سلام.دوستان من تازه بازی رو شروع کردم...و شاید این سوالم سوال مسخره ای به نظر بیاد!ولی همون اولاش موندم!اون اول بازی رو رد کردم که با برادرمون از دست دشمنا مخفیانه فرار میکنیم و بعد اونو میکشن و تنهایی فرار میکنم و بعد تو آب میوفتیم و یکی پیدامون میکنه و...کلا اونجاشو رد کردم تا اینکه با اون دوستمون بعد از اینکه رفتم بالای برج میریم و نقشه باز شد, یه جایی رو تصرف میکنیم...بعد از اینکه اونجارو تصرف کردم رفتم رو دیوار 2 تا پوستر بود که مامورت هاشو رفتم...یکی بود که رفتم چند تا سگ رو کشتم و تو یکیشم یه عده آدمو کشتم که باید رعیسشونو با چاقو میکشتم...که فک کنم هر دو هم مرحله های فرعی بودن...بعد دو تا دیگه هم مامورت رفتم که بازم فک کنم فرعی بودن.تو یکیش سوار یه موتور 4 چرخ شدم و زمان میداد که به مقصد برسیم.و یکی هم عین مامورت قبلی باید میرفتم یه عده آدمو میکشتم و رعیسشونو با چاقو میکشتم...بعد رفتم قسمت بالای نقشه که رو نقشه قرمز نشون میداد رو تصرف کردم و بعد روی نقشه دیگه اون قسمتا قرمز نشد بعد از تصرف...به هر حال...الان من موندم بعد از این کارایی که کردم (مامورت های فرعی) چیکار کنم!؟کی مامورت های اصلی رو میده!؟باید چیکار کنم؟!...و اینکه اگه زحمتی نیس یه توضیحی بدید باید از کجا برم جای بقیه ی اصلحه هارو بار کنم و باید از کجا بفهمم که به پوست چه حیوانی نیاز داره و اون حیوانارو از کجا پیدا کنم!؟
ببخشید من اینترنتم قطع بود یه مدت نبودم جواب بدم.آره مرسی من الان کلی مرحله اصلی و فرعی رفتم.فقط یه سوال/؟من اون دیو بزرگ که شبیه اژدها بود رو کشتم بعد اون دختر قبیله ایه اومد...من الان اونجا رو رد کردم.میخواستم بدونم آیا نصفه بازی رو رد کردم!؟دیگه بازی داره میره رو اعصاب!خیلی کشش دادن!البته شاید چون من مرحله های فرعی رو هم میرم واسم تکراری شده....نمیدونم چرا کلا با Open World حال نمیکنم.(به اثتسنای سری Dyansy Warriors ...اگه اسمشو درست نوشته باشم!)توی بازی وقتی شما نقشه رو می بینید مرحله های اصلی اگه اشتباه نکنم با علامت تعجب زرد نمایان هستن. در مورد گرفتن اسلحه ها هم اگه مشکلت حاده تا واست بگم کلا باید چی کار کنی !!
سلام یکی می تونه کمکم کنه که چه جوری باید 2 یا3 تا اسلحه رو با خودم حمل کنم؟ لطفا بهم کمک کنید
سلام می خواستم بدونم mash کدوم دکمه است دارم با یوز پلنگ می جنگم بعد میاد دکمه E زیرش هم می نویسه MASH می خواستم بدونم این MASH چه دکمه است
با تشکر
سلام من بازی رانصب کردم بازی رابالامیاره میخواهی مرحله اول راشروع کنی می نویسه لودیگ وچندتا نوشته پایینش میره ودوباره تکرارمی شه هرچقدرهم صبرکردم دوباره تکرار شده اند
ویندوزم:8 64بیتی
رم:4
گرافیک:2
سی پی یو:A4
راهنمایی کنید
برو با دکتر Earnhardt صحبت کن دیگه تو نقشه میشه اینجا:با سلام خدمت دوستان گرامی درخواست کمک از شما عزیزان دارم مراحل اولیه را رد کردم ولی با این پیغام همیشه مواجه میشم GO TALK TO DR.EARNHARDT
والا زیاد یادم نیست ولی بصورت کلی اول مطمئن شو شاید کار خاصی باید بکنی! اگرم خیلی اذیت کرد همیشه میتونی درجه سختی بازی رو تو تنظمیات تغییر بدیمرحله 35 بازی اونجا که باید از هلکوپتر حمایت کنیم خیلی سخته اصن رد نمیشه لطفا راهنمایی کنید لطفااا