همه رو باید بکشی بعد بری بالا کنار در خروجی منتظر باشی اگه نشد ریستارت چک پوینت بزن باز برو اونجا بایستسلام دوستان ی سوال الی تویه قسمت کتابخونه (جک دوم) ,هرکاریش میکنم برام جک نمیخونه چیکار کنم؟
بله میدهمن بازی روی گراند تموم کردم تروفی همه درجه سختی هارو داد
گراندد پلاس هم که ببرم بقیه رو میده؟
باید از همشون یکی بسازیدیه سوال درباره تروفی craft every item
باید از هر کدوم 3 تا بسازیم یا یدونه هم کافیه؟
من از همشون یکی ساختم اما تروفی رو نداد
مصطفی 3بار این کارو کردم نشد بازم انجام بدم؟همه رو باید بکشی بعد بری بالا کنار در خروجی منتظر باشی اگه نشد ریستارت چک پوینت بزن باز برو اونجا بایست
- - -ویرایش - - -
بله میده
گلیچ داره اینجا باید همه رو بکشی نکنه کسیو از جا انداخته باشی برو کنار در که کنار کافه هست برو اونجا بایستمصطفی 3بار این کارو کردم نشد بازم انجام بدم؟
یه بار ایزی یا نرمال برو جمع کن همه روتوي SURVIVAL فكر نكنم بشه همه كالكتيبل ها رو جمع كرد چون هم گلوله ميخواد هم SHIV فكر كنم يه بار بايد s رفت يه بار S+ يه بار هم E+
مشكلي كه درست نميشه ؟
تا جايي كه يادمه ميشه توي PLUS هم ادامه كالكتيبل هارو گرفت ؟
یه بار ایزی یا نرمال برو جمع کن همه رو
بار دوم +survival رو برو همش باز میشه
تو پست اول هست راهنماییش
پ.ن
یکی سوال بالایی منم جواب بده
کار میکنه باو برونميدونم از يه طرف نميخوام به ارمان هاي TLOU و ND و جوئل و الي خيانت كنم و گليچ كنم از يه طرف هم روي 3 من 3 بار تمومش كردم
اقا اين گليچ مطمئنا" كار مي كنه ؟ نرم اپيك فيل شم ؟ هنوز هم كار ميده با احتساب اخرين اپديت ها ؟
اره رفيق خه نميان كه باز ايتم هارو كم و زياد كنن اي جاشون رو تغيير بدن
آرمان به خیانت - خیانت به ارمان - آرمان به هردو خخخخنميدونم از يه طرف نميخوام به ارمان هاي TLOU و ND و جوئل و الي خيانت كنم و گليچ كنم از يه طرف هم روي 3 من 3 بار تمومش كردم
اقا اين گليچ مطمئنا" كار مي كنه ؟ نرم اپيك فيل شم ؟ هنوز هم كار ميده با احتساب اخرين اپديت ها ؟
اره رفيق خه نميان كه باز ايتم هارو كم و زياد كنن اي جاشون رو تغيير بدن
بالای درختFirefly Pendant –Matthew White
اﻳﻦ ﺁﻳﺘﻢ ﺩﻗﻴﻖ ﻛﺠﺎﺳﺖ?