.:MOHAMMAD:.
کاربر سایت
من تو تروفی head in the cloud گیر کردم.
هیچ نقطه ای برای پیدا کردن نداره که بذارم.
به uplay هم وصلم.
چی کار کنم؟
به uplay هم وصلم.
چی کار کنم؟
من تو تروفی head in the cloud گیر کردم.
به uplay هم وصلم.
چی کار کنم؟
ممنون
از این راهمنا استفاده کندوستان من تو سکانس 12 اونجایی هستم که باید بدوی دنبال لی. اونجا وقتی میریم تو کشتیه (همونی که آتیش گرفته) باید کجا بریم؟ من رو 360 بازی میکنم
یه سوال توی assassins creed III زیر شهر بوستون یه زیر زمینیه رفتم توش یه مسیری رو رفتم رسیدم به یه در بعد یه دوربین یا یه همچین چیزی اون جا بود بعد وقتی میرفتم جاش e میزدم یه نوری مینداخت روی در و سه تا علامت میومد ترازو فرمون کشتی اون دوتای دیگرو هم یادم نمیاد میشه بگین اون چیه ؟ چجوری باز میشه ؟
- - -ویرایش - - -
یه سوال دیگه من توی اینترنت دیده بودم که کانر دوتا تبر و توفنگ داره یا که یه انگشتر داشت که تیرا رو دفع میکرد یا یه شمشیر قوی داشت اینارو باید از کجا گرفت ؟
یه سوال توی assassins creed III زیر شهر بوستون یه زیر زمینیه رفتم توش یه مسیری رو رفتم رسیدم به یه در بعد یه دوربین یا یه همچین چیزی اون جا بود بعد وقتی میرفتم جاش e میزدم یه نوری مینداخت روی در و سه تا علامت میومد ترازو فرمون کشتی اون دوتای دیگرو هم یادم نمیاد میشه بگین اون چیه ؟ چجوری باز میشه ؟
- - -ویرایش - - -
یه سوال دیگه من توی اینترنت دیده بودم که کانر دوتا تبر و توفنگ داره یا که یه انگشتر داشت که تیرا رو دفع میکرد یا یه شمشیر قوی داشت اینارو باید از کجا گرفت ؟
خوب اون دره که زیر شهر بوستونه چیه اخه میگن اونو که باز کنی یه لباس سرخ پوست هست توش
- - -ویرایش - - -
توی عکس لباس های کانر دیدم دوتا تفنگ داره
اگر ميشه منظورتو دقيق تر بگو منظورت چيه بيرون يا توي خونش نيست؟؟؟در مورد شمشير تا جايي كه ميدونم توي اين سري(اساسين ٣)شمشيري بخواي بگيري يا بايد از مغازه بگيري يا craft از توي داخل مغازه ها كه يه دفتري بقلشون داخل مغازه باز هست ميتوني استفاده كني و داخل خونه كانر(همون قصره)توي اون جا هم يه همچين كتابي هست بايد از اون جا پيدا كني اگر بلد نيستي چطوري ازش استفاده كني بگو توضيح بدم.ولي تا جايي كه ميدونم قويترين شمشير از همين راه اخري(كتابه) كه گفتم ميتوني به دست بياري كه شمشير لينكولن هم اسمشه.اگر در مورد اون كتاب راهنمايي خواستي بگو.ببخشید این قدر سوال میکنم ولی میگن یه شمشیری هست که قدرت زیادی داره یه عگس ازش میزارید چون من سیو نصب کردم ببینم چه شکلیه که برم برش دارم
راستی سیو که نصب کردم استاد کانر دیگه توی خونش یا بیرون خونه نیست یعنی مرده ؟ چون سیو که نصب کردم بیشتر مرحله های فرعیشو ندیدم یعنی مرده ؟ بازم ببخشید که اینقدر سوال میکنم