راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اصلا احتیاجی به تحقیق نیست هرکس تاپیکهای مربوط به این 2تا کنسول رو بخونه خودش متوجه همه چیزمیشه این هم واضحه که 360 از لحاظ سخت افزاری از پی اس ضعیفتر بود!بله بود الان دیگه نمیشه این رو گفت با مادربوردهای جدیدش 360 دیگه او 360 سابق نیست این خرابی فقط مربوط به مادربوردهای لانچ هست
یعنی همون سری اولی که به بازار اومد
360 من هم 1سال پیش 3چراغ شد چون مادربورد لانچ داره ولی با ایکس کلمپ حلش کردم الان دیگه با قابل
تعمیر شدن این کنسول ومادربوردهای جدید امکان 3چراغ بسیار اومده پایین البته این مشکلات تو این جور
محصولات طبیعیه هرچی تکنولوژی پیشرفته ترمیشه حساس ترهم میشه مگه همین سونی چند وقته پیش
مشکل پیدا نکرده بود لنزهاش؟ولی سونی برطرف کرد پس خرابی فقط مختص 360 نیست ضمنا 360خارج از
ایران 3سال گارانتی داره واین مشکل رو به حداقل میرسونه این ما هستیم که تو مملکتمون مشکل داریم
باید بگم که این تفاوت بین 2کنسول تو ایران هست چون قیمتهای بازیهای 360 با پی اس3 برابرهست وقیمت
360 وپی اس تفاوت چندانی ندارن باهم(فکرمیکنم360یه مقدارارزونتره)بنابراین تنها تفاوت این 2تا کنسول
تو کشورهای دیگه لیست بازیهاهست که 360چون زودترلانچ شده بازیهای بیشتری داره وهمین هم برگ برندش هست حالا اینکه سونی داره خرج میکنه حرفی توش نیست ولی مایکروسافت هم بیکار نیست نمونش همین فاینال فانتزی که از دست سونی دراورد بیرون ومولتیش کرد حالا اگه ما میخواهیم کمک کنیم
به کسی که گیرکرده بین دوتا کنسول نباید بهش بگیم بخاطرگل روی کوجیما یا متال گیر برو پی اس بگیر
60تومن بالای هربازی پول بده بعد که تموش کردی بشین زل بزن به پک بازی تا دوباره پول جمع کنی بری
بازی بخری یا دربه در دنبال عوض کردنش باشی با پول 4بازی پی اس3میشه یه 360 با مادربورد فالکون بگیری واز لیست بازیهای 360 لذت ببری ضمناهربازی 360 فقط5000هزار تومن هست یه عده از بچه ها که
وضع مالی خوبی دارن دائم به خرید این کنسول تاکید میکنن برای اینکه فکر میکنن همه مثل خودشون میتونن راحت با این کنسول بازی کنن هفته ای 1بار دوبی برن بازی بخرن یا سفارش بدن بازی 60دلاری رو
براشون 100دلار بخرن خرید پی اس 3درحال حاضر اصلا مقرون به صرفه نیست واین به معنی ضعیف یا بد
بودن این کنسول نیست
یعنی میگید 360 منم درست میشه باید مادر بردش عوض کنم با چقدر پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه ادم بره یه کنسول بخره که مبدونه سه چراغ میشه من شانسم خیلی خوبه که بعد از یکسال 3 ماه سه چراغ شد و میدونستم همچین اتفاقی می افته من به همه میگم برند ps3 بخرند حداقل با خیاله راحت بازی میکنی اخه هم برای من و هم برای پسر عموم سه چراغ این ینی چی ؟؟؟؟؟مدل من هم 2007 بود ببینم 300 تومن ور میدارند یه ps3 بگیرم .استباه هست 360 نگیرید هرچی که بگیند بازی هاش خوبه نمیدونم هک شده ولی اخر سه چراغ میشه

الان مادربورد فالکون امکان 3 چراغ شدنش خیلی کم شده.پس بیخود کاربرا رو نترسون.
رعایت کنسولتون رو بکنید 3 چراغ نمیشه.
PS3 و XBox 360 رو نباید فقط به خاطر 3 چراغ یا همچین مسائلی انتخاب کرد.باید از همه جوانب این دو کنسول رو مورد بررسی قرار بدید.

مطمئن باشید این تاپیک به جایی نمیرسه.
انتخاب تو این نسل بین این دوتا کنسول خیلی سخته. مثل نسل قبل نیست که برنده ی بی چون و چرا PS2 باشه.
هر کس نظر خودشو میگه و چون نظرها متفاوته به هیچ جا نمیرسید.
یکی هم که گیج شده و نمیدونه باید از بین این دوتا کنسول کدومو بخره با خوندن این تاپیک بیشتر گیج میشه.
به نظر من که برنده ی اصلی pc یه و دیگر هیچ!:biggrin1:

یعنی میگید 360 منم درست میشه باید مادر بردش عوض کنم با چقدر پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست میشه دوست عزیز همونطوری که مال من درست شد ضمنا مدلهای 2007 اکثرا این مشکل رو دارشتن
الان دیگه امارسه چراغ خیلی کمترشده تازه با مادربورد جاسپر که فکرکنم منتفی بشه این 3چراغ
شما هم ببر بده ایکس کلمپ کنن کنسولت رو وفنهاش رو 12ولت کن راحت باهاش بازی کن من تاروزی5ساعت
هم پشت هم باهاش بازی کردم مشکلی نداره دیگه فکرنکنم بتونی بیشتراز5ساعت هم بازی کنی در روز
من دادم نکست جن تعمیرکرد و35000تومن هم گرفت البته فکرکنم الان گرونترشده باشه یه تماس بگیری بد نیست
http://www.nextgen.ir

من دو سالو نیمه پیش که میخواستم کنسولمو عوض کنم رفتم ps بخرم (فقط برای pro , evil , granturismo )که به دوتا مشکل برخوردم :
قیمت بالای ps و مولتی پلتفرم شدن این بازیها برای 360(غیز از granturismo).
به هر حال 360 گرفتم و بازیهای انحصاریه 360 هم منو راضی کرد و برای همین granturismo ps خریدم واولین بازی که خریدم uncharted بود که حسابی باهاش حال کردم:p
ولی باید قبول کرد عنوانهای 360 بسیار بیشتر و جالبتر از ps هست.اگه پولشو دارین هردوتاشو بگیر و اگر یک انتخاب داری در خرید 360شک نکن.:love:

اقا من فهمیدم چرا سه چراغ شد ..چون من یه هفته بازی نکردم بعد یه هفته روشن کردم اینطوری شد اصلا ربتی به زیاد بازی کردن نداره راستی میگی با این مادر بورد جدیدا احتمالش کم شده یعنی بازم احتمال سه چراغ هست

اقا من فهمیدم چرا سه چراغ شد ..چون من یه هفته بازی نکردم بعد یه هفته روشن کردم اینطوری شد اصلا ربتی به زیاد بازی کردن نداره راستی میگی با این مادر بورد جدیدا احتمالش کم شده یعنی بازم احتمال سه چراغ هست

3 چراغ شدن که کشکی نیست.این دلیلت اصلا ربطی نداره به 3 چراغ.باید ببینی کنسولت موقع 3 چراغ چه اروری میده تا بفهمی مشکل از کجاست.
مادربورد فالکون اگر 24 ساعت بشینی پشتش آره 3 چراغ میده اما اگر رعایتش رو کنی هیچ اتفاقی نمیفته.الان خیلی ها از جمله خودم Falcon داریم که همگی هم کاملا راضی هستیم.

3 چراغ شدن که کشکی نیست.این دلیلت اصلا ربطی نداره به 3 چراغ.باید ببینی کنسولت موقع 3 چراغ چه اروری میده تا بفهمی مشکل از کجاست.
مادربورد فالکون اگر 24 ساعت بشینی پشتش آره 3 چراغ میده اما اگر رعایتش رو کنی هیچ اتفاقی نمیفته.الان خیلی ها از جمله خودم Falcon داریم که همگی هم کاملا راضی هستیم.
منم فالکون دارم و خیلی راضیم تا 8ساعتم بشینی پاش هیچیش نمیشه البته با 12 ولت کردن:cheesygri

PS3 و XBox 360 رو نباید فقط به خاطر 3 چراغ یا همچین مسائلی انتخاب کرد.باید از همه جوانب این دو کنسول رو مورد بررسی قرار بدید.

