Ryo Hazuki
کاربر سایت
در مورد مشکلات 360 من نمیگم هیچ مشکلی نداره اما در زمینه مشکلات حرارتی و چیزایی که تو این صفحه راجع بهش صحبت شد باید بگم من شخصا سابقه 13 ساعت بازیکردن مداوم رو باهاش دارم (از بعد از شام تا نهار فردا
) هیچ مشکلی پیش نیومده.
در ضمن من فن هم ندارم.
در مورد علت نخریدن ps3:
همه ما میدونیم کنسولهای سونی از اولیش تا همین سومیش چقدر ارزشمندن اما:
ps3 حتی اگه هک هم بشه با توجه به اینکه قیمت بلوری خام و بلوری رایتر هنوز سرسام آوره به احتمال بالای 90 هک بصورتی خواهد بود که بازی از روی هارد اجرا بشه و این یعنی اینکه در بهترین حالت (هارد 60 گیگ) شما 3 تا بازی روی هارد داری و بقیه بازیهات بر روی دی وی دی خواهد بود (هر بازی دست کم 5 دی وی دی)
. کافیه شما بخوای بازی غیر از این 3 تا بازیه تو هاردت انجام بدی اونوقته که باید یکیش رو پاک کنی و اون یکی رو دوباره بریزی تو هارد.
و این یعنی فاجعه. مثه بازیهای پی سی که باید نصب کنی و اجرا کنی (با این تفاوت که pc با یکبار نصب قال کنده میشه).
من اصلا کنسول گرفتم چون از نصب و کرک و پچ خسته شده بودم.

در ضمن من فن هم ندارم.
در مورد علت نخریدن ps3:
همه ما میدونیم کنسولهای سونی از اولیش تا همین سومیش چقدر ارزشمندن اما:
ps3 حتی اگه هک هم بشه با توجه به اینکه قیمت بلوری خام و بلوری رایتر هنوز سرسام آوره به احتمال بالای 90 هک بصورتی خواهد بود که بازی از روی هارد اجرا بشه و این یعنی اینکه در بهترین حالت (هارد 60 گیگ) شما 3 تا بازی روی هارد داری و بقیه بازیهات بر روی دی وی دی خواهد بود (هر بازی دست کم 5 دی وی دی)

و این یعنی فاجعه. مثه بازیهای پی سی که باید نصب کنی و اجرا کنی (با این تفاوت که pc با یکبار نصب قال کنده میشه).
من اصلا کنسول گرفتم چون از نصب و کرک و پچ خسته شده بودم.