برای چی تو ذوقت بخوره بعد از یه موش بازی fps و...... خیلی میچسبه.ببينيد من ps3 و xbox360 دارم . و مي خوام wii بگيرم ... به نظرتون wii بگيرم . تو ذوقم خورده نمي شه؟
دو مورد جواب سوالات اول چیزی ندارم بگمسلام دوستان من میخوام تا آخر این ماه اگه بشه یه wii بخرم و چندتا سوال داشتم یکی اینکه من از اونور آب میخوام بگیرم و به نظر خودم ریجن uc از همه بهتره و این رو قراره یکی برام بخره و باید بهش بگم که از کجا باید بفهمه که ریجن دستگاه چی هست حالا شما می دونید که کجای جعبه می نویسی و عکسی دارید که بشه تشخیص داد؟ دوم اینکه من wii رو کجا برای کپی کردن ببرم و حداکثر قیمت برای کپی خور کردن دستگاه چقدره؟ و اینکه آیا من این دستگاه رو با آخرین ورزن آپدیت کپی خور کنم آیا باز هم احتیاج به آپدیت کردن برای اجرای بازی میکنه تا brick نشیم؟ و بازیهای uc در ایران به راحتی پیدا میشه؟

اگه پولش برات مشکلی نیست ، همین U/C رو بگیرید؛ فقط پال نگیرید...یکی اینکه من از اونور آب میخوام بگیرم و به نظر خودم ریجن uc از همه بهتره و این رو قراره یکی برام بخره
یکی همین که manouch گفتن، روی PAL و U/C نوشته Wii sports included . یه راه دیگه اینه که از قسمت بالایی جعبه بخونی:باید بهش بگم که از کجا باید بفهمه که ریجن دستگاه چی هست
پاساژ لباف فکر کنم برات کپی خور بکنن ، از West هم یه سوالی بکن...من wii رو کجا برای کپی کردن ببرم
خود مادچیپ Wiikey که حدودا 50 دلاره ، هزینه نصبش هم بستگی به فروشنده داره...حداکثر قیمت برای کپی خور کردن دستگاه چقدره؟
کسی جواب سوال من رو نمیدهاز کجا باید بفهمم مد چیپ کنسولم چیه ؟ (من از کیان تو لباف خریدم )

Wii هایی که تو تهران پیدا میشه ، اکثرا مادچیپشون Wiikey هستش ؛ مال Wii شما هم به احتمال زیاد همین Wiikey باشه...کسی جواب سوال من رو نمیده![]()
حالا باید دعا کنی که بیشتر از 50 تومن باهات حساب نکنن ، ولی اگه 300 تومن هم دربیاد بازم خوبه ، چون ریجن دستگاهی که شما میخوای بخری U/C هست و U/C ماد شده ، 450 تومنی می ارزه...اگه قیمت اونور آب 250 دلار باشه و بعد من بخوام اینور کپی خورش بکنم یعنی همون حدود 300 تومن در میاد؟! جایی ارزون تر نیست که 50 تومن در نیاد؟!
سلام
من یه نظر دارم
این جا کسی وصل کردن wii رو به اینترنتADSLیا همون اینترنتی که در کافی نت ها ازش استفاده میشه رو بلد هست؟؟
به نظر من اگه با یک کافی نت اشنا صحبت کنی برای وصل شدن به اینترنت و اپدایت کنسول. کم هزینه تر باشه. فقط نمیدونم باید چیکار کنم
((به نظر شما امکان پذیر هست نظر من؟؟؟:confused![]()