x_box_360
کاربر سایت
یعنی میگید 360 منم درست میشه باید مادر بردش عوض کنم با چقدر پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا احتیاجی به تحقیق نیست هرکس تاپیکهای مربوط به این 2تا کنسول رو بخونه خودش متوجه همه چیزمیشه این هم واضحه که 360 از لحاظ سخت افزاری از پی اس ضعیفتر بود!بله بود الان دیگه نمیشه این رو گفت با مادربوردهای جدیدش 360 دیگه او 360 سابق نیست این خرابی فقط مربوط به مادربوردهای لانچ هست
یعنی همون سری اولی که به بازار اومد
360 من هم 1سال پیش 3چراغ شد چون مادربورد لانچ داره ولی با ایکس کلمپ حلش کردم الان دیگه با قابل
تعمیر شدن این کنسول ومادربوردهای جدید امکان 3چراغ بسیار اومده پایین البته این مشکلات تو این جور
محصولات طبیعیه هرچی تکنولوژی پیشرفته ترمیشه حساس ترهم میشه مگه همین سونی چند وقته پیش
مشکل پیدا نکرده بود لنزهاش؟ولی سونی برطرف کرد پس خرابی فقط مختص 360 نیست ضمنا 360خارج از
ایران 3سال گارانتی داره واین مشکل رو به حداقل میرسونه این ما هستیم که تو مملکتمون مشکل داریم
باید بگم که این تفاوت بین 2کنسول تو ایران هست چون قیمتهای بازیهای 360 با پی اس3 برابرهست وقیمت
360 وپی اس تفاوت چندانی ندارن باهم(فکرمیکنم360یه مقدارارزونتره)بنابراین تنها تفاوت این 2تا کنسول
تو کشورهای دیگه لیست بازیهاهست که 360چون زودترلانچ شده بازیهای بیشتری داره وهمین هم برگ برندش هست حالا اینکه سونی داره خرج میکنه حرفی توش نیست ولی مایکروسافت هم بیکار نیست نمونش همین فاینال فانتزی که از دست سونی دراورد بیرون ومولتیش کرد حالا اگه ما میخواهیم کمک کنیم
به کسی که گیرکرده بین دوتا کنسول نباید بهش بگیم بخاطرگل روی کوجیما یا متال گیر برو پی اس بگیر
60تومن بالای هربازی پول بده بعد که تموش کردی بشین زل بزن به پک بازی تا دوباره پول جمع کنی بری
بازی بخری یا دربه در دنبال عوض کردنش باشی با پول 4بازی پی اس3میشه یه 360 با مادربورد فالکون بگیری واز لیست بازیهای 360 لذت ببری ضمناهربازی 360 فقط5000هزار تومن هست یه عده از بچه ها که
وضع مالی خوبی دارن دائم به خرید این کنسول تاکید میکنن برای اینکه فکر میکنن همه مثل خودشون میتونن راحت با این کنسول بازی کنن هفته ای 1بار دوبی برن بازی بخرن یا سفارش بدن بازی 60دلاری رو
براشون 100دلار بخرن خرید پی اس 3درحال حاضر اصلا مقرون به صرفه نیست واین به معنی ضعیف یا بد
بودن این کنسول نیست