سلام دوست عزیز
در ابتدا باید بگم, بله واقعا راضی هستم ازش; و این رو هم بگم که تنها مشکل این سیستم که مشکل کوچکی هم نیست نداشتن درایور اختصاصی فرنکانس های بالا یا همون (توییتر) هست.
من این اسپیکرو با توجه به مقایسه ای که با جد گرانقدرش
z5500, و ادیفایر e3100, s 750, و چند عدد سیستم صوتی اتومبیل که ساب ووفر های 10 و 12 اینچی سونی,جی بی ال, کنوود, پایونییر, و سونی! داشتند,کردم; کاملا تایید میکنم.
اگر بخواهیم قدرت و کیفیت رو با هم در نظر بگیریم نزدیک ترین سیستم به 5500,906 بود.
5500 یک مزییت پررنگ نسبت به 906 داره و اونهم توانایی پردازش فرکانس های پایین تر با قدرت بیشترررری هست!
در صورتی که ساب ووفره به کار رفته در 906 میشه گفت که کیک شدید تر (و لذت بخش تری) داره که به دلیل توانایی این درایور در اجرای بهتر فرکانس های ما بین 100 تا 150 هرتز هست.
در ضمن چند سایت معتبر در ضمینه نقد سیستم های صوتی هم تایید کرده اند که این ساب ووفر به دلیل سرعت بالا تر در جابه جایی سطح دیافراگم برای فیلم و بازی نسبت به جد بزرگترش ,عملکرد بهتری داره.
من احساس میکنم 5500 برای ترساندن افراد مورد علاقه!و موسیقی های دارای بیس عمیق زیاد دارند, مناسب تر باشه; با توجه به چیزایی که شنیدم و خوندم.