راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
XBox 360 ارزون تره پس بهتره!

البته ارزوني ملاك بر خوبي نيست.360 خيلي مزيت ها نسبت به ps3 داره كه يكيش جنبه اقتصاديشه.
كلا ما ايراني وقتي يه چيزي رو تا دسته ميكنن تو پاچمون اونوقت ميگيم: ها اين خوب چيزيه.:clover:

بچه ها جون من یه اطلاعات خیلی کاملی درباره ی تمام قابلیتهای هر دو کنسول بذارید چون من اومدم اینجا راهنمایی بشم بدتر گمراه شدم

خوب مسلما افرادي كه توي ايران زندگي ميكنن دسترسي خوب و دائمي به شبكه هاي اينترنتي كه ندارن و اكثرا هم براي بازيهاي Single player كنسول ميخرن.

بنابراين ما اينجا دو تا كنسول داريم كه زياد امكان استفاده از جنبه هاي مختلف اون رو نداريم و فقط براي بازي بايد ازشون استفاده كنيم.
الان 360 هاي فالكون كيفيت واقعا خوبي دارن در ضمن بازي ها رو هم حداكثر با 5000 تومن ميتوني تهيه كني. از نظر بازي هم كه ديگه نيازي به توضيح واضحات نيست. هه دارن ميبينن كه تو زمينه ي انحصاري كه واقعا خوب عمل كرده و تازه بازيهاي زيادي رو هم از انحصار سوني خارج كرده كه اين روند همچنان هم ادامه داره!!

بهر حال عقل سليم 360 رو پيشنهاد ميكنه:clover:

آخرین ویرایش:
اگه مشکل پول ندارید ps3 واگر نه 360 چون اگه سه چراغ شه پنجاه تومن میدید درست میشه ولی ps3 هر بازیش 50 تومن هست

360 فالکون کیفیت ساخت خیلی خوبی داره...
من خودم پرمیوم دارم ازش هم خیلی راضی هستم...
یکی از دوستام فالکون داره روزی 12 تا13 ساعت بازی میکنه :eek:...تا حالا آخ نگفته...4 ماهه داره...
اگه مشکل پولی و گیر آوردن بازی ندارید...خب دیگه فکر کردن نداره ps3 بگیرید...
البته ببینید از کدوم کنسول بیشتر خوشتون میاد...من که عاشق ps3 هستم...ولی:(
یکی از شرط های دیگه هم که مهمه بازی های انحصاری هست...که بازم فکر کنم ps3 جلو تره با بازی هایی مثل tekken 6 ,meteal gear solid 4,god of war 3,kill zone 2 ولی ایکس باکس هم بازی های خوبی داره ولی به پای شاه بازی های ps3 نمیرسه...
ولی بازم بودجه شرط عقل و اوله...فعلا xbox 360 falkon رو توصیه میکنم...وقطی ps3 هم کپی خور شد میتونید یه کار هایی بکنید...
کنسول ps3 هم ارزون شده ولی بازی هاش نه...کلا هر کنسولی که میخواهید اگر اواخر پاییز بگیرید به نفع تون هست چون خیلی ارزون تر میشه...

Fallow your heart

Fallow your heart :love:
همه حرفای دوستان منطقی و درسته
ولی بعضی وقتا باید به دلتون گوش کنید
مثل من که نکردم:( و عقلانی عمل کردم
360 خریدم ولی اصلا برام جالب نیست
فقط GTA IV تونست راضیم کنه که اونم مشکل دیر لود کردن حالمو گرفت:(
حالا پشیمونم و میخوام PS3 بخرم (حالا اینو نمیفروشم ضررِ)

مرسی

MGS 4رو هیچوقت نمیتوانست فراموش کرد اینو به همه بگم

اقا به عنوان برادر بگم هر وقت احساس کردی که مشکل مالی داری یا حتی بابات گیر میده که چرا قیمتش ..(PS3).... زیاده اگه شهرستان هم هستی مشکل نداره می تونی پست کنی تهران با دو تاتماس بازیو به دستت میرسه ............XBOX 360 چیزی که در حال حاضر خودم دارم فکر می کنم بهش چون جدا از بحث قیمت که عالی هست ولی در حال حاضرم می دونم که مشکلاتی رو داره از نظره کیفیت (میتونی خودت زنگ بزنی به NEXT GEN بپرسی که تا حالا چند تا ایکس باکس سه چراغ شده به شما مراجعه شده گر چه می گن اقا این مدل ال بل سه چراقی دیگه نداره ولی بازم میگم مشکلاتی وجود داره در مورد PS3 هم بگم من 2 سال PS3 دارم هر بازی با خش و بدون خش کار کرده مشکلی ندارم میگن (FAN BOY 360) مشکل لنز .. اقا بسه یعنی چی لنزش مشکل داره :sick: بد جور فن بوی 360 بوده همش این حرفا رو می زنم برای اینکه دادم در اومده که می گن مشکل داره:evil: به خدا می تونی به تعداد بستام نگاه بندازی می بینی که کم حرف می زنم ولی وقتی حرف میزنم راستشو می گم وست ندارم ضرر کنی تو یا هر کسی دیگه که پست رو داره می خونه اقا اگه درصد مشکل PS3 به 2 برسه که بازم زیاده درصد مشکل 360 90 هست و با مدل های جدیدش به 60 درصد رسیده افتاد پس از نظر کیفیت بگم PS3 ولی از نظر قیمت بازم می گم خیلی نه که میگن PS3 بازی اش گرونه و از نظر بازی میگم من به صورت شددددددددددددددیددددددددددددددد MGS 4 وسری MGS وابسته ام اگه بازی نکردی:(( چرا اخه چرا همه نمیتونن MGS 4 بازی کنن خدایا تو کاری بکن تا بتونن بازی کنن من بیشتر به نوع کنسولم و قیمت اش اهمیت نیدم ول به بازیش بسیار زیاد البته عنوان های زیاد دیگه ای هم هست مانند KILL ZONE 2 GOD OF WAR 3 HEAVY REASTANCE 2 HEAVY RAIN که هر کدام می تواند مرا وابسته به خود کند و از نظر بازی هم عنوان های زیادی 360 داره ولی جدا میگم من یکی که نمی تونم بازی های 360 رو با PS3 حداقل امسال 2008 مقایسه کنم ولی بازم میگم فکر پول بازی های PS3 رو نکن چون راحت می تونی با تهران هم تعویضکنی اگر در شهرستان هستی مثل من من در کل یک بازی دارم ولی میدونی با همون یه بازی تا الان که من همه بازی ها رو یازی کردم همه تعجب نکن ولی در کل می گم قیمت رو تو نگاه کن اگه مشکلی نداری با PS3 همون PS3 رو بگیر بازم میگم MGS 4 رو فراموش نکن اگه به من بگی میگم چون 360بازی MGS4 رو نداره من .......... بخورم بگم می خوام XBOX 360 بخرم تمام این حرف ها نظر من هست :-"

راست میگن به خدا ادم mgs بازی نکنه میمیره
بعد دوستان که هی میگن بازیهاش ارزونه میرن همه ی بازی های تو بازارو میخرن دیگه (چون ارزونه )
بابا هی گفتن فالکون فالکون ما هم رفتیم الیت فالکون خریدیم سر یه ماه سه چراغ شد انداختم اشغالی رفت برا بازیافت
من به دوستان یه چیزی بگم اصلا مهم نیست که ارزون باشه بازی های xbox مهم عشق که به بازیه مورد علاقت داری و نری همرو بخری و از روی علاقه تصمیم بگیری این ps 2 مگه کپی خور نبود و بازی هاش 1000 تومن من 250 تا بازی هاشو دارم که فقط 5 تاش بهم حال داد kz ,gow . gow2.mgs ha و فوتبالاش بقیشو اصلا نگاهم نکردم
الان هم ps3 گرفتم و مشکلی هم از نظر از نظر بازی خریدن ندارم حدودا ماهی 40000 تومن هزینه کنم اگه هم نشد هر 2 ماه یکی می خرم اما بازی که میخرم بهم حال میده
راستی کسی از بچه ها def jam icon رو برا ps3 نداره اگه داره چند میده؟
مرسی از همه ی دوستان

وقتی یکی میاد توی فروم 360 این سوالو میکنه : ps3 یا 360؟ " معلومه جوابش چیه دیگه. پست اول میگه " 360 ارزونتره پس بهتره" آخه عزیز کجاش ارزون تره؟ آرکید میگیری 470 ps3 40 میگیری 450. از همین پست معلومه »علومات کاربران این فروم چقدره.

وقتی یکی میاد توی فروم 360 این سوالو میکنه : ps3 یا 360؟ " معلومه جوابش چیه دیگه. پست اول میگه " 360 ارزونتره پس بهتره" آخه عزیز کجاش ارزون تره؟ آرکید میگیری 470 ps3 40 میگیری 450. از همین پست معلومه »علومات کاربران این فروم چقدره.

منظور هزینه نهاییه، یعنی با قیمت بازی و ...

ضمناً من نمی دونم PS3 کی می خواد برتری ش رو ثابت کنه؟

كي ميگه آركيد 470 هست؟؟ شما اول يه سري به مغازه ها و فروشگاه مجازي بزن بعد بيا پست بده . تو همين فروشگاه مجازي اقا مجيد اليت ميده 450 تازه 4 ماهم تضمينش مي كنه.

اتفاقا من خودم از داش مجيد يه اليت گرفتم و حالا ميفهمم كيفيت بالا يعني چي. مثل ساعت كار ميكنه . بي سر و صدا و خيلي هم خنكه.:clover:

اگه مشکل پول ندارید ps3 واگر نه 360 چون اگه سه چراغ شه پنجاه تومن میدید درست میشه ولی ps3 هر بازیش 50 تومن هست
سلام.
دوست عزیز هرکی پولدار باشه نمیره فقط Ps3 بگیره چون نمیتونه از بازی های انحصاری 360 بگذره.
افراد پولدار هر دو رو میگیرن.
ولی خدایییش این MGS 4 و Motor Storm و Motor Storm : Pacific Rift برجوری ادمو وسوسه میکنه.
من که بزودی یک Ps3 هم میگیرم.

من خارج از كشور هم بودم باز 360 ميگرفتم به علت اينكه بازيهاي مشتركشون هم روي 360 بهتر هستن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or