بابا منم هی دارم همینو می گم!!

هی بخاطر سه چراغ و بازهای گرون PS3 سرطناب و نکشید!!

بزارین ببینیم این دو کنسول چی برامون دارن؟؟ اصلاً بحث خرید هم نیست!! هر کی هر چی اینجا دنبال انتخابش باشه، فروشنده هر کدوم از دو کنسول رو که بهتون بخواد بفروشه، در عرض چند دقیقه مختون رو می زنه! نگران نباشید...

من دیروز تو جمهوری رفته بودم سراغ یکیشون، طرف فروشنده PS3 بود، می گفت آقا بیا فقط PS3، دسته هاش باتری نمی خواد! تازه وقتی COD4 بازی می کنی، دسته رو تکون می دی، با قنداق می زنه و ... خلاصه 1 ساعت گفت واسم... :p

بابا اصلا PS3 و XBOX 360 از نظر مشکلاتشون هیچ فرقی ندارند ps3 بازیهاش گرونه و از 50000 به بالاست XBOx 360 هم که سه چراغ که پول تعمیر یه 360 سه چراغه میشه قد یه بازی PS3

منم اگه با 50 تومن 360 درست شد که هیچی ولی اگه بگه 100 بده مادربرد عوض کنیم 360 میدم یه ps3 میگیرم حداقل با خیال راحت بازی میکنم

بابا اصلا PS3 و XBOX 360 از نظر مشکلاتشون هیچ فرقی ندارند ps3 بازیهاش گرونه و از 50000 به بالاست XBOx 360 هم که سه چراغ که پول تعمیر یه 360 سه چراغه میشه قد یه بازی PS3
مي گم حالا كه هر كدوم يه مشكلي دارن چطوره بي خيال گرافيك شيم و بريم سراغه Wii مثل اينكه از همه به صرفه تره ها :cheesygri :biggrin1: :laughing: :laughing: :-"

به نظر شما پولی که بابت بازی میدید میشه مشکلات ps3؟واقعا متاسفم. شانس اوردید تو ایران به دنیا اومدید که همینطوری حق شرکتای بازی سازیو بخورید یه آبم روش اونم با زیر 5000 تومن
در حالیکه همون شرکت میلیون ها دلار خرج بازیش کرده
من نمی خوام درباره این موضوع بحث کنم شما هم لطفا این قضیرو وارد مشکلات نکنید
قضیه لنز ps3 هم که آمارش به 10تا نرسید هرکی میاد میگه این یکی از مشکلات این کنسوله بسه دیگه بسه:mad:
اون قضیه در آمد هم خدمتتون میگم که اینقدرم فرق بین درآمد اینجا با اونور نیست که هر کی میاد فکر میکنه اونور همه تیلیاردرن نه بابا به خدا از این خبرا نیست اونا هم مثل ما به نظر خودشون پول زیادی بابت یه بازی میدن{نمونش پسر عموی من تو آمریکا} مثلا60$ به خاطر همین هر بازی نمیخرن و بعد از دیدن 10 تا تریلر میرن یکیشونو با دقت انتخاب میکنن و میخرن نه مثل بعضی از ما ایرانی ها که هرچی بازی بیاد میخریم توجهیم به سبک مورد علاقمون نداریم اخرشم میگیم اشغال بود در حالیکه همون بازی مورد علاقه شدید یکی دیگست چون سبکشو دوست داره
پس بیخیال قیمت بازی های ps3 شید و لطفا لطفا نظرات فنی{کیفیت ساخت.قدرت گرافیکی.سرعت.امکانات اینترنتی}بدید
ممنون از همتون

آخرین ویرایش:
با این حساب باید قیمت بازیهای 360اندازه پی اس بشه تا اونوقت بشه مقایسه کرد وکنسول پی اس3برتربشه واقعا که زحمت میکشی شما

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or