راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من تنها مشكلي كه هست همينه كه PS3 هك نشده مگه نه از همه لحاظ سرتره . و خوب همين يه مشكل هم باعث شده تا همه x360 رو پيشنهاد بكنن . ولي من كه منتظر موندم تا يه كاري با PS3 بكنن :biggrin1: . چه عجله ايه ؟!

به نظر من تنها مشكلي كه هست همينه كه PS3 هك نشده مگه نه از همه لحاظ سرتره . و خوب همين يه مشكل هم باعث شده تا همه x360 رو پيشنهاد بكنن . ولي من كه منتظر موندم تا يه كاري با PS3 بكنن :biggrin1: . چه عجله ايه ؟!

دوست عزیز Ps3 فقط در فرمت بلو ری از ایکس باکس سر تره که اونم زیاد اهمیتی نداره در حال حاضر.در ضمن با ps3 فکر کردید اخرش میخوان چه کار کنند اپلو هوا کنند
اون از بازی های افتضاحش نظیر گنجی با اون گرافیک و اینم از قیمت بالا و بازی هایی که از انحصار این شرکت داره در میاد
دوست عزیز چشم هات رو وا کن اون کنسول Ps2 بود و این Ps3
من خودم پول داشته باشم و قیمت پایین بیاد برای Ps3 حتما میخرمش فقط و فقط برای یک بازی
اونم MGS . وگرنه هر بازی که تری داره ایکس باکس هم داره با همون گرافیک و بازی های ایکس باکس حتی سرتر هم هستند !:cool:

من Ps2 رو فقط براي Mgs3 خريدم . ولي ديگه نبايد گفت كه بازي هاش افتضاحه . Dmc4 . در ضمن گنجي رو شما از كجا ميدوني گرافيكش ضعