راهنمای کامل بازی FARCRY 3

دوستان سلام بچه ها من هرکاری میکنم بازی سیو نمیشه میدونم اتو‌ سیوه‌ ولی همون اتو‌ سیو هم کار نمیکنه همش میاد‌ از اول دیگه دارم عصبی میشم لطفا راهنمایی کنید

سلام توی مرحله که توی یه کشتی و داری از کشتی خارج میشی باید با چه دکمه ای مرد رو بکشی که اول اسپیس بعد چه دکمه ای مال من نمی نویسه با چه دکمه ای
سلام باید کلید c روی کیبورد رو فشار بدی
کلا توی موقعیت های مشابه این که یکی داره میکشتمون مثل وقتی که یه حیوانی بهمون حمله می کنه و میگه باید یه کلیدی رو فشار بدی اون کلید c هست

سلام داداش من بازی رو تموم کردم ولی فقط میتونستم یه سلاح با خودم حمل کنم 3 تایه دیگه قفل بودچیکار کنم باز بشه بعد آگه میشه یه راهنمایی در مورد مرحله پوکر بکنید هرکاری میکونم چاقو رو میکنه گردن سم اون مرد کچله
سلام برای حمل سلاح بیشتر باید حیواناتی رو که توی منو بازی ازت میخواد رو شکار کنی و از پوستشون استفاده کنی

سلام من اون مرحلخ ای هستم که از هوابیمای willis میبریم بایین بعد اینکه بریدم نمیدونم چرا یهو اسلحه هام غیب شد یعنی دارمشون ولی نمیتونم استفاده کنم حتی جدیدم خریدم ولی بازم نمیشه اصلا نشون نمیده حتی نایف هم نمیکنه
در اونجا چون تازه وارد جزیره شدی نمیتونی از سلاحت استفاده کنی حتی از چاقو چون باید مخفیانه وارد پایگاه دشمن بشی نگران نباش این باگ نیست بعد از تموم کردن اون مرحله دوباره میتونی از چاقو و اسلحه هات استفاده کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or