Elder Scrolls
کاربر سایت
من که بازی رو آذر تموم کردم خوب یادم نیس ولی تا جایی که یادم باشه همون یارو Willis (کت سفید عینک دودی :d ) که ماموریت رو ازش میگیری Flamethrower یا همون آتیش پاش رو بهت میدهكسي نيست؟
من که بازی رو آذر تموم کردم خوب یادم نیس ولی تا جایی که یادم باشه همون یارو Willis (کت سفید عینک دودی :d ) که ماموریت رو ازش میگیری Flamethrower یا همون آتیش پاش رو بهت میده
خب خسه نباشي:dدرسته ميده اما من بيرون انداختمش
من درست یادم نیست! اما یه جایی اولای همون مرحله گیرت میاد فوقش هم اگه گیر نیاوردی قبل مرحله بخر یا با ککتل مولتف هم میشهاينا رو كه ميدونم اما وسيله اي كه اتيش ميپاشه از كجا بيارم؟
سلام من مرحلهDoppelganger گیر کردم.توی غار جاییکه باید مخفیانه بریم هرکاری میکنم بازم منو میبینن.قسمتی که یک دریچه کوچیک هم هست که ازداخلش نگاه میکنیم 3یا4نفر از دشمنارو میبینیم.
این قسمت رو باید هر طوری که هست از دید دشمنا مخفی بشین، چون اگه دیده بشین بازی تموم میشه و از چک پوینت میاره! همونجا پشت دریچه بشینید تا دشمنا جا به جا بشن، می تونید سنگ هم پرتاب کنید که حواس دشمن پرت بشه و بعد راهتون رو به سمت جلو باز کنید
ممنون اما ایناکه هیچ جایی نمیرن.اونقدم زیادن که نمیشه یه جوری یواش ازشون رد شد.
مشکل دقیقا همون نفر وسطیه.چون تا میخوام برسم بهنقطه اصلی سرو کلش پیدا میشه.از بقیه رد میشم این همیشه اونجاست