راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخه باید به فکر بردن تلویزیون هم بود! فکر نکنم عملی باشه...

من راستی یه سوال برام پیش اومد: شما همگی مطمئن هستید که آپدیت Wii که باید دانلود کنیم از 100 مگابایت بیشتره ؟!

چون اگه کمتر باشه ، میشه با Dial-Up یه کاریش کرد...

اینو میگم چون Resident Evil 4 یه آپدیت داشت که خیلی کم طول کشید تا تموم بشه...

اره فکر اونو هم کردم
نظرم این بود که کپچرم رو هم با خودم ببرم تا از مانیتور تصویرو بگیرم
من فقط نمیدونم چطوری میشه با این کنسول به اینترنت وصل شد
(psxgamer) جان به نظرت فکری که کردم ممکن پذیر هستش؟؟؟باز کافی نت زیاده هست میشه یه اشنا گیر اورد بری اون جا. هم خودت بالا سرش باشی و هم اینترنت این کنسول رو از نزدیک ببینیم:cheesygri

اره فکر اونو هم کردم
(psxgamer) جان به نظرت فکری که کردم ممکن پذیر هستش؟؟؟باز کافی نت زیاده هست میشه یه اشنا گیر اورد بری اون جا. هم خودت بالا سرش باشی و هم اینترنت این کنسول رو از نزدیک ببینیم:cheesygri
ممکن پذیر بودنش رو که نمی دونم (:cheesygri) ولی بازم خیلی ستم ـه. اگه حتما میخوای آپدیت کنی یا ببر همین دات کام (که زیاد خوشم نمیاد!) یا اگه امکانش هست DSL بگیر.
من یه مشکل بزرگ دارم اینه که تو محدوده ما فقط و فقط شاتل سرویس میده که اونم گفت ظرفیتش پر شده. :-" وگرنه الان 3.1 داشتم !! :(

بازم میل خودته ، ولی با همه این حرفا ، دات کام شاید بهترین راه باشه...
دوستان یعنی این دستگاه uc هستش؟
http://www.natural-game.com/images/articles/wiipacksport.jpg
مگه قیمت uc و j اونجا هم تفاوت داره؟! در ضمن از کجای باید بفهمیم که پال نیست؟

اون سطح بالایی جعبه ، بزرگ ریجن رو نوشته که توی این عکس معلوم نیست...

کلا توی بازار غیر رسمی و بازار Wii های ماد شده ، U/C از همه گرونتره و J قیمت مناسب تری داره...

اون wii پال هست. علامت Wii Sport Include برای UC گرده!
فکر کنم فهمیدم کدوم رو میگید پس یعنی این عکسی که گذاشتم پال هست؟! اونایی که هیچی ننوشتن پس چیه؟به خود فروشنده فکر کنم بگیم بفهمه که چه رجیونی رو میخوایم. حالا اگه شما عکسی پیدا کردید بزارید.
ممنون

اره فکر اونو هم کردم

این کاری که میگی عملیه مشکلی نداره، با کافینتیه هماهنگ کن باید کارت شبکه ام داشته باشه.

درود
این چه وضعیتیه :confused:. رفتم Wii بگیرم، گفتم اقا UC بده، گفت 500 تومن :eek:. از خیرش گذشتم و خواستم PAl بگیرم گفت 400 تومن :confused:. بعد گفتم ریجن افغانستان نداری 200 تومن در بیاد :biggrin1:.
طرف اصلا نمیدونست چطوری باید FW رو بروز کنه :-".
این بود داستان اقدام برای خریدن Wii که موفقیت امیز نبود :(.

پ.ن. یه فروشگاه خوب معرفی کنید لطفا :biggrin1:.

درود
این چه وضعیتیه :confused:. رفتم Wii بگیرم، گفتم اقا UC بده، گفت 500 تومن :eek:. از خیرش گذشتم و خواستم PAl بگیرم گفت 400 تومن :confused:. بعد گفتم ریجن افغانستان نداری 200 تومن در بیاد :biggrin1:.

فروشگاه اینترنتی پرتو که تو قسمت بازارچه هم هست j رو 305 تومن میده که قیمت خوبیه.

درود

PAL که اصلا نگیرید ، U/C رو هم می بینید خیلی گرونه ؛ بهترین انتخاب J هست...

آپدیت فیرمور هم کار سختی نیست ، اگه DSL دارید که اصلا خیالی نیست ، با بازی هم آپدیت میشه مثل Xbox 360 و PS3.

برای خرید هم میتونی به West و لباف سر بزنی ، قیمت هاشون بهتره نسبتا...

موفق باشی...

دوستان یه چند تا سووال داشتم :
1-Wii رنگ مشکی هم الان تو ایران موجود هست ؟
2-به Wii مستقیما کابل شبکه متصل میشه ؟ اگه یه وسیله جانبی میخواد اون تو ایران موجوده ؟
3-گیم پد و مموری گیم کیوب گیر میاد که بتونیم با Wii بازی گیم کیوب هم بازی کنیم ؟

دوستان من یه سوالی بران پیش اومده بود این بود که آیا بازیهای j زبان همه ی بازیهاش انگلسیه؟
زبان بازی ها ربطی به ریجن کنسول نداره ، اگه بازی مورد نظر ریجن U/C باشه ، زبونش انگلیسیه ؛ اگه J باشه هم اکثرا ژاپنی ، البته یه استثنا هایی هم داره...
مثلا: Red Steel U/C زبونش ژاپنیه یا Resident Evil 4 ریجن J زبونش انگلیسی!
دوستان یه چند تا سووال داشتم :
1-Wii رنگ مشکی هم الان تو ایران موجود هست ؟
2-به Wii مستقیما کابل شبکه متصل میشه ؟ اگه یه وسیله جانبی میخواد اون تو ایران موجوده ؟
3-گیم پد و مموری گیم کیوب گیر میاد که بتونیم با Wii بازی گیم کیوب هم بازی کنیم ؟

1.نه تو ایران هست نه تو هیچ جای دیگه! :cheesygri هنوز تولید نشده...

2. خیر، Wii پورت Ethernet نداره و یه وسیله جانبی میخواد (USB LAN Adapter). ولی WiFi داره. من خودم تا حالا این USB LAN Adapter رو جایی ندیدم ، نمیدونم شاید تو ایران هم باشه...

3. توی پاساژ لباف پیدا میشه. بازی های GameCube هم همگی روی Wii اجرا میشن...

2. خیر، Wii پورت Ethernet نداره و یه وسیله جانبی میخواد (USB LAN Adapter). ولی WiFi داره. من خودم تا حالا این USB LAN Adapter رو جایی ندیدم ، نمیدونم شاید تو ایران هم باشه...

اگه اینطوره چطور با ADSL میشه Wii رو upgrade کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or