راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این پست صرفا یه شوخیه از روی *******: من یه پیشنهاد دارم. همه اوناییکه مثه خودم دوست دارن پی اس 3 داشته باشن و با قیمت بازیهاش مشکل دارن صبر کنن پی اس 4 بیاد اونموقع بازیهای پی اس3 رو روش میشه اجرا کرد قیمت بلوری هم اومده پائین تا اونموقع. تا بازیهای پی اس 3 رو هم بخوایم تموم کنیم چند سالی گذشته و بازیهای پی اس 4 ارزون شده:cheesygri
پ.ن(مهمتر از متن):دوستان مواظب باشیم پستامون طوری نباشه به کسی بر بخوره

دوست عزیز ملومه که دومی بهتره اما من دارم میگم قیمت بازی های پلی دیگه خیلی پایین بیاد فکر نمیکنم حداقل از 10 هزار تومان دیگه پایین تر بیاد(تا 5سال دیگه) چرا ما باید صبر کنیم تا این دیسک ها ارزون بشن در صورتی که میتونیم با قیمتی خیلی مناسب تر بازی رو در حد پلی 3 بازی کرد
یه بازی در حد metal gear 4 میشه بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوصا از نظر موضوع؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

یه بازی در حد metal gear 4 میشه بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوصا از نظر موضوع؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
عزیزم بازی مشترک منظور این دوستمون بود یعنی با قیمت کمتر همون بازی رو روی 360 میخری تازه تا اینجا علاوه بر قیمت کمتر بازیهاش کیفیت بهتری هم داشته نسبت به ps3 ;)
در ضمن بحث بازی رو پیش نکش 360 این قدر بازی داره..

من خودم قبول دارم كه ps3 از نظر سخت افزاري كاملا نسبت به x-360 برتره اما من با توجه به بازيها كنسولها رو انتخاب ميكنم به نظر من ps3 جز god of war 3 هيچي نداره اما x-360 :
halo 1-3 / gears of war 1-3/ fable 1-2/ viva pinatas/forza 2/lost planet/
و كلي بازي عالي ديگه كه الان حضور ذهن ندارم
حالا كدوم شما حاضريد از اين بازيا بگذريد؟ من كه به هيچ وجه ..... :biggrin1: ;)

به نظر من و خیلی از کاربران این سایت بهترین کنسول ، کنسولی هستش که بازیهای بهتری داشته باشه نه قدرت اگه یادتون باشه در نسل قبل Xbox خیلی از Ps2 قویتر بود ولی Ps2 با داشتن بازیهای بیشتر و بهتر فروش خیلی خوبی داشت پس باید نتیجه گرفت برای خیلی از افراد مثل من بازیهای خوب در اولیت قرار داره نه قدرت . البته اختلاف این دو کنسول به حد Xbox و Ps2 نیست که بخواهیم زیاد روی این قضیه مانرو بدیم پس در مورد قدرت این دو کنسول صحبت کردن خیلی بی فایده هستش و معمولا هم نتیجه ای نداشته تا این لحظه پس بهتره در مورد بازیهای این کنسولها صحبت کنید که مسلما X360 وضعیت خیلی بهتری نسبت به Ps3 داره هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ کیفیت (تا این لحظه ) . من خودم این کنسول رو دارم ولی فن بوی این کنسول نیستم که بخوام از روی تعصب ازش تعریف کنم مسلما اگه Ps3 بهتر بود از اون تعریف می کردم . البته خوب اینو نمیشه نادیده گرفت که کیفیت ساخت Ps3 بهتر بوده .

هر کنسولی رو انتخاب کنی یه سری بازی های انحصاری کنسول مقابل رو از دست میدی.
ولی من چون بازی های انحصاری ps3 رو { مخصوصا metal gaer 4 } بیشتر دوست داشتم ps3
خریدم. به نظره من هم همه باید از همین روش استفاده کنن من اینده بهتریرو واسه ps3 میبینم به خاطر سل و کلا قدرت بالای دستگاه :love:

كدوم قدرت فعلا كه 360 gaer of war داره تو بازي هاي مشتركم كه باخته اما بي خيل به نظر من فعلا ادم 360 مي گيره باهاش كلي هال ميكنه اخراش مي فروشه يه ps3 مي گيره كه اون موقعم شرايط براش كاملا جوره اما اينم بگم كه blue ray خيلي ارزون نمي شه چون كلا هزينه ي ساخت خيلي بالايي داره و مثل hd dvd ارزون تموم نمي شه 2 هيچ مي دونين قيمته رايترش چنده 1000$ كي مي خره و اينكه كي با سرعت 2x براش 20 گيگ رايت مي كنه و كي حاضره برا اين همه كار سود كم بگيره مشكل كه يكي دوتا نيست:biggrin1:
اين بحث بي فايده ي كدوم قوي تره هم بندازيد دور يه جوري حرف مي زنيد اينگار يكي از دستگا ها فناوري گرافيكي خيلي خفن تري داره يا مثلا يكي dx10 ساپورت مي كنه اون يكي نمي كنه بابا اگه گرافيك مي خواين خوب برين 8800gts بگيرين كه شده 370 تومن رمه 1 گيگ هم كه 40 تومنه cpu هيولا e6600 هم كه 250 تومنه برين هالشو ببرين ديگه عمرا به اينا كه نمي رسن هر 2 تا شون تازه 6 ماه ديگه صبر كنيد 8900gt مي ياد كه دور و بره 500 تومنه كه از 8800gtx هم قوي تره

آخرین ویرایش:
:
شایعه بود ps3 آخرین کنسول سونیه؟!

