دقیقاً بخاطر همین چند تا پست میگم که یه review جدید و داغ لازمه، گذشت زمان همون چیزیه که مشکل سه چراغ 360 رو حل (تر) کرد! تعداد بازیهای PS3 رو داره حل می کنه، شاید هم در آینده کپی خور برای PS3 و یا راه حلی برای بازیهای بیشتر از 10GB اینده ...
من میگم تا بحال همه نظرها با مشکلات
غیراساسی این دو کنسول آمیخته بوده (عنوان بازیها +اصل یا کپی، سه چراغ، دسته بازی، ...) الآن باید ببینیم این موارد به چه شکلی در اومدند، حل شدند یا براشون راه حلی قراره ارائه بشه...
من نمی دونم چرا یکی گفته بود مقایسه لازم نیست، فقط یه انتخاب وجود داره ...
واقعاً اگه اینطور بود، مطمئناً کمپانی سونی کنار می کشید و شکست PS3 رو اعلام می کرد (مثل کاری که توشیبا در مورد HD-DVD کرد) و خودش رو برای کنسول بعدی آماده می کرد... در حالی که همه مون می دونیم که خبر طراحی و ساخت PS3 قبل از X360 اعلام شد و قرار بود قبل و یا هم زمان با 360 به بازار بیاد، ولی با معرفی 360 سونی جا خورد، چون انتظار چنین کنسولی از مایکروسافت نداشت و گفته میشه این تأخیر یکساله صرف تغییر در ساختار PS3 برای قدرت نمایی در مقابل 360 شد. از طرفی مطمئن باشید که مایکروسافت هم اونقدر بزرگ هست که بخاطر سه چراغ و ظرفیت دیسک و ... کنارنکشه حتی اگه هزینه ش معرفی یه کنسول جدید باشه...
ضمناً کم و کاستی های شخصی تون رو به پای مزیت برای یه کنسول نزارین... همه به دنبال بهترینن... حالا اگه یکی می خواد 360 رو به تلویزیون سیاه سفید 14 اینچ وصل کنه، به خودش مربوطه... ولی الآن دیگه تلویزیون LCD به یه کالای مصرفی تبدیل شده بطوریکه دیگه نوع ایرانی ش رو می تونید با قیمت یه CRT مارک دار بخرین (من الآن X-VISION دارم، هیچ مشکلی هم نداره، 2 تا HDMI و سایر پورت ها رو هم داره)
این نکته آخر رو هم برای جلوگیری از انحراف افکار می گم و نه برای طرفداری از PS3 : به نظر من اگه در نظر داشته باشیم که PS3 دیرتر اومد پس باید انتظار داشته باشیم که دیرتر به اوج برسه... بازیهای PS3 داره روز به روز بیشتر میشه و با هزینه ای که سونی داره می کنه داره بسیاری از عناوین رو مال خود می کنه، فقط مشکل
فعلاً سرقیمته که اونم تعویض می کنید (فقط بدیش اینه که اگه چند ماه بعد هوس کردید یه بازی رو دوباره برید دیگه نمیشه!!) ضمناً من کسی رو می شناسم توی جمهوری که هر بازی که بیاد برات بدون هزینه اضافی 1 روزه از دوبی میاره...
حالا دیگه بجای چک و چونه بیشتر لطفاً تاپیک بررسی جامع رو سریعتر باز کنید...
برای نمونه می تونیم یه نگاهی به این صفحه بندازیم.
http://www.barefeats.com/xbox_ps3.html
اینجا آخرین و کامل ترین مدل های هر دو کنسول رو از لحاظ فنی یه مقایسه مختصر کرده و بعدش هم سعی کرده که بازیهای رانندگی دو کنسول رو مقایسه کنه که به نظر من موفق نبوده ...
پس دوستان دست بکار شن و تحقیق رو شروع کنند...