بله تروفی های آفلاین مشکلی نداره و میگیریشسلام یه سوال من چند دقیقه دیگه به یه تروفی میرسم میخواستم ببینم الان که psn مشکل داره و برای من قطع شده تروفی گرفته میشه یا نه ؟!
بله لازمه. اما اول باید برد پیش اون ساختمون که رو به روی همون آشپزخونست، همون که روش نوشته Im Armed، با هنری صحبت کنید، بعد برگردید پیش اون آشپزخونه و چند ثانیه که صبر کنید هنری خودش شروع میکنه به صحبت کردن. ادامه همون منطقه هم برای فعال شدن جک الی، اول باید تا انتهای خیابون برید تا با هنری در مورد تامی حرف بزنید. بعد که حرفای هنری تموم شد، الی شروع میکنه به جُک گفتن.""برای فعال شدن یکی از جک ها این کا رو هم همین جا انجام بدید. روبروی همین ساختمون یه ساختمون هست که دیوار آشپزخونه اش ریخته. واردش بشید و یکم اینور اونور بگردید تا هنری شروع کنه به حرف زدن در مورد BBQ"" این کار لازمه که انجام داده بشه حتما؟!
الان چندتاش رو روی ng+ رفتم ولی هنوز 36 تا مونده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
مشکل اینجاست که نمیتونم بفهمم روی کدوم باگ گرفته چون مثلا اگه یکیو بزنم و به مکالمه ها اضافه نشه ممکنه از قبل حساب کرده باشه
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
سلام یه سوال من چند دقیقه دیگه به یه تروفی میرسم میخواستم ببینم الان که psn مشکل داره و برای من قطع شده تروفی گرفته میشه یا نه ؟!
برا جمع کردن کالکتور ها به نظرم بهترین حالت Normal , Easy خوبه چون بعضی از آیتم ها پشت درهای قفل قرار دارن که باید یا Shiv باز بشن اگه نداشته باشی از دستت میره (تو درجات سخت بازی ممکنه به انداره کافی نتونی Shiv بسازی)من بازی رو بار اول با درجه سختی hard رفتم الان برای بار دوم میخوام برم
چه درجی سختی رو پیشنهاد میکنید برای گرفتن تمام تروفی ها ؟
دوستان یه راه غیر ورزشی برای سختیِ Grounded کشف کردم که یکم آسون میکنه بازی رو
وقتی وارد بازی میشوید دکمه OPTIONS رو بفشارید به Options بروید و به Game جایی که درجه سختی میتونید انتخاب کنید با دکمه سمت چپ برید رو Easy و برگردید رو Grounded و خارج بشید (چیزی انتخاب نمیکنید)
ناگهان شاهد ظاهر شدن تیر و جون به فراوانی خواهید شد :d
بچه ها راهی برای اون یدونه مکالمه نیست؟
یعنی واقعا از اول باید بازی کنیمَ؟
یه بار دیگه با چپتر سلکت شروع کن به انجام جک ها حتما ترافی رو میگیریدوستان من طبق راهنما کارها رو مو به مو انجام دادم اما تروفی جک باز نشد. باگه؟