مقایسه های خیلی جالبی انجام دادید پس PS3 هیچی بجز MGS4 نداره واقعا جالبه
اما بهتره بدونین همین MGS هم کافه تا یک کنسول برنده بشه فکر میکنید GOW در مجموع تا اخر چقدر بفروشه تا الان که چیزی حدود 2.3 ملیون نسخه شده و خیلی شاهکار کنه در مجموع 3.5 ملیون بفروشه در صورتی که MGS خیلی بیشتر از این حرف ها منتظر داره کم کم 5 ملیون.
اما بد نیست اونهایی که میگن PS3 فقط یه بازی داره یه نگاهی به این لیست کوچیک بندازن:
FFXIII: خودتون میدونید این بازی چقدر در سطح دنیا طرفدار داره و فعلا
هنوز اختصاصی PS3 هست.
Lair:گرافیکش که بدون اقرار اگ بیشتر از GOW نباشه کمتر هم نیست تازه تمرکز اصلی بازی روی فیزیکش هست.
God Of War 3: دیگه لازم به گفتن نیست که پر انتظار ترین بازی اینده همین بازی هست(حد اقل برای کسانی که تسخه های قبلیشو تمام کردن)
R&C: من یکی که حاضرم برای این بازی PS3 بخرم و دموی ریل تایم جدیدشم که از 3 هسته سل استفاده میکنه واقعا شبیه انیمیشن بود و داره نشون میده که PS3 بیشتر از این حرفا ظرفیت داره
getAway: حتی اگه تمامی دمو ها و عکساش (حتی E3-2006) دروغ باشن داستان بازی اونقدر قوی هست که بازیم 2 ملیون طرفدار خودشو راضی نگه داره
warhawk: من واقعا به این تجربه با SIXAXIS احتیاج دارم
Gran Turismo Serie: فکر کنم این سری همیشه پر فروش تر از forza2 بوده و من به تنوع ماشینو گرافیکو محیط و بقیه چیزا خیلی کار ندارم فقط کافیه گیم پلی اونو با یک سیمول دیگه مقایسه کنید .
Afrika: محیط های بزرگ و یک بازی پر انتظار
teken6: عکس های جدیدش ثابت کرد هنوزم بهترین قایت دنیاست
Heavenly Sword: شاید در حد God Of War نباشه اما بازم یک گیم پلی فوق العاده رو یدک میکشه
killzone 2: من یکی که حتی HD شده ی قسمت اولشو قبول دارم چه برسه که سونی گفته
بزرگترین پروژه بازی های کامپیوتری تا به الان
از بازی هم که بگذریم هیچ وقت Home رو فراموش نکنید که قدم خیلی بزرگی بود.
البته باید قبول کرد که X360 از نظر نرم افزار های عرضه شده الان خیلی خیلی جلوتر هست و در سال 2007-8 هم بازی زیاد برای این کنسول میاد که هر گیمری رو راضی نگه میداره اما خوب ادم یکم میلرزه وقتی میگید PS3 فقط یک عنوان داره اونم MGS تازه من خیلی بازی های اختصاصی دیگه رو هم نگفتم مثل WNN که واقعا محیط هاش خیلی زیبا هستن.
یک نکته دیگه من فقط بازی های 100% اختصاصی رو مثال زدم و نیومدم عنوان هایی رو مثال بزنم که یا برای Vista اعلام شدن یا به احتمال زیاد در اینده اعلام میشن مثل بهترین بازی های X360 یعنی:
gears of war halo3 alan wake masseffect Lost planet
و غیره ....
هیچ وقت فراموش نکنید که MS هیچ وقت از سود فروش این بازی ها روی PC و تضمین Vista نمیگذره در حقیقت باید یک واقعیت رو قبول کرد X360 و Vista تا حد زیادی به هم وابستند.
لطفا بر علیه من جبهه نگیرید من قبلا هم گفتم بازم میگم اصلا برد یا باخت این شرکت ها بر ما تاثیری نداره و بنده شخصا هم 360 هم PS3 رو دوست دارم تا اینجا هم که یکیشو خریدیم دومیش هم بعد از کپی شدن میخرم و لذت رو از بازی هایی که دوست دارم میبرم چون نه میتونم از DR بگذرم نه از GOW3.
موفق باشید.