راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من ELITE قیمت کردم می گفت 485, نمی دونم مشکل دار بود یا واقعا اینقدر ارزون شده

آخه RAYAN SABA می ده 630. جای بسی تعجب ....... :eek: :eek:

XBOX 360 بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی گرچه PS3 رو هم دوست دارم اما 360 یه چیزه دیگست.

من ELITE قیمت کردم می گفت 485, نمی دونم مشکل دار بود یا واقعا اینقدر ارزون شده

گرون گفتن !! همینجا 450 تومن هم میتونی بگیری ! باید ازینم ارزونتر بشه ... !!

آخه RAYAN SABA می ده 630. جای بسی تعجب .......

خوب رایان صباس دیگه !!

سلام بچه ها جون هر کی دوس دارید منو کمک کنید دارم منفجر میشم از بس فکر کردم فقط نامردی گیج تر از این نکنیدم.
من حدود 9 ماه بود که یه 360 و یه PS3 و یه PSP داشتم و یه PC که به درد بازی نمیخوره یا به قول معروف زغالیه.
حالا من چند وقت پیش PS3 ام رو فروختم.(بنا به دلایلی)
و چند روز پیش 360 ام 3 چراغه شد و بردش هم Launch هستش!!!!!
من واقعا دیوونه شدم تو این چند روز از بس فکر کردم.
من هم میتون 360 رو درست کنم و هم میتونم برم PS3 بخرم.
فقط هم میتونم یه کنسول داشته باشم.
اگه PS3 بخرم به نظر شما بازی هاشو نگه دارم یا هی عوض کنم؟

خلاصه هر کی احساس مسئولیت گیمری داره به من بدبخت کمک کنه.

بابا من که تو چند پست قبلی گفتم که XBOX 360 رو تعمیر کن واقعا چه طور دلت میاد بزاریش یه گوشه خاک بخوره میدونی چه بازی هایی قرار بیاد بابا می خوای قید Gears Of War 2 رو بزنی تازه هر بازی که واسه PS3 منتشر میشه واسه XBOX 360 هم همینطوره به غیر از انحصاری ها من خودم تازگی ها میخوام XBOX 360 خودم رو به خاطر پورت HDMI بفروشم یه الایت یا آرکید بگیرم خلاصه توی قدرت XBOX 360 شک نکن اگر هم واقعا بازی خوری PS3 رو هم بگیر دیگه حالشو ببر:love:

سلام بچه ها جون هر کی دوس دارید منو کمک کنید دارم منفجر میشم از بس فکر کردم فقط نامردی گیج تر از این نکنیدم.
من حدود 9 ماه بود که یه 360 و یه PS3 و یه PSP داشتم و یه PC که به درد بازی نمیخوره یا به قول معروف زغالیه.

من الان شدیدا احساس مسئولیت دارم می کنم:laughing: مسئله ای نیست دیگه شده می دی 360 درست می کنن پلی 3 هم به صرفه نیست منکه مایه دار باشی دیگه تو خرید بازی مشکلی نداشته باشی
می تونی یه دستگاه نو 360 مدل فالکون بگیری من دارم روزی 5-6 ساعت باش بازی می کنم مشکلی نداره .و بری قطعات دستگاه قبلیتو جدا بفروشی.می خوام احتمال اینو در نظر بگیری که ممکنه دستگاهتو تعمیر کنی دوباره 3 چراغه بشه.موفق باشی;)

به نظر منم يه 360 جديد (اليت فالكون )بگير خيال خودتو راحت كن . اگه بدي درست كنن فايده نداره دوباره چند وقت ديگه خراب مي شه. وقتي پول PS3 داري صد در صد پوله 360 رو هم داري ديگه

بابا توی خرید بازیش هم مشکل نداشته باشی.... کلا بازیای 360 بیشتر از پلی3 هست...
360 بخرید اگه میخاید یک کنسول داشته باشید!

دست همتون درد نکنه واقعا رو سفیدم کردین.
ولی راستشو بخواین من یکمی از 360 خسته شدم مثلا هر ثانیه باید منتظر یه مشکلی باشی مثلا من وقتی Ninja Gaiden 2 و یا Grid بازی میکردم یهو یه صدای وحشتناک از توی درایو میومد و همون ارور رو میده که میگه دیسکت کثیفه و ...
باور کنید مشکل از درایو هم نیست مثلا توی IV هم اگه خدای نکرده دستت بره روی دکمه ی Xbox Guide اونوقت گیر میزنه و باید کنسول رو Reset کنی.
با این همه یکمی از 360 خسته شدم.
اگه PS3 بگیرم به نظر شما بازی رو هی عوض کنم یا نه؟؟ نگه دارم؟؟؟

خواهشا کمکم کنید رفقا دیگه دارم آب میشم 4 روزه هیچی بازی نکردم!!!!
حتی دلم به بازی نمیره.....

مرسی واقعا از همتون متشکرم و خوشحال میشم نظر بیشتری ها هم بدونم یا کسانی که تجربه داشتند.

ولی راستشو بخواین من یکمی از 360 خسته شدم مثلا هر ثانیه باید منتظر یه مشکلی باشی مثلا من وقتی Ninja Gaiden 2 و یا Grid بازی میکردم یهو یه صدای وحشتناک از توی درایو میومد و همون ارور رو میده که میگه دیسکت کثیفه و ...
باور کنید مشکل از درایو هم نیست مثلا توی IV هم اگه خدای نکرده دستت بره روی دکمه ی Xbox Guide اونوقت گیر میزنه و باید کنسول رو Reset کنی.

مرسی واقعا از همتون متشکرم و خوشحال میشم نظر بیشتری ها هم بدونم یا کسانی که تجربه داشتند.
اگه ps بگیری 100%پشیمون میشی.بهت قول میدم مگر اینکه کنارش 360 داشته باشی.من هردوشو دارم و با اطمینان بهت میگم شک نکن که 360 بهترینه:love:

ولی میدونی دقیقا این مشکلاتی که گفتی رو من اصلا ندارم حتما ایراد از Xbox 360 هست چون من اصلا به هیچ وجه با این بازی ها مشکل ندارم حتی جزئی ترین :love:

به نظر من همون 360 بگیر. البته فالکونشو.
بره من که فالکونم نیست اون مشکلاتی که گفتی پیش نیومده بود. فنشم 12 ولت کنی دیگه بشین روزی 7 ساعت بازی کن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or