اقا من تازه کارم بیزحمت یک اسپیکر دو تیکه با بیس و... عالی و قیمت مناسب (نهایتا تا 150هزار تومان)در ضمن من اینو برای همه کار می خوام.
دوستان اگه لطف کنن زود راهنمایی کنن.
Edifier C3:266 hezar tomanسلام یه اسپیکر خوب می خواستم بیشتر برای گیم و در درجه ی دوم برای فیلم.برای PC و کنسول بازی می خوام.قیمتش هم مناسب باشه و نهایتش تا 300 هزار تومان
سلام عزیزان, اقا باز ما یه چرخی زدیم و این اطلاعاتتمون پرت و پلاتر شد!.
توی مبحث لوازم صوتی با یه موضوعی به اسم hdmi pass-through اشنا شدم که ظاهرا یک عامل مهمی هست برای پخش با کیفیت هر چه بیشتر صدا که فک کنم حتی سیستمی مثل 5500هم ازش پشتیبانی نکنه,بازم نمیدونم, دوستان اگه کسی اطلاعاتیدر این زمینه داره لطفا بیاید یه شفاف سازی بکنید ممنون میشیم, iron جان فک کنم فقط مگه اینکه خودت سر در بیاری اومدی اینورا یه دستی بر سر ما بکش.:d
ایول داداش خوشم اومد واقعا که اطلاعاتت مفیده, میگم حالا که 5500 ورودی HDMI نداره ورودی های دیگه ای داره که همون کیفیت رو داشته باشن؟ فک کنم فقط اپتیکال در حده hdmi باشه, بعد عزیز یه سوال دیگه قربونت, میگم z906 و سینمای سونی (DAV 940)هر دو تو محدوده 1300 هستن و اولی یه ساب 20 سانتی 165 واتی داره و سونی یه ساب 18 سانتی 167 واتی, به نظر شما کدوم بهتره؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسما ولی بد تو کف یه سیستم ساراند خوبم, اگه لازم باشه حتی صبر میکنم 2 تومن میدم برا 5500