راهنمای تروفی های بازی The Last of Us Remastered

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با گرفتن چه تروفی هایی مشکل داری؟

مشکل ندارم. خیلی جاها توی left behind برام گلیچ شده. تو اینترنت هم سرچ کنید نوشتن که پر از گلیچه تروفی هاش. اون 4 تا آنلاین هم که پدر آدم رو در میاره رسما. تو هر fraction بدون احتساب اینکه کلنت داغون بشه، تو هر سمت باید 84 تا بازی انجام بدی. رسما پدر در میاره :دی

مشکل ندارم. خیلی جاها توی left behind برام گلیچ شده. تو اینترنت هم سرچ کنید نوشتن که پر از گلیچه تروفی هاش. اون 4 تا آنلاین هم که پدر آدم رو در میاره رسما. تو هر fraction بدون احتساب اینکه کلنت داغون بشه، تو هر سمت باید 84 تا بازی انجام بدی. رسما پدر در میاره :دی
واسه پلات که تروفی های Left Behind لازم نیست اگه گلیچ شده. مولتی هم که باید بازی کنی دیگه :دی

مولتیش که خیلی لذت بخشه....
اینقدر دنبال پلات نباشید...خوبیت نداره:>

اقا فردین من بازی رو یه بار رو نرمال تموم کردم بعد با اون روشی که که گقتید Grounded + رو هم رفتم ولی هنوز یه سری اپگریدهای سلاح ها مونده !! میخواستم بدونم راهی نیست که از ادامه اپگرید ها بتونم برم ؟
از شانس بد منم همه ی مکالمه ها رو رفتم ولی بازم رو 36 مونده :(

اقا فردین من بازی رو یه بار رو نرمال تموم کردم بعد با اون روشی که که گقتید Grounded + رو هم رفتم ولی هنوز یه سری اپگریدهای سلاح ها مونده !! میخواستم بدونم راهی نیست که از ادامه اپگرید ها بتونم برم ؟
از شانس بد منم همه ی مکالمه ها رو رفتم ولی بازم رو 36 مونده :(
نه رفیق باید یه دور دیگه بری فقط امیدوارم اسلحه های اخر رو اپگرید کرده باشی

یه سوال کُلی داشتم از دوستان :دی
من برای اولین بار نیّت کردم یه بازی رو پلات کنم. الان که یه مقدار با بازی سر و کله زدم دیدم اصلاً حس و حالش رو ندارم :دی
کُلاً به چه دردی میخوره این 100% کردن؟ :دی
چه سودی داره؟ :دی

یه سوال کُلی داشتم از دوستان :دی
من برای اولین بار نیّت کردم یه بازی رو پلات کنم. الان که یه مقدار با بازی سر و کله زدم دیدم اصلاً حس و حالش رو ندارم :دی
کُلاً به چه دردی میخوره این 100% کردن؟ :دی
چه سودی داره؟ :دی
شما یک بازی رو 100 درصد بازی میکنید یعنی از تمام ایتم هایی که سازنده بازی به کار برده استفاده میکنید.
تو پروفایلتون هم ثبت که لازی رو 100درصد انجام دادید و یک گیمر خوب محسوب میشید
کتابی نوشتم خودم حال کردم .دی:

من بدون Shiv گرفتار شدم پشت در گیر کردم بخاطر همین در باید یک دور دیگه بازی رو انجام بدم!؟نمیشه برای درها از چپتر سلکت استفاده کرد!؟

شما یک بازی رو 100 درصد بازی میکنید یعنی از تمام ایتم هایی که سازنده بازی به کار برده استفاده میکنید.
تو پروفایلتون هم ثبت که لازی رو 100درصد انجام دادید و یک گیمر خوب محسوب میشید
کتابی نوشتم خودم حال کردم .دی:

حالا مثلاً گیمر خوب محسوب نشیم چی می‌شه؟ :دی
به هر حال خوش به حال اونایی که هم حال و حوصلشو دارن و هم از انجامش لذت می‌برن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or