راهنمای تروفی های بازی The Last of Us Remastered

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اینکارو انجام دادم ولی مرحله اول که تموم میشه خون آپگرید نشده

شما بازی رو روی هر درجه سختی تموم کن. ( مثلا هارد ) الان بعد از تموم شدن بازی اتوماتیک به منو برمیگرده و میتونی از بخش NG+ درجه هاس سختی Easy, Normal, Hard رو انتخاب کنی. شما Hard+ رو انتخاب بکن ولی وقتی میپرسه چطور میخوای سیو کنی دکمه
circle18x18.png
بزن (Cancel ) تا Autosave بسته بشه. مرحله اول رو تموم بکن. بعدا یدونه فیلم نشون میده که اولش مثل اخباره. اینو skip بکن و همین که وارد مرحله 2 شد و آسمون رو نشون داد زود بازی رو دستی روی سیو اصلیت سیو بکن ( سیوی که باهاش بازی رو تموم کردی ) و بعدا برگرد به منوی اول بازی. الان اگه برید بخش Chapter Select و مرحله اول رو انتخاب بکنید، میبینید تمام درجه سختی ها باز هستند. درجه سختی
Survival رو انتخاب بکن و تو یه سیو دیگه بزن ( روی اصلی نزن ) و اینطوری میتونی بازی رو با Survival+ بازی کنی.

شما بازی رو روی هر درجه سختی تموم کن. ( مثلا هارد ) الان بعد از تموم شدن بازی اتوماتیک به منو برمیگرده و میتونی از بخش NG+ درجه هاس سختی Easy, Normal, Hard رو انتخاب کنی. شما Hard+ رو انتخاب بکن ولی وقتی میپرسه چطور میخوای سیو کنی دکمه
circle18x18.png
بزن (Cancel ) تا Autosave بسته بشه. مرحله اول رو تموم بکن. بعدا یدونه فیلم نشون میده که اولش مثل اخباره. اینو skip بکن و همین که وارد مرحله 2 شد و آسمون رو نشون داد زود بازی رو دستی روی سیو اصلیت سیو بکن ( سیوی که باهاش بازی رو تموم کردی ) و بعدا برگرد به منوی اول بازی. الان اگه برید بخش Chapter Select و مرحله اول رو انتخاب بکنید، میبینید تمام درجه سختی ها باز هستند. درجه سختی
Survival رو انتخاب بکن و تو یه سیو دیگه بزن ( روی اصلی نزن ) و اینطوری میتونی بازی رو با Survival+ بازی کنی.

ممنون دوست عزیز

الان تروفی Hunter انلاین رو گرفتم، الان اصلا حس ندارم دوباره 84 تا Match دیگه با این اینترنت زپرتکی که نمیگذاره بیشتر از 3 تا بازی با یه گروه بمونی بازی کنم، هیچ راه میان بری نداره تروفی Firefly path رو زودتر بشه گرفت؟:d

PS

یه Trick کشف کردم که تعداد بازیهای آنلاینتون رو نصف میکنه، شماها وقتی بازیرو وسطش رها کنید، روزش حساب میشه ولی هیچکدوم از Supply هایی که گرفتید نمیاد دستتون و کلنتون گشته و مریض میشن، حالا اگر یک در میون بازی رو انجام بدید و یک در میون از بازی خارج بشید میتونید بالانس رو برقرار کنید و به جای 84 تا بازی 42 تا بازی انجام بدین، که وقت خیلی خیلی کمتری میگیره ازتون....
Good eh?

آخرین ویرایش:
بله خودم ناظمم و این تاپیک رو زدم و در عرض 2 ساعت این همه گاید نوشتم که کسانی که میخوان گاید بنویسن بدونن که چطوری باید گاید نوشت. من قصدم زیر سوال بردن کارهای شما عزیزان نیست و خیلی هم متشکر از زحماتی که برای فروم میکشید. اما میخوام نشون بدم که گاید چجوری باید بشه. نباید فقط ترجمه ساده باشه معانی تروفی ها باشه. الان دیگه همه ترجمه نوشته های انگلیسی رو میدونن. گاید باید سریعا آماده باشه و مو به موی همه چیز رو توضیح بده و در ضمن خیلی ترو تمیز باشه تاپیکش. الان شما گاید خودتون رو با من مقایسه کنید. میبینید که چقدر فرق دارن.

از حق نگذریم پست 4 و 5 این تاپیک هم خیلی خوبه.
http://forum.bazicenter.com/thread91115/

یکی از خسیس ترین بازی هاست برای تروفی دادن
یعنی اگر هدفت فقط لذت از بازی باشه نه به دست اوردن تروفی بیش ار 3 تا تروفی تا اخر بازی بهت نمیده.
ولی گرفتن پلات این بازی یکی از لذت بخش ترین هاست

سلام
من تو مرحله Beyond the Wall یادم رفت گفتگوی tess رو انجام بدم.
اگه از اول مرحله برم و گفتگو رو انجام بدم قبول میکنه (آخر کار تروفی رو بهم میده) ؟

سلام
من تو مرحله Beyond the Wall یادم رفت گفتگوی tess رو انجام بدم.
اگه از اول مرحله برم و گفتگو رو انجام بدم قبول میکنه (آخر کار تروفی رو بهم میده) ؟

بله. اون مرحله رو انتخاب کنید و گفتگو رو انجام بدید تا تروفی باز بشه.

آقا من ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﺮﺩ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ
ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻭﻓﯽ ﺟﻮﮎ ﻫﺎﯼ ﺍﻟﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ
ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻟﯽ ﺟﮏ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺘﺶ ﻭﻟﯽ ﺗﺮﻭﻓﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ؟ !!
ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭘﻨﭻ ﺗﺎ ﺟﻮﮎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺍﺯﺵ

منم تو قسمت جک تو کتابخونه مشکل دارم.اصلا کتاب رو در نمیاره 5 دقیقه کنار در خروج واستادم اما هیچکاری نکرد.
کنار در بزرگه واستم یا کوچیکه که یه ذره جلوتره؟

منم تو قسمت جک تو کتابخونه مشکل دارم.اصلا کتاب رو در نمیاره 5 دقیقه کنار در خروج واستادم اما هیچکاری نکرد.
کنار در بزرگه واستم یا کوچیکه که یه ذره جلوتره؟

مهمه که خودت کجا وایسی...پشت مبله که اوریبه وایسا(خروجی)

- - -ویرایش - - -

آقا من ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﺮﺩ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ
ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻭﻓﯽ ﺟﻮﮎ ﻫﺎﯼ ﺍﻟﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ
ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻟﯽ ﺟﮏ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺘﺶ ﻭﻟﯽ ﺗﺮﻭﻓﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ؟ !!
ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭘﻨﭻ ﺗﺎ ﺟﻮﮎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺍﺯﺵ

سلام مهدی جان
ممکنه در حینی که داشته جوگ میگفته ول کردی رفتی؟؟

سلام سالار :d
نه مطمئنم که هر پنچ تا رو گوش کردم
ناسلامتی رو PS3 پلاتش کردم، میدونم چه جوریه! پنجمین جک رو هم قشنگ میگه و کتاب رو میزاره تو جیبش
رد کردم مرحله رو تا دفعه بعد برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or