راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببينيد من ps3 و xbox360 دارم . و مي خوام wii بگيرم ... به نظرتون wii بگيرم . تو ذوقم خورده نمي شه؟
به نظر من که وقتی داری wii play بازی میکنی و موقعی باید گاو سواری کنی و یک دست بلیارد بازی کنی اینقدر لذت میبری یک دعایی هم به جون ما مکنی :biggrin1:

حالا Wii Play که سهله. فکرشو بکن داری فیفا 08 رو باهاش بازی می کنی.
من فیفا رو دارم خیلی باحال شده روی Wii. البته سه تا بازی اختصاصی برای Wii هم داره. یکیش فوتبال دستیه یکی رو پایی و یکیش هم پنالتی. خیلی باحالن.

سلام دوستان من میخوام تا آخر این ماه اگه بشه یه wii بخرم و چندتا سوال داشتم یکی اینکه من از اونور آب میخوام بگیرم و به نظر خودم ریجن uc از همه بهتره و این رو قراره یکی برام بخره و باید بهش بگم که از کجا باید بفهمه که ریجن دستگاه چی هست حالا شما می دونید که کجای جعبه می نویسی و عکسی دارید که بشه تشخیص داد؟ دوم اینکه من wii رو کجا برای کپی کردن ببرم و حداکثر قیمت برای کپی خور کردن دستگاه چقدره؟ و اینکه آیا من این دستگاه رو با آخرین ورزن آپدیت کپی خور کنم آیا باز هم احتیاج به آپدیت کردن برای اجرای بازی میکنه تا brick نشیم؟ و بازیهای uc در ایران به راحتی پیدا میشه؟

سلام دوستان من میخوام تا آخر این ماه اگه بشه یه wii بخرم و چندتا سوال داشتم یکی اینکه من از اونور آب میخوام بگیرم و به نظر خودم ریجن uc از همه بهتره و این رو قراره یکی برام بخره و باید بهش بگم که از کجا باید بفهمه که ریجن دستگاه چی هست حالا شما می دونید که کجای جعبه می نویسی و عکسی دارید که بشه تشخیص داد؟ دوم اینکه من wii رو کجا برای کپی کردن ببرم و حداکثر قیمت برای کپی خور کردن دستگاه چقدره؟ و اینکه آیا من این دستگاه رو با آخرین ورزن آپدیت کپی خور کنم آیا باز هم احتیاج به آپدیت کردن برای اجرای بازی میکنه تا brick نشیم؟ و بازیهای uc در ایران به راحتی پیدا میشه؟
دو مورد جواب سوالات اول چیزی ندارم بگم
اما در مورد بازی باید بگم بیشتره (شاید هم همه)بازیهایی که تو ایران هست همه برایه uc هستن
و اگر هم اپدایت کنسولت قدیمی باشه باز هم برای شما فرقی نمیکنه از طریق همین بازی های موجود در ایران هم میتونی اپدایت کنی بدونه اینکه مشکلی به وجود باید;)

آخرین ویرایش:
من هم جواب بچه ها رو تکمیل می کنم:

یکی اینکه من از اونور آب میخوام بگیرم و به نظر خودم ریجن uc از همه بهتره و این رو قراره یکی برام بخره
اگه پولش برات مشکلی نیست ، همین U/C رو بگیرید؛ فقط پال نگیرید...
باید بهش بگم که از کجا باید بفهمه که ریجن دستگاه چی هست
یکی همین که manouch گفتن، روی PAL و U/C نوشته Wii sports included . یه راه دیگه اینه که از قسمت بالایی جعبه بخونی:
JPN یعنی J ـه ، US یعنی U/C و PAL هم که پاله دیگه... :cheesygri
من wii رو کجا برای کپی کردن ببرم
پاساژ لباف فکر کنم برات کپی خور بکنن ، از West هم یه سوالی بکن...
حداکثر قیمت برای کپی خور کردن دستگاه چقدره؟
خود مادچیپ Wiikey که حدودا 50 دلاره ، هزینه نصبش هم بستگی به فروشنده داره...

در مورد آپدیت هم که prince جان توضیح دادن ؛ میتونی تاپیک Brick شدن رو هم بخونی...

سلام
من یه نظر دارم
این جا کسی وصل کردن wii رو به اینترنتADSLیا همون اینترنتی که در کافی نت ها ازش استفاده میشه رو بلد هست؟؟
به نظر من اگه با یک کافی نت اشنا صحبت کنی برای وصل شدن به اینترنت و اپدایت کنسول. کم هزینه تر باشه. فقط نمیدونم باید چیکار کنم
((به نظر شما امکان پذیر هست نظر من؟؟؟:confused:)

کسی جواب سوال من رو نمیده :(
Wii هایی که تو تهران پیدا میشه ، اکثرا مادچیپشون Wiikey هستش ؛ مال Wii شما هم به احتمال زیاد همین Wiikey باشه...
اگه قیمت اونور آب 250 دلار باشه و بعد من بخوام اینور کپی خورش بکنم یعنی همون حدود 300 تومن در میاد؟! جایی ارزون تر نیست که 50 تومن در نیاد؟!
حالا باید دعا کنی که بیشتر از 50 تومن باهات حساب نکنن ، ولی اگه 300 تومن هم دربیاد بازم خوبه ، چون ریجن دستگاهی که شما میخوای بخری U/C هست و U/C ماد شده ، 450 تومنی می ارزه...

سلام
من یه نظر دارم
این جا کسی وصل کردن wii رو به اینترنتADSLیا همون اینترنتی که در کافی نت ها ازش استفاده میشه رو بلد هست؟؟
به نظر من اگه با یک کافی نت اشنا صحبت کنی برای وصل شدن به اینترنت و اپدایت کنسول. کم هزینه تر باشه. فقط نمیدونم باید چیکار کنم
((به نظر شما امکان پذیر هست نظر من؟؟؟:confused:)

آخه باید به فکر بردن تلویزیون هم بود! فکر نکنم عملی باشه...

من راستی یه سوال برام پیش اومد: شما همگی مطمئن هستید که آپدیت Wii که باید دانلود کنیم از 100 مگابایت بیشتره ؟!

چون اگه کمتر باشه ، میشه با Dial-Up یه کاریش کرد...

اینو میگم چون Resident Evil 4 یه آپدیت داشت که خیلی کم طول کشید تا تموم بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or