راهنمای تروفی های بازی The Last of Us Remastered

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
The Last of Us Remastered Complete Trophy Guide

اگه میتونی کثل آقا فردین که مومو به مو گفته بزار برامون بعد اون مرحله تروفی های بازی های دیگرو بلدی
؟

مو به مو بايد براتون بنويسم ولي راهنماي ويدئويي ميتونم براي تمامي كالكتيبل ها بزارم براتون + تروفيهاي ديگه بازي و تمامي dlc هاي اين بازيو

Sent from my iPhone using Tapatalk

Collectible تمامی مراحل به فارسی گذاشته شد. میمونه Left behind که اگه وقت کردم میذارم چون واقعا دیگه بدنم در میکنه :دی و احتمالا چندتا نقد هم باید آماده بکنم واسه سایت.

ظاهرا بازی برای تروفی I want to talk about it باگی داره که مکالمات روی عدد 36 میمونه و مکالمه آخر حساب نمیشه! من بازی رو دو بار برای این تروفی رفتم و مطمئنم همه 37 تا رو انجام دادم بلکه هم بیشتر! ولی همچنان روی 36 مونده!

آقا من الان یکی از جوک ها رو رد کردم . توی new game plus هستم اگه با chapter select برم به چپتر قبلی لطمه ای که به تروفی ها وارد نمیشه آخر کار؟ همینجوری بریم آخرشم مجبور بشیم از اول بریم :دی

آقا من الان یکی از جوک ها رو رد کردم . توی new game plus هستم اگه با chapter select برم به چپتر قبلی لطمه ای که به تروفی ها وارد نمیشه آخر کار؟ همینجوری بریم آخرشم مجبور بشیم از اول بریم :دی
واسه احتیاط همیشه یه بک آپ داشته باش روی فلش. نه مشکلی ایجاد نمیشه. من خودم یکی از converstaion ها رو رد کرده بودم. یعنی باگ شد و الی نیومد که باهاش حرف بزنم. بعد از اتتمام بازی با چپتر select رفتم و باهاش حرف زدم و تروفی باز شد.

واسه احتیاط همیشه یه بک آپ داشته باش روی فلش. نه مشکلی ایجاد نمیشه. من خودم یکی از converstaion ها رو رد کرده بودم. یعنی باگ شد و الی نیومد که باهاش حرف بزنم. بعد از اتتمام بازی با چپتر select رفتم و باهاش حرف زدم و تروفی باز شد.
از همونجایی که بودم (بعد از رد کرد جوک و رفتن به مرحله بعد) از همونجا سیو کردم اومدم بیرون chapter select رو زدم برگشتم تروفی رو گرفتم بعد دوباره سیوم رو لود کردم :دی

تو توضیحات اولیه کامل نوشته بودم دیگه :دی آره همرو باهم میده. بر فرض اینه روی نرمال رفتید اولش 2 تا تروفی درجه سختی میگیرید دیگه. Normal و Easy. درسته؟ حالا با گلیچ روی Survival+ شروع میکنید و تموم میکنید. این تروفی ها پشت سر هم براتون باز میشه.

Hard, Survival, Easy+, Normal+, Hard+, Survival Plus

تو توضیحات اولیه کامل نوشته بودم دیگه :دی آره همرو باهم میده. بر فرض اینه روی نرمال رفتید اولش 2 تا تروفی درجه سختی میگیرید دیگه. Normal و Easy. درسته؟ حالا با گلیچ روی Survival+ شروع میکنید و تموم میکنید. این تروفی ها پشت سر هم براتون باز میشه.

Hard, Survival, Easy+, Normal+, Hard+, Survival Plus
اوووفففف

یکی از اون تروفی های مخفی لفت بیهایند اون تفنگ های آب پاش هست باید ببرید :D
آقا من خود بازی رو روی EASY رفتم الان فقط Easy PLUS باز هست من چیکار کنم دقیقا ؟

یکی از اون تروفی های مخفی لفت بیهایند اون تفنگ های آب پاش هست باید ببرید :D
آقا من خود بازی رو روی EASY رفتم الان فقط Easy PLUS باز هست من چیکار کنم دقیقا ؟

یعنی خوندن توضیحات راهنمای پست اول و چند پست بالایی خیلی سخته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or