برای اینکه خیلی راحت در 2 بار تمامی تروفی های درجات سختی رو بگیرید و به مشکل برنخورید، توضیحاتی در پست اول و نکته 3 داده شده که اینجا نقل قول میکنم.
در کل پیشنهاد من اینه که اول بازی رو روی Normal برید و تا جایی که میتونید تمامی پیچ مهره ها برای ارتقا سلاح و کپسول ها برای ارتقای خود جوئل و باز کردن تمامی درهایی که نیاز به چاقو دارن رو پیدا کنید. چون روی درجه نرمال، مقدار آیتم هایی که میده خیلی زیاده (روی Easy حتی بیشتر هم هست) و با بالا رفتن درجه سختی، ای آیتم ها خیلی نایاب میشن و شاید تو کل 1 مرحله به سختی بتونید مثلا یه چاقو بسازید! بعد از انجام این کار. طبق دستورالعمل بالا Survivor+ رو شروع کنید و باقی مونده آپگرید ها رو بگیرید. اگر تمامی نکته های این راهنما رو رعایت کنید، تقریبا تو نصفه های Survivor+ تمامی تروفی های ارتقا و ... رو گرفته اید. و اگر سلاحی بدون ارتقا مونده باشه بار سوم و روی easy+ در عرض نیم ساعت همرو میگیرید.
اینو من یادم رفته دقیقا کدوم قسمته
آخه دو سه جا اینجوری میریزن
Conversation #31 - ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻮﻥ ﺟﺎﯾﯿﻪ ﮐﻪ ﮐﻠﯽ ﺯﺍﻣﺒﯽ ﺍﺯ ﺩﺭﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﻭ
ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﮐﻨﯿﺪ . ﺍﻭﻧﺠﺎ ﯾﻪ ﺟﺴﺪ ﺗﮑﯿﻪ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺭﺍﺟﺒﺶ ﺑﺎ
ﻫﻤﻮﻥ ﺁﻗﺎﯾﻪ ( ) ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﯿﺪ
اینو من یادم رفته دقیقا کدوم قسمته
آخه دو سه جا اینجوری میریزن
Conversation #31 - ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻮﻥ ﺟﺎﯾﯿﻪ ﮐﻪ ﮐﻠﯽ ﺯﺍﻣﺒﯽ ﺍﺯ ﺩﺭﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﻭ
ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﮐﻨﯿﺪ . ﺍﻭﻧﺠﺎ ﯾﻪ ﺟﺴﺪ ﺗﮑﯿﻪ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺭﺍﺟﺒﺶ ﺑﺎ
ﻫﻤﻮﻥ ﺁﻗﺎﯾﻪ ( ) ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﯿﺪ
اين conversation يه مقدار مشكل داره ! اگر در حين مرحله كشته بشيد بايد دوباره صحبت كنيد ! يه مقدار سر سيو كردنش مثل اينكه مشكل هست سعي كنيد با يه دور بازي اون تيكه رو تموم كنيد يا هر بار كه دوباره ميره از اول دوباره conv رو انجام بديد
فقط یه چیزی من چپتر رو لود کردم و اونجارو دوباره رفتم
مثلث هم دوتا میده یکی سر مرده ای که روی زمین افتاده و یکی هم بغلش که جنازه تکیه داده به دیوار
من اونی که تکیه داده رو اینسری مثلث زدم اما باز نداد
باید از اول بازی کنم و کل اون 37 تا رو باز بگیرم؟
تو جوک های الی هم مشکل داشت و تروفی رو نداد
فقط یه چیزی من چپتر رو لود کردم و اونجارو دوباره رفتم
مثلث هم دوتا میده یکی سر مرده ای که روی زمین افتاده و یکی هم بغلش که جنازه تکیه داده به دیوار
من اونی که تکیه داده رو اینسری مثلث زدم اما باز نداد
باید از اول بازی کنم و کل اون 37 تا رو باز بگیرم؟
تو جوک های الی هم مشکل داشت و تروفی رو نداد
الان تو تروفی BFF'S موندم(Left Behind)
هر 14 تا رو هم میگیرم، ولی نمیده
چند بار هم رفتم
فکر کنم اونجایی که عکس میگیرن، بعدش میده عکس رو نه!!
آخه یادم رو PS3، گرفتم این عکس رو