سلام دوستان
من این بازی رو تموم کردم و فکر کنم دو پایان متفاوت داره ، اون آخر کار که چاقو دستشه و گذاشته رو گردن دوستش دو گذینه میاد که فکر کنم اینجوری بود save friend و join caria ،من save friend رو انتخاب کردم که دوستشو نکشت و بازش کرد و ...
خیلی دوست دارم بدونم اگه اون گذینه رو میزدم چی میشد اما حوصله از اول بازی کردن رو ندارم! کسی بازیو تموم کرده که اون گذینه رو زده باشه؟ ممنون میشم اگه پایان بازی رو برام بگین
سلام دوستان !
کسی راهی بلده ( ترینری یا کدی یا ... ) که باهاش بشه تو بازی پول رو صفر کرد ؟
یه ترینر زدم پولش شد 99999999 !!! یه جورایی دیگه حالگیری شده ...
پول تو بازیه دیگه معنی نمیده ! :d
آره حتما میکشهدوستان یه سوالی دارم از شما.
این سیستم میکشه ای باز رو(پایین ترین گرافیکم بشه مهم نیست برام)
گرافیک:AMD Radeon HD 7670M 2048 MB
پردازنده:Intel 3630QM Core i7 2.4GHz
رم:4 گیگ
میخوره یا نه؟b-)
سلام دوستان !
کسی راهی بلده ( ترینری یا کدی یا ... ) که باهاش بشه تو بازی پول رو صفر کرد ؟
یه ترینر زدم پولش شد 99999999 !!! یه جورایی دیگه حالگیری شده ...
پول تو بازیه دیگه معنی نمیده ! :d
دوست عزیزم من کل بازی رو بدون ترینر براحتی رفتم.سلام دوستان منم مرحله هلی کوپتر موندم هرکاری میکنم میزنن هلی کوپترو.انقد ارپی جی میزننکه نمیشه ردشون کرد.حتی با ترینر هم نشد
اصلا این حیوانات تو بازی نیست که شکار کنی اون فقط عکسه و احتمالا بعد فتح پایگاهشون جایزه برای شکارهسلام کاوه جان ممنون از توضیح کاملت
ولی اینجا ۳ تا عکس هس که تو اون منطقه نیس شکشارشون کنی اون عکسا یکیش پلیکان یکیش مثل نهنگ یکی دیگشم عنکبوت همون مرحله ۳
اصلا میری تو قسمت کرافت میگه کیف انتخاب کن تو میمونه بکم نداره بزنی بیاد بیرون
معلوم نیس چجوریه ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام من تو مرحله ای که مربوط به کشتی میشه گیر کردم .در این موضوع راهنمای کامل بازی FARCRY 3 قرار میگیرد پس اگر دوستان سوال دارن بپرسن من حودم بازی رو تمام کردم امیدوارم بتونم کمکی کنم
خوب دوست عزیز نصف پایه بازی بر اساس مخفی کاری هست! بیشتر مراحلو میشه با مخفی کاری رفت!سلام
من در مرحله آتش زدن مزارع چند وقتی گیر کردم.
همین که می خواهم آتش بزنم نیروهای دشمن زیاده و سریع کشته میشه ،چون این تفنگ آتش زن هم توان مقابله با دشمن را ندارد.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
راستش دوست عزیز وقتی اون میگه Space بعد میگه mash یعنی باید Space رو چندبار هی مرتب پشت سر هم بزنی...سلام من تو مرحله ای که مربوط به کشتی میشه گیر کردم .
ابتدا که داخل کشتی می شوم و همه رو میکشم بعداز اون می رم پشت یه لپ تاپ وکشتی به کل داغون میشه وقتی دارم از کشتی فرار می کنم یه یارو میاد جلوم و دکمه space رو میزنم بعدش هم mash رو نشون میده که نمیدونم تو کیبورد چه دکمه ای رو بزنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
آقا من یه جای سخت گیر کردم اونجایی که اون طرف بقل اون دره نشسته که ته اون دره چشمه است ماموریت اینه میپری تو دره بعدش یه جا دیگه آدرس میده بری حالا چجوری از این دره بیام بالا