Ryo Hazuki
کاربر سایت
در مورد مشکلات 360 من نمیگم هیچ مشکلی نداره اما در زمینه مشکلات حرارتی و چیزایی که تو این صفحه راجع بهش صحبت شد باید بگم من شخصا سابقه 13 ساعت بازیکردن مداوم رو باهاش دارم (از بعد از شام تا نهار فردا) هیچ مشکلی پیش نیومده.
در ضمن من فن هم ندارم.
در مورد علت نخریدن ps3:
همه ما میدونیم کنسولهای سونی از اولیش تا همین سومیش چقدر ارزشمندن اما:
ps3 حتی اگه هک هم بشه با توجه به اینکه قیمت بلوری خام و بلوری رایتر هنوز سرسام آوره به احتمال بالای 90 هک بصورتی خواهد بود که بازی از روی هارد اجرا بشه و این یعنی اینکه در بهترین حالت (هارد 60 گیگ) شما 3 تا بازی روی هارد داری و بقیه بازیهات بر روی دی وی دی خواهد بود (هر بازی دست کم 5 دی وی دی). کافیه شما بخوای بازی غیر از این 3 تا بازیه تو هاردت انجام بدی اونوقته که باید یکیش رو پاک کنی و اون یکی رو دوباره بریزی تو هارد.
و این یعنی فاجعه. مثه بازیهای پی سی که باید نصب کنی و اجرا کنی (با این تفاوت که pc با یکبار نصب قال کنده میشه).
من اصلا کنسول گرفتم چون از نصب و کرک و پچ خسته شده بودم.
در ضمن من فن هم ندارم.
در مورد علت نخریدن ps3:
همه ما میدونیم کنسولهای سونی از اولیش تا همین سومیش چقدر ارزشمندن اما:
ps3 حتی اگه هک هم بشه با توجه به اینکه قیمت بلوری خام و بلوری رایتر هنوز سرسام آوره به احتمال بالای 90 هک بصورتی خواهد بود که بازی از روی هارد اجرا بشه و این یعنی اینکه در بهترین حالت (هارد 60 گیگ) شما 3 تا بازی روی هارد داری و بقیه بازیهات بر روی دی وی دی خواهد بود (هر بازی دست کم 5 دی وی دی). کافیه شما بخوای بازی غیر از این 3 تا بازیه تو هاردت انجام بدی اونوقته که باید یکیش رو پاک کنی و اون یکی رو دوباره بریزی تو هارد.
و این یعنی فاجعه. مثه بازیهای پی سی که باید نصب کنی و اجرا کنی (با این تفاوت که pc با یکبار نصب قال کنده میشه).
من اصلا کنسول گرفتم چون از نصب و کرک و پچ خسته شده بودم.