راهنمای تروفی های بازی The Last of Us Remastered

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من اول بازی رو رو گراندد بازی کردم تموم کردم بعدش با پلاس گراندد تموم کردم 10 تا تروفی داد بهم به همین راحتی بعدش حالا دارم پلاس ایسی رو بازی میکنم حاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل میکنم

گفتو گو ها از ١٥ به ١٩ پريدين بعدشم جوك ٤ نيست اونارو ميزارين يا يادتو رفته

ممنون بابت اینکه گفتید. مرحله hotel lobby رو رد کردم. البته دیروز آماده بود و زمان ارسال اشکال ایجاد شده. امروز دوباره قرار میدم همراه مراحل جدید.

بچه ها کمکم کنید فقط 2 تا تروفی گیر کردم

یکی این 37 مکالمه همه رو رفتم ولی تروفی نداد تو منو هم زده 35 تا الان چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی هم اون 5 تا جوک 4 تا رو میرم واسه پنجمی 20 مین هم صبر کردم چیزی نمیگه ؟؟؟؟ 10 بار هم رفتم

دوستان optional conversation توی نسخه remastered تعدادشون با نسخه ps3 فرق داره ؟ اخه من از روی ویدئو walkthrough یو ت و ب میرم ولی نوشته از 37 تا 35 تاشو گرفتی چیکار کنم ؟

دوستان optional conversation توی نسخه remastered تعدادشون با نسخه ps3 فرق داره ؟ اخه من از روی ویدئو walkthrough یو ت و ب میرم ولی نوشته از 37 تا 35 تاشو گرفتی چیکار کنم ؟

اره منم همین مشکلو دارم 35 تا بود ولی #9 رفتم شدن 36 ولی دیگه هیچ نیستتتتت همرو یکبار دیگه رفتم اهههه یکی کمک کنه

در مورده جوك ٥ جم بايد برين دو تا گفتگو اول كه دو تا نوشته رو ديواره اونو انجام بدين بعد بستني فروشي بعد سگ ها رو دنبال كنين تا اخر يه بنبست ميرسين اونجا هم يه علامت قرمز هست فايرز ها اونم انجام بدين بعد الي شروع ميكنه جك گفتن

آقا خدایی پلات این بازی کاری نداره دوستان من تو هفته اول پلاتش کردم رفت به هر حال اگر جاییش گیر کرده بودین و conversation و firefly pendant و یا artifact و training ی رو نمیدونستین کجاست بگین تا راهنمایی کنم

آقا خدایی پلات این بازی کاری نداره دوستان من تو هفته اول پلاتش کردم رفت به هر حال اگر جاییش گیر کرده بودین و conversation و firefly pendant و یا artifact و training ی رو نمیدونستین کجاست بگین تا راهنمایی کنم

من که منتظره آقا فردینم ببینم کی ادامشو میده

به هرحال عزیز گفتم شاید سر آقا فردین شلوغ باشه . و تا اونجایی که بتونم و ایشون هنوز نذاشته باشن کمکی کنم
اگه میتونی کثل آقا فردین که مومو به مو گفته بزار برامون بعد اون مرحله تروفی های بازی های دیگرو بلدی
؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or