A l i
کاربر سایت
دلایل خرید PS3 به جای X360 :
آدم چرا باید 500 تومن پول پای یه کنسول بده که سالم یا خراب بودنش با خدا باشه ؟؟
بابا خداییش اینقدر ها هم لا جونی نیست
(مارو واسه خرید به شک انداختی :confused
دلایل خرید PS3 به جای X360 :
آدم چرا باید 500 تومن پول پای یه کنسول بده که سالم یا خراب بودنش با خدا باشه ؟؟
دقیقا درست میگه درست بودنش با خداست:biggrin1: مطمعن باش اگه ps3 بخری پشیمون نمیشی ps3 همه چیزش جدیده سنسوره دسته. دیسکهای بلوری. ولی 360 چی؟ هیچی.بابا خداییش اینقدر ها هم لا جونی نیست
(مارو واسه خرید به شک انداختی :confused![]()
من جای مدیرها بودم یه 4 - 5 تا کارت قرمز بهت میدادم که این همه اطلاعات غلط ندی به مردم!!دقیقا درست میگه درست بودنش با خداست:biggrin1: مطمعن باش اگه ps3 بخری پشیمون نمیشی ps3 همه چیزش جدیده سنسوره دسته. دیسکهای بلوری. ولی 360 چی؟ هیچی.
چرا یک چیزش جدیده اینکه بیشتر از نیم ساعت نمیشه باهاش بازی کرد :biggrin1:
دقیقا درست میگه درست بودنش با خداست:biggrin1: مطمعن باش اگه ps3 بخری پشیمون نمیشی ps3 همه چیزش جدیده سنسوره دسته. دیسکهای بلوری. ولی 360 چی؟ هیچی.
بابا کودومش غلط بود ؟؟؟ بلوری غلط بود؟؟؟؟؟؟؟؟ سنسور غلط بود؟؟؟؟؟؟من جای مدیرها بودم یه 4 - 5 تا کارت قرمز بهت میدادم که این همه اطلاعات غلط ندی به مردم!!
360 هیچ مشکلی نداره و میشه بالای 5 - 6 ساهت هم باهاش بازی کرد...
علی جان موضعت را روشن کن اگه راهنمایی میخای من راهنمایی کردم ولی اگه میخای جنگمن تا حالا ندیدم کسی از اول فن داشته باشه و بگه کنسولش خراب شده و برعکس خیلی هام 7 8 ساعت باهاش کار میکنند. اما شما اگه کسی رو مشناسد که از اول فن داشته وکنسولش خراب شده به من بگید.
در مورد ps3 هم آخه الان که بازی نداره! دوما کپی خور نشده ! سوما کپی خورم بشه دیسکاش گرونه چهارما دیگه به دسته ps3 نباید نازید چون دسته 360 هم زیبا تره هم راحتتر و مهمتر ویبراتور داره اما ps3 ویبراتور دسته برداشته شده .
دوست عزیز شما چطوری GAMEONE رو میگیری ؟من یک mail زدم به شبکه ی game one و پرسیدم که شما بین این دو کنسول ps3 و x360 کدام را ترجیح می دهید و از بازی کردن با کدام بیشتر لذت می برید و گفتم نظرتون شخصی نباشه بلکه نظر game one باشه اون ها هم این جواب را به من دادند:
Lefebvre, Johann" <jlefebvre@gameone.net>
Hello iranian friend!
The one that i prefer is the xbox 360!
Lefebvre Johann
Unité Programmes Divertissement
T : 01 49 49 13 84 / P : 06 03 90 46 73
60/62 rue d'hauteville - 75010 PARIS
F : 01 58 18 34 76
دوست عزیز شما چطوری GAMEONE رو میگیری ؟
پولیه و پروگرم هم مدت محدودی جواب داد!
شبکه دیگه ای هم میشناسی؟
دقیقا درست میگه درست بودنش با خداست:biggrin1: مطمعن باش اگه ps3 بخری پشیمون نمیشی ps3 همه چیزش جدیده سنسوره دسته. دیسکهای بلوری. ولی 360 چی؟ هیچی.
با عرض معذرت بايد بگم پسر دايي من از روز اول X360 رو با گوش زد من همراه با فن خريد اما فقط همون روز اول كار كرد و فرداش.........من تا حالا ندیدم کسی از اول فن داشته باشه و بگه کنسولش خراب شده و برعکس خیلی هام 7 8 ساعت باهاش کار میکنند. اما شما اگه کسی رو مشناسد که از اول فن داشته وکنسولش خراب شده به من بگید.
در مورد ps3 هم آخه الان که بازی نداره! دوما کپی خور نشده ! سوما کپی خورم بشه دیسکاش گرونه چهارما دیگه به دسته ps3 نباید نازید چون دسته 360 هم زیبا تره هم راحتتر و مهمتر ویبراتور داره اما ps3 ویبراتور دسته برداشته شده .