راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دلایل خرید PS3 به جای X360 :

آدم چرا باید 500 تومن پول پای یه کنسول بده که سالم یا خراب بودنش با خدا باشه ؟؟

بابا خداییش اینقدر ها هم لا جونی نیست
(مارو واسه خرید به شک انداختی :confused:)

بابا خداییش اینقدر ها هم لا جونی نیست
(مارو واسه خرید به شک انداختی :confused:)
دقیقا درست میگه درست بودنش با خداست:biggrin1: مطمعن باش اگه ps3 بخری پشیمون نمیشی ps3 همه چیزش جدیده سنسوره دسته. دیسکهای بلوری. ولی 360 چی؟ هیچی.
چرا یک چیزش جدیده اینکه بیشتر از نیم ساعت نمیشه باهاش بازی کرد :biggrin1:

دقیقا درست میگه درست بودنش با خداست:biggrin1: مطمعن باش اگه ps3 بخری پشیمون نمیشی ps3 همه چیزش جدیده سنسوره دسته. دیسکهای بلوری. ولی 360 چی؟ هیچی.
من جای مدیرها بودم یه 4 - 5 تا کارت قرمز بهت میدادم که این همه اطلاعات غلط ندی به مردم!!:)

360 هیچ مشکلی نداره و میشه بالای 5 - 6 ساهت هم باهاش بازی کرد...

من تا حالا ندیدم کسی از اول فن داشته باشه و بگه کنسولش خراب شده و برعکس خیلی هام 7 8 ساعت باهاش کار میکنند. اما شما اگه کسی رو مشناسد که از اول فن داشته وکنسولش خراب شده به من بگید.
در مورد ps3 هم آخه الان که بازی نداره! دوما کپی خور نشده ! سوما کپی خورم بشه دیسکاش گرونه چهارما دیگه به دسته ps3 نباید نازید چون دسته 360 هم زیبا تره هم راحتتر و مهمتر ویبراتور داره اما ps3 ویبراتور دسته برداشته شده .

من جای مدیرها بودم یه 4 - 5 تا کارت قرمز بهت میدادم که این همه اطلاعات غلط ندی به مردم!!:)

360 هیچ مشکلی نداره و میشه بالای 5 - 6 ساهت هم باهاش بازی کرد...
بابا کودومش غلط بود ؟؟؟ بلوری غلط بود؟؟؟؟؟؟؟؟ سنسور غلط بود؟؟؟؟؟؟
البته قبول دارم یه خرده شبیه فیل هریسون حرف زدم :biggrin1:

من تا حالا ندیدم کسی از اول فن داشته باشه و بگه کنسولش خراب شده و برعکس خیلی هام 7 8 ساعت باهاش کار میکنند. اما شما اگه کسی رو مشناسد که از اول فن داشته وکنسولش خراب شده به من بگید.
در مورد ps3 هم آخه الان که بازی نداره! دوما کپی خور نشده ! سوما کپی خورم بشه دیسکاش گرونه چهارما دیگه به دسته ps3 نباید نازید چون دسته 360 هم زیبا تره هم راحتتر و مهمتر ویبراتور داره اما ps3 ویبراتور دسته برداشته شده .
علی جان موضعت را روشن کن اگه راهنمایی میخای من راهنمایی کردم ولی اگه میخای جنگ
360و پلی 3 شروع کنی؟ زودتر بگو که من اماده جنگ بشم :)

اولا شما یه 2 تا پست دیگه هم میزدی:biggrin1:
دوما من اصلا تعصب روی هیچ کدوم ندارم و موضع گیری هم نمیخوام بکنم ولی شما این طور راهنماییکردنت ه آدمو گمراه میکنه! دلیل درست و حسابی نه اینکه بعد هم بگی اون شوخی بود این شوخی بود.

من یک mail زدم به شبکه ی game one و پرسیدم که شما بین این دو کنسول ps3 و x360 کدام را ترجیح می دهید و از بازی کردن با کدام بیشتر لذت می برید و گفتم نظرتون شخصی نباشه بلکه نظر game one باشه اون ها هم این جواب را به من دادند:

Lefebvre, Johann" <jlefebvre@gameone.net>

Hello iranian friend!

The one that i prefer is the xbox 360!

Lefebvre Johann
Unité Programmes Divertissement
T : 01 49 49 13 84 / P : 06 03 90 46 73
60/62 rue d'hauteville - 75010 PARIS
F : 01 58 18 34 76

من یک mail زدم به شبکه ی game one و پرسیدم که شما بین این دو کنسول ps3 و x360 کدام را ترجیح می دهید و از بازی کردن با کدام بیشتر لذت می برید و گفتم نظرتون شخصی نباشه بلکه نظر game one باشه اون ها هم این جواب را به من دادند:

Lefebvre, Johann" <jlefebvre@gameone.net>

Hello iranian friend!

The one that i prefer is the xbox 360!

Lefebvre Johann
Unité Programmes Divertissement
T : 01 49 49 13 84 / P : 06 03 90 46 73
60/62 rue d'hauteville - 75010 PARIS
F : 01 58 18 34 76
دوست عزیز شما چطوری GAMEONE رو میگیری ؟
پولیه و پروگرم هم مدت محدودی جواب داد!
شبکه دیگه ای هم میشناسی؟

:p :p ;) ;) :love:
کی کپی خور میشه خداااااااااااااااااا

ولی مال من پولیه:((

شما شبکیه دیگه نیمی شناسی توی اینکارا باشه؟

ببخشید که تاپیک رو منحرف میکنم ولی لازم دارم:biggrin1:

با عرض معذرت بايد بگم پسر دايي من از روز اول X360 رو با گوش زد من همراه با فن خريد اما فقط همون روز اول كار كرد و فرداش.........

سلام ببخشید لطفا بدون تعصب جواب بدین:love:
ما فرض میگیریم که الان پلی 3 هک شوده به نظرتون با این قیمت بالای بلوری که شنیدم خامش 30 الی 40 تومانه بازیهای این کنسول به صرفه هست اصلا فرض میکنیم قیمت بلوری بیاد بشه 10 هزار (که بعیدمیدونم بشه) به نظرتون بازی ها چند میشه دیگه از 20 الی 15 هزار که دیگه پایین تر که نمیاد. اگر هم بیاد یه فرصتی تقریبان طولانی میخواد که تا بخواد اون فرصت بگزره همه منتظر کنسول جدید تر میشن یعنی پلی 4.
درسته که ایکس باکس 360 مشکلاتی داره و پلی3 از نظر کیفیت عالیه اما برای افرادی مثل من و باقی افرادی مانند من در حال حاظرتا 5 سال دیگه که کنسول های جدید (پلی 4 و ایکس باکس جدیدکه میان) 360 انتخاب مناسب تری هست ;)
این نظر شخصی منه که حدود 6-7 ماه دارم این انجمن هارو دنبال میکنم و به این نتیجه رسیدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or