اره 100% تا ps5 فعلا تاييد شده(تو يه سايت از زبون همون يارو مسئول سرگرميه سوني ديدم اينو گفته.) كار روي xbox بعدي هم كه شروع شده با همكاريه :biggrin1: AMD ATI

كدوم قدرت فعلا كه 360 gaer of war داره تو بازي هاي مشتركم كه باخته اما بي خيل به نظر من فعلا ادم 360 مي گيره باهاش كلي هال ميكنه اخراش مي فروشه يه ps3 مي گيره كه اون موقعم شرايط براش كاملا جوره اما اينم بگم كه blue ray خيلي ارزون نمي شه چون كلا هزينه ي ساخت خيلي بالايي داره و مثل hd dvd ارزون تموم نمي شه 2 هيچ مي دونين قيمته رايترش چنده 1000$ كي مي خره و اينكه كي با سرعت 2x براش 20 گيگ رايت مي كنه و كي حاضره برا اين همه كار سود كم بگيره مشكل كه يكي دوتا نيست:biggrin1:
اين بحث بي فايده ي كدوم قوي تره هم بندازيد دور يه جوري حرف مي زنيد اينگار يكي از دستگا ها فناوري گرافيكي خيلي خفن تري داره يا مثلا يكي dx10 ساپورت مي كنه اون يكي نمي كنه بابا اگه گرافيك مي خواين خوب برين 8800gts بگيرين كه شده 370 تومن رمه 1 گيگ هم كه 40 تومنه cpu هيولا e6600 هم كه 250 تومنه برين هالشو ببرين ديگه عمرا به اينا كه نمي رسن هر 2 تا شون تازه 6 ماه ديگه صبر كنيد 8900gt مي ياد كه دور و بره 500 تومنه كه از 8800gtx هم قوي تره
خوب gears of war موقعی اومد که 360 یه سال بود که وارد بازار شده بود شما صبر کن تا چند وقت دیگه از gears of war بهترش واسه ps3 میاد من نمیدونم شما این gears of war رو نداشتین چیکار میکردین:biggrin1: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر هم میگین 360 بازی داره الان بازی های انحصاری که واسه 360 اومده,gears of war و lost planet , dead rising هست که خوب به جای lost planet بازی resistance و به جای dead rising هم motor storm برای ps3 اومده کنسولتون یه سال زودتر اومده فقط همینو بیشتر داره { geras of war }که بازم این قضیه وجود داره که اگه شما این gears of war رو نداشتین چی کار میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin1: :biggrin1:

خوب gears of war موقعی اومد که 360 یه سال بود که وارد بازار شده بود شما صبر کن تا چند وقت دیگه از gears of war بهترش واسه ps3 میاد من نمیدونم شما این gears of war رو نداشتین چیکار میکردین:biggrin1: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر هم میگین 360 بازی داره الان بازی های انحصاری که واسه 360 اومده,gears of war و lost planet , dead rising هست که خوب به جای lost planet بازی resistance و به جای dead rising هم motor storm برای ps3 اومده کنسولتون یه سال زودتر اومده فقط همینو بیشتر داره { geras of war }که بازم این قضیه وجود داره که اگه شما این gears of war رو نداشتین چی کار میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin1: :biggrin1:

يعني چي اگه شما gers of war نداشتين چيكار ميكردين ؟

همين يكي دوتا بازي باعث ميشه كه كنسولي برتر باشه . حالا منم ميگم اگه متال گير نداشتي چيكار ميكردي ؟

در ضمن xbox360 فقط gear of war نداره بايد بگم massefect داره halo3 داره و بزرگتر از همه alanwake داره .

alanewake كه همه دارن بهش له له ميزنن براي اومدنش از هر نظر يه بازي بينظير خواهد بود و اگه در هر سالي بياد مطمعن باش كه همه بازي ها را جارو ميكنه . alanewake را بايد يكي از بهترين بازي هاي سال ندونست بلكه بايد بهترين بازي تاريخ باشه .

آخرین ویرایش:
مقایسه های خیلی جالبی انجام دادید پس PS3 هیچی بجز MGS4 نداره واقعا جالبه:)
اما بهتره بدونین همین MGS هم کافه تا یک کنسول برنده بشه فکر میکنید GOW در مجموع تا اخر چقدر بفروشه تا الان که چیزی حدود 2.3 ملیون نسخه شده و خیلی شاهکار کنه در مجموع 3.5 ملیون بفروشه در صورتی که MGS خیلی بیشتر از این حرف ها منتظر داره کم کم 5 ملیون.
اما بد نیست اونهایی که میگن PS3 فقط یه بازی داره یه نگاهی به این لیست کوچیک بندازن:
FFXIII: خودتون میدونید این بازی چقدر در سطح دنیا طرفدار داره و فعلا هنوز اختصاصی PS3 هست.
Lair:گرافیکش که بدون اقرار اگ بیشتر از GOW نباشه کمتر هم نیست تازه تمرکز اصلی بازی روی فیزیکش هست.
God Of War 3: دیگه لازم به گفتن نیست که پر انتظار ترین بازی اینده همین بازی هست(حد اقل برای کسانی که تسخه های قبلیشو تمام کردن)
R&C: من یکی که حاضرم برای این بازی PS3 بخرم و دموی ریل تایم جدیدشم که از 3 هسته سل استفاده میکنه واقعا شبیه انیمیشن بود و داره نشون میده که PS3 بیشتر از این حرفا ظرفیت داره
getAway: حتی اگه تمامی دمو ها و عکساش (حتی E3-2006) دروغ باشن داستان بازی اونقدر قوی هست که بازیم 2 ملیون طرفدار خودشو راضی نگه داره
warhawk: من واقعا به این تجربه با SIXAXIS احتیاج دارم
Gran Turismo Serie: فکر کنم این سری همیشه پر فروش تر از forza2 بوده و من به تنوع ماشینو گرافیکو محیط و بقیه چیزا خیلی کار ندارم فقط کافیه گیم پلی اونو با یک سیمول دیگه مقایسه کنید .
Afrika: محیط های بزرگ و یک بازی پر انتظار
teken6: عکس های جدیدش ثابت کرد هنوزم بهترین قایت دنیاست
Heavenly Sword: شاید در حد God Of War نباشه اما بازم یک گیم پلی فوق العاده رو یدک میکشه
killzone 2: من یکی که حتی HD شده ی قسمت اولشو قبول دارم چه برسه که سونی گفته
بزرگترین پروژه بازی های کامپیوتری تا به الان
از بازی هم که بگذریم هیچ وقت Home رو فراموش نکنید که قدم خیلی بزرگی بود.

البته باید قبول کرد که X360 از نظر نرم افزار های عرضه شده الان خیلی خیلی جلوتر هست و در سال 2007-8 هم بازی زیاد برای این کنسول میاد که هر گیمری رو راضی نگه میداره اما خوب ادم یکم میلرزه وقتی میگید PS3 فقط یک عنوان داره اونم MGS تازه من خیلی بازی های اختصاصی دیگه رو هم نگفتم مثل WNN که واقعا محیط هاش خیلی زیبا هستن.

یک نکته دیگه من فقط بازی های 100% اختصاصی رو مثال زدم و نیومدم عنوان هایی رو مثال بزنم که یا برای Vista اعلام شدن یا به احتمال زیاد در اینده اعلام میشن مثل بهترین بازی های X360 یعنی:
gears of war halo3 alan wake masseffect Lost planet
و غیره ....
هیچ وقت فراموش نکنید که MS هیچ وقت از سود فروش این بازی ها روی PC و تضمین Vista نمیگذره در حقیقت باید یک واقعیت رو قبول کرد X360 و Vista تا حد زیادی به هم وابستند.

لطفا بر علیه من جبهه نگیرید من قبلا هم گفتم بازم میگم اصلا برد یا باخت این شرکت ها بر ما تاثیری نداره و بنده شخصا هم 360 هم PS3 رو دوست دارم تا اینجا هم که یکیشو خریدیم دومیش هم بعد از کپی شدن میخرم و لذت رو از بازی هایی که دوست دارم میبرم چون نه میتونم از DR بگذرم نه از GOW3.
موفق باشید.

يعني چي اگه شما gers of war نداشتين چيكار ميكردين ؟

همين يكي دوتا بازي باعث ميشه كه كنسولي برتر باشه . حالا منم ميگم اگه متال گير نداشتي چيكار ميكردي ؟

در ضمن xbox360 فقط gear of war نداره بايد بگم massefect داره halo3 داره و بزرگتر از همه alanwake داره .

alanewake كه همه دارن بهش له له ميزنن براي اومدنش از هر نظر يه بازي بينظير خواهد بود و اگه در هر سالي بياد مطمعن باش كه همه بازي ها را جارو ميكنه . alanewake را بايد يكي از بهترين بازي هاي سال ندونست بلكه بايد بهترين بازي تاريخ باشه .
عزیز من گفتم بازی هایی که تا حالا اومده نه بازی هایی که قرار بیاد در ضمن اگه اینجوری بخوای حساب کنیlair ,kilzone ,gow3 ,ff13,................. در اینده برای ps3 میاد و دیگه همه قدرت این بازییارو میدونن { دیدی اگه متال گر نداشته باشیم چیکار میکنیم :biggrin1: }

شما هم ببین اگه ما gears of war نداشته باشیم چی داریم به جاش:

halo3 , alan wake , mass effect , splinter cell 5 , forza 2 , pgr4 , Lost Odyssey , Blue Dragon , too human , Bioshock , Fable 2 , ....:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or