XBox 360 ارزون تره پس بهتره!
...تا حالا آخ نگفته...4 ماهه داره...

و عقلانی عمل کردم
بد جور فن بوی 360 بوده همش این حرفا رو می زنم برای اینکه دادم در اومده که می گن مشکل داره
به خدا می تونی به تعداد بستام نگاه بندازی می بینی که کم حرف می زنم ولی وقتی حرف میزنم راستشو می گم وست ندارم ضرر کنی تو یا هر کسی دیگه که پست رو داره می خونه اقا اگه درصد مشکل PS3 به 2 برسه که بازم زیاده درصد مشکل 360 90 هست و با مدل های جدیدش به 60 درصد رسیده افتاد پس از نظر کیفیت بگم PS3 ولی از نظر قیمت بازم می گم خیلی نه که میگن PS3 بازی اش گرونه و از نظر بازی میگم من به صورت شددددددددددددددیددددددددددددددد MGS 4 وسری MGS وابسته ام اگه بازی نکردی
چرا اخه چرا همه نمیتونن MGS 4 بازی کنن خدایا تو کاری بکن تا بتونن بازی کنن من بیشتر به نوع کنسولم و قیمت اش اهمیت نیدم ول به بازیش بسیار زیاد البته عنوان های زیاد دیگه ای هم هست مانند KILL ZONE 2 GOD OF WAR 3 HEAVY REASTANCE 2 HEAVY RAIN که هر کدام می تواند مرا وابسته به خود کند و از نظر بازی هم عنوان های زیادی 360 داره ولی جدا میگم من یکی که نمی تونم بازی های 360 رو با PS3 حداقل امسال 2008 مقایسه کنم ولی بازم میگم فکر پول بازی های PS3 رو نکن چون راحت می تونی با تهران هم تعویضکنی اگر در شهرستان هستی مثل من من در کل یک بازی دارم ولی میدونی با همون یه بازی تا الان که من همه بازی ها رو یازی کردم همه تعجب نکن ولی در کل می گم قیمت رو تو نگاه کن اگه مشکلی نداری با PS3 همون PS3 رو بگیر بازم میگم MGS 4 رو فراموش نکن اگه به من بگی میگم چون 360بازی MGS4 رو نداره من .......... بخورم بگم می خوام XBOX 360 بخرم تمام این حرف ها نظر من هست 
وقتی یکی میاد توی فروم 360 این سوالو میکنه : ps3 یا 360؟ " معلومه جوابش چیه دیگه. پست اول میگه " 360 ارزونتره پس بهتره" آخه عزیز کجاش ارزون تره؟ آرکید میگیری 470 ps3 40 میگیری 450. از همین پست معلومه »علومات کاربران این فروم چقدره.
كي ميگه آركيد 470 هست؟؟ شما اول يه سري به مغازه ها و فروشگاه مجازي بزن بعد بيا پست بده . تو همين فروشگاه مجازي اقا مجيد اليت ميده 450 تازه 4 ماهم تضمينش مي كنه.وقتی یکی میاد توی فروم 360 این سوالو میکنه : ps3 یا 360؟ " معلومه جوابش چیه دیگه. پست اول میگه " 360 ارزونتره پس بهتره" آخه عزیز کجاش ارزون تره؟ آرکید میگیری 470 ps3 40 میگیری 450. از همین پست معلومه »علومات کاربران این فروم چقدره.
سلام.اگه مشکل پول ندارید ps3 واگر نه 360 چون اگه سه چراغ شه پنجاه تومن میدید درست میشه ولی ps3 هر بازیش 50 تومن هست