سلام بچه ها جون هر کی دوس دارید منو کمک کنید دارم منفجر میشم از بس فکر کردم فقط نامردی گیج تر از این نکنیدم.
من حدود 9 ماه بود که یه 360 و یه PS3 و یه PSP داشتم و یه PC که به درد بازی نمیخوره یا به قول معروف زغالیه.
حالا من چند وقت پیش PS3 ام رو فروختم.(بنا به دلایلی)
و چند روز پیش 360 ام 3 چراغه شد و بردش هم Launch هستش!!!!!
من واقعا دیوونه شدم تو این چند روز از بس فکر کردم.
من هم میتون 360 رو درست کنم و هم میتونم برم PS3 بخرم.
فقط هم میتونم یه کنسول داشته باشم.
اگه PS3 بخرم به نظر شما بازی هاشو نگه دارم یا هی عوض کنم؟
خلاصه هر کی احساس مسئولیت گیمری داره به من بدبخت کمک کنه.
به نظر منم يه 360 جديد (اليت فالكون )بگير خيال خودتو راحت كن . اگه بدي درست كنن فايده نداره دوباره چند وقت ديگه خراب مي شه. وقتي پول PS3 داري صد در صد پوله 360 رو هم داري ديگهسلام بچه ها جون هر کی دوس دارید منو کمک کنید دارم منفجر میشم از بس فکر کردم فقط نامردی گیج تر از این نکنیدم.
من حدود 9 ماه بود که یه 360 و یه PS3 و یه PSP داشتم و یه PC که به درد بازی نمیخوره یا به قول معروف زغالیه.
حالا من چند وقت پیش PS3 ام رو فروختم.(بنا به دلایلی)
و چند روز پیش 360 ام 3 چراغه شد و بردش هم Launch هستش!!!!!
من واقعا دیوونه شدم تو این چند روز از بس فکر کردم.
من هم میتون 360 رو درست کنم و هم میتونم برم PS3 بخرم.
فقط هم میتونم یه کنسول داشته باشم.
اگه PS3 بخرم به نظر شما بازی هاشو نگه دارم یا هی عوض کنم؟
خلاصه هر کی احساس مسئولیت گیمری داره به من بدبخت کمک کنه.
اگه ps بگیری 100%پشیمون میشی.بهت قول میدم مگر اینکه کنارش 360 داشته باشی.من هردوشو دارم و با اطمینان بهت میگم شک نکن که 360 بهترینهدست همتون درد نکنه واقعا رو سفیدم کردین.
ولی راستشو بخواین من یکمی از 360 خسته شدم مثلا هر ثانیه باید منتظر یه مشکلی باشی مثلا من وقتی Ninja Gaiden 2 و یا Grid بازی میکردم یهو یه صدای وحشتناک از توی درایو میومد و همون ارور رو میده که میگه دیسکت کثیفه و ...
باور کنید مشکل از درایو هم نیست مثلا توی IV هم اگه خدای نکرده دستت بره روی دکمه ی Xbox Guide اونوقت گیر میزنه و باید کنسول رو Reset کنی.
با این همه یکمی از 360 خسته شدم.
اگه PS3 بگیرم به نظر شما بازی رو هی عوض کنم یا نه؟؟ نگه دارم؟؟؟
خواهشا کمکم کنید رفقا دیگه دارم آب میشم 4 روزه هیچی بازی نکردم!!!!
حتی دلم به بازی نمیره.....
مرسی واقعا از همتون متشکرم و خوشحال میشم نظر بیشتری ها هم بدونم یا کسانی که تجربه داشتند.
دست همتون درد نکنه واقعا رو سفیدم کردین.
ولی راستشو بخواین من یکمی از 360 خسته شدم مثلا هر ثانیه باید منتظر یه مشکلی باشی مثلا من وقتی Ninja Gaiden 2 و یا Grid بازی میکردم یهو یه صدای وحشتناک از توی درایو میومد و همون ارور رو میده که میگه دیسکت کثیفه و ...
باور کنید مشکل از درایو هم نیست مثلا توی IV هم اگه خدای نکرده دستت بره روی دکمه ی Xbox Guide اونوقت گیر میزنه و باید کنسول رو Reset کنی.
با این همه یکمی از 360 خسته شدم.
اگه PS3 بگیرم به نظر شما بازی رو هی عوض کنم یا نه؟؟ نگه دارم؟؟؟
خواهشا کمکم کنید رفقا دیگه دارم آب میشم 4 روزه هیچی بازی نکردم!!!!
حتی دلم به بازی نمیره.....
مرسی واقعا از همتون متشکرم و خوشحال میشم نظر بیشتری ها هم بدونم یا کسانی که تجربه داشتند.