punisher_2000
کاربر سایت
به نظر من تنها مشكلي كه هست همينه كه PS3 هك نشده مگه نه از همه لحاظ سرتره . و خوب همين يه مشكل هم باعث شده تا همه x360 رو پيشنهاد بكنن . ولي من كه منتظر موندم تا يه كاري با PS3 بكنن :biggrin1: . چه عجله ايه ؟!
از شيراز نگيراقا من الان شیرازم اگه بخوام ایکس باکس 360 بگیرم چنده از کجا بگیرم
البته ببخشیدا، شما که پلی 3 رو نداری از کجا میدونی که گنجی گرافیکش افتضاحه ؟اون از بازی های افتضاحش نظیر گنجی با اون گرافیک
من Ps2 رو فقط براي Mgs3 خريدم . ولي ديگه نبايد گفت كه بازي هاش افتضاحه . Dmc4 . در ضمن گنجي رو شما از كجا ميدوني گرافيكش ضعيفه . ؟؟؟؟؟؟
اگه حل میشه؛پس قیمت 360رو با فن اضافی اعلام کنید!!
در ضمن من که نگفتم مشکل گرمایی داره نگیر.
وظیفه اطلاع رسانی بود که گفته شد!
مثل devil may cry 4 و فاینال فانتزی
در ضمن گنجي رو شما از كجا ميدوني گرافيكش ضعيفه . ؟؟؟؟؟؟
البته ببخشیدا، شما که پلی 3 رو نداری از کجا میدونی که گنجی گرافیکش افتضاحه ؟
البته نظر من هم فعلا ایکس باکس 360 برای خریدمناسبتره
ولی در کل باید آینده نزدیک رو هم دید . پلی استیشن 3 و Wii هم که بیشتر جا بیفتن، اونموقع دیگه مطمئنا ایکس باکس 360 مناسبترین انتخاب نخواهد بود
دوستان من یه چیزی رو یادم رفت بپرسم .
برای استفاده از 360 حتما لازم نیست که تلوزیون Hd داشته باشیم ؟ تلوزیون های معمولی (همین Crt ها) هم کارمون رو راه میندازه ؟ درسته دیگه ؟
آخه تنها مزیت تلوزیونی که میخوام 360 رو بهش وصل کنم اینه که 29 اینچ تشریف داره .
راستش خودت تو خط پایین مطلب قبلیت گفته بودی :دوست عزیز شما از کجا فهمیدی که من تری ندارم ؟
باید به این هوش شما جایزه داد :cheesygri
پس نیاز به هوش بالایی نداره ، هرکی این جمله رو بخونه میتونه بفهمه که شما قراره یه پی اس 3 بخری ،من خودم پول داشته باشم و قیمت پایین بیاد برای Ps3 حتما میخرمش فقط و فقط برای یک بازی
اونم MGS