راهنمای تروفی های بازی The Last of Us Remastered

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تروفی های مولتی رو گرفتم....هر 2 بخش داستانی بازی هم یه بار normal تموم کردم ....حالا چه مودی رو برم تا زودتر تروفی ها بگیرم.......الان میخوام +plus رو شروع کنم فقط easy -normal باز هست.....

تو پست اول توضیح دادن. با این روش کل NG+ ها باز میشن:

روش کار برای آزاد کردن NG+ هر درجه سختی دلخواه:

روش کار به این صورته که اول بازی رو معمولی تموم میکنید. مثلا روی درجه سختی Normal. حالا NG+ نرمال رو میزنید و روی سیو اصلیی سیو میکنید (برای اطمینان یه پشتیبان بگیرید از سیوتون) و اولین مرحله از بازی یعنی Hometown رو تموم میکنید. به محض اینکه وارد مرحله 2 شدید، Pause میکنید و Save میکنید و از بازی خارج شده و به منو برمیگردید. حالا میرید روی چپتر Select و دوباره Hometown رو انتخاب میکنید. حالا میبینید که تمامی درجه سختی ها باز شدن!!! حالا Survival رو انتخاب میکنید و بازی رو دوباره شروع میکنید. اگر قبلا Health Bar ـون رو آپگرید کرده بودید، تو همون ابتدای مرحله 2 که آموزش استفاده از Health Kit رو بهتون میگه متوجه خواهید شد که آپگرید Health بارتون سرجاشه و آپگرید شده است!

واسه راندد هم تروفی خاصی هست؟ با همون سوروایور برم کافیه؟

تروفی های لفت بیهایند هم باید گرفت تا بازی پلت بشه یا فقط تروفی های اصلی رو بگیریم پلت میشه؟

الان لفت بیهایند رو گراندد زدم خیلی سخته 6 تا اینفکتد جلومن یه تیر هم ندارم باید با آجر و بطری بکشمشون :|

اگه گراندد تروفی نداره بگید لاقل سوروایور برم.

آخرین ویرایش:

تروفی های لفت بیهایند هم باید گرفت تا بازی پلت بشه یا فقط تروفی های اصلی رو بگیریم پلت میشه؟

الان لفت بیهایند رو گراندد زدم خیلی سخته 6 تا اینفکتد جلومن یه تیر هم ندارم باید با آجر و بطری بکشمشون :|

اگه گراندد تروفی نداره بگید لاقل سوروایور برم.

گراندد هم تروفی داره

اگه گروندد تروفی نداره بگید لاقل سوروایور برم.

گروندد روی استوری مود بازی تروفی داره ولی روی لفت بیهایند تروفی نداره ولی زیبایی بازی به گروندد هست رفیق

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان لفت بیهایند رو تموم کردم ولی چهار تا تروفیش مونده : http://uk.playstation.com/psn/mypsn/trophies/detail/?title=110343

1-لطفا بگید اون دو تا تروفی که سکرته نیست چیه؟

2-بعد هم اگه میشه مثل داستان اصلی که تو صفحه اول کالکتیبل ها و کانورسیشن هارو برای هر چپتر توضیح داده برای لفت بیهایند رو هم توضیح بدید یا لینکی بدید که سایت های انگلیسی گفته باشه.

ممنون

دوستان لفت بیهایند رو تموم کردم ولی چهار تا تروفیش مونده : http://uk.playstation.com/psn/mypsn/trophies/detail/?title=110343

1-لطفا بگید اون دو تا تروفی که سکرته نیست چیه؟

2-بعد هم اگه میشه مثل داستان اصلی که تو صفحه اول کالکتیبل ها و کانورسیشن هارو برای هر چپتر توضیح داده برای لفت بیهایند رو هم توضیح بدید یا لینکی بدید که سایت های انگلیسی گفته باشه.

ممنون
تو قسمتی که میرن شهر بازی
اون گیم رو بدون اینکه خونت بره ببر
آب بازی رو ببر
یدونه ماشین هست گوشه سوار اون شو بازی کن
حله ؛)

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

گروندد روی استوری مود بازی تروفی داره ولی روی لفت بیهایند تروفی نداره ولی زیبایی بازی به گروندد هست رفیق

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خیلی حال داد با گرندد هیجان بازی بالا میره
کاش فقط این تروفی آنلاینش راحت تر بود برا پلات اعصاب خورد کنه

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

دوستان من با همین Trick که اینجا پیشنهاد شده بازی رو روی New Game+ روی Survivor رفتم ولی نه تروفی Survivor رو داد بهم نه تروفی Survivor+ رو.....چیکار کنم الان؟ یه بار دیگه بازی رو روی Survivor+ برم؟

دوستان من با همین Trick که اینجا پیشنهاد شده بازی رو روی New Game+ روی Survivor رفتم ولی نه تروفی Survivor رو داد بهم نه تروفی Survivor+ رو.....چیکار کنم الان؟ یه بار دیگه بازی رو روی Survivor+ برم؟
درست انجام ندادی والا من دوباررفتم همشو گرفتم
یه بار نرمال یه بار گرندد

درست انجام ندادی والا من دوباررفتم همشو گرفتم
یه بار نرمال یه بار گرندد

درست انجام دادم، توی Chapter select همه رو زده Completed on Survivor......حالا اصلا Assuming که اشتباه کردم، چجوری میشه اشتباه رو حل کرد؟ باید یه دور کاملا بازی رو تموم کنم؟

درست انجام دادم، توی Chapter select همه رو زده Completed on Survivor......حالا اصلا Assuming که اشتباه کردم، چجوری میشه اشتباه رو حل کرد؟ باید یه دور کاملا بازی رو تموم کنم؟

یه بار پلاس هر کدوم که ازاد شده رو برو تو مرحله دوم شروع که شد استارت بزن سیو کن بیا بیرون
برو رو چپتر سلکت مرحله اول رو روی گرندد انتخاب کن تا اخر برو فقط برا اینکه مطمئن بشی درسته تو مرحله دوم ببین اپگرید خون رو داداه یا نه اگه نداده که کلیج جواب نداده برات

یه بار پلاس هر کدوم که ازاد شده رو برو تو مرحله دوم شروع که شد استارت بزن سیو کن بیا بیرون
برو رو چپتر سلکت مرحله اول رو روی گرندد انتخاب کن تا اخر برو فقط برا اینکه مطمئن بشی درسته تو مرحله دوم ببین اپگرید خون رو داداه یا نه اگه نداده که کلیج جواب نداده برات

یه دور Prologue رو روی Grounded رفتم یه دور Epilogue رو....هردوتا تروفی داد:d مرسی، فکر کنم دفعه اول Glitch کرده بود.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or