مشکلی پیش نمیاد با چپتر سلکت میتونی بریمن چندتا در رو به خاطر نداشتن چاقو نتونستم باز کنم اگه بعد تموم شدن بازیو رو easy بزارم و دوباره برم و اون درها رو باز کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا باید باز رو همین درجه سختی برم ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
شما بازی رو روی Grounded الان تمام کن بعد برای جمع کردن کالکتور ها و باز کردن در ها میتونی روی Easy و چپتر سلکت انجام بدیاقا ما الان داریم بازی رو روی +grounded میریم تو چپتر هتل 2تا artifact با 1 conversation از دست دادم (اصلا وسیله برای شیو کردن به سختی پیدا میشه) حالا میخوام بدونم که برای چپتر سلیکت باید حتما روی همون گروندد برم؟!
و اینکه میتونم الان اینکارو انجام بدم؟!یا باید بذارم بازی رو به اتمام رسوندم؟!
من رو ترافی های آنلاین موندم لامصی پیر کرده
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
اتفاقا من 2 ساعت آنلاین زدم تمام تروفی های آنلاین رو به جز یکی که نخوندم و نمیدونم چیه بهم داد
کلا بازی رو روی هارد تموم کردم 40% تروفی ها رو گرفتم و سریع فروختم رفت، بازی به این مسخرگی برای پلت کردن ندیده بودم، من که اصلا دنبال تروفی این بازی نبودم در همین 2 باری که بازی رو تموم کزدم 4-5 تا باگ تروفی برام پیش اومد
اما واقعا بازی زیر hard بازی نیست تازه از درجه سختی هارد به بعد بازی میشه
ولی واقعا آنلاین بازی رو میشه خـدای باگ ها نامید :d چه صحنه ها و حرکاتی که توی آنلاین بازی مشاهده نشد:d
منم امروز هر ۵تا جکه الی رو گوش دادم ولی تروفیش رو نگرفتم. دیگه بی خیال تروفی گرفتن میشم با این همه باگ. مولتیش هم که بر باد رفته کلا.
این هفته که رو survivel plus تموم کردم بازی رو میدم بره.
رو ps3 هم این همه باگ داشته بازی یا به ما که رسید اینطوری شده ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
اره تمام ترافیهای مربوط به درجه سختی بازی رو میگیریمن رو grounded دارم بازی میکنم تمومش کنم تروفی survival رو هم میده ؟!
اره تمام ترافیهای مربوط به درجه سختی بازی رو میگیری
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
در Beyond the Wall زمانی که زامبی ها رو دیدید و جلوتر نشستید و از یک تونل رد شدید یک گفتگو وجود داره که روی سر یک زامبی مرده هست .
این ها حساب نمیشه ؟
- - -ویرایش - - -
مگه بخش Grounded جدا نیست ؟
یعنی اگر بریمش همه تروفی قبلی هارو چه معمولی ها و چه + هارو باز میکنه ؟