راهنمای تروفی های بازی The Last of Us Remastered

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واسه احتیاط همیشه یه بک آپ داشته باش روی فلش. نه مشکلی ایجاد نمیشه. من خودم یکی از converstaion ها رو رد کرده بودم. یعنی باگ شد و الی نیومد که باهاش حرف بزنم. بعد از اتتمام بازی با چپتر select رفتم و باهاش حرف زدم و تروفی باز شد.

یعنی ببین من 60% این مکالمه ها شرکت کردم ولی 40 % بقیشو رو اگه چپتر رو دوباره بیارم میده تروفی رو ؟ یا باید از اول رفت ؟

بنده بازی رو برای بار اول روی درجه ی survivor به پایان رسوندم و +ng باز شد ولی وقتی خواستم روی +grounded برم بازیرو گزینه ی درجه سختی باز نبود و بعدش تصمیم گرفتم روی گروندد معمولی بازیرو به پایان برسونم تا مثبتش انلاک بشه و new game رو زدم و از پلاس استفاده نکردم و وقتی توضیحات شما رو دیدم خواستم برم پیاده سازیش کنم اما دیگه ایکون پلاس نبود و انگار دیگه نیستش و باید یه بار دیگه برم...!میخواستم ببینم کلا از بین رفته و باید بازیرو از اول برم یا هنوز هم در دسترس هستش؟!

من تو Graveyard اون toolbox #1 رو پیدا نمیکنم امکان داره تو دست قبل گرفته باشم اینجا دیگه جعبه خالی باشه!؟
وقتی رفتی رو سقف کلیسا و از اون در روی سقف پریدی پایین، سمت راستت یه میز هست که تولباکس روی میز قرار داره.

دوستان برای شما هم پیش میاد لنگ جک گفتن الی بمونید و بعد جک نگه مجبور بشید دوباره لود کنید !؟من تو قسمت کتابخونه (alone and forsaken ) کلی ادم کشتم دم در خروجی منتظر شدم الی جک بگه...
اقا نگفت که نگفت مجبور شدم دوباره لود کنم از چک پونیت قبلی

دوستان برای شما هم پیش میاد لنگ جک گفتن الی بمونید و بعد جک نگه مجبور بشید دوباره لود کنید !؟من تو قسمت کتابخونه (alone and forsaken ) کلی ادم کشتم دم در خروجی منتظر شدم الی جک بگه...
اقا نگفت که نگفت مجبور شدم دوباره لود کنم از چک پونیت قبلی
اره واسه منم نگفت کلا بعضی از قسمتها باگ داره
این مکالمات چجوریه من طبق گاید دارم میگیرم ولی انگار باز خیلی کم تر گرفتم

اره واسه منم نگفت کلا بعضی از قسمتها باگ داره
این مکالمات چجوریه من طبق گاید دارم میگیرم ولی انگار باز خیلی کم تر گرفتم
دوست عزیز باید چن جا بری چن ایتم بر داری بعد جوک بخونه یک حدود 3 دقیقه هم تو هر5 تا قسمت باید صبر کنی مطمین باش یک کاری نکردی نگفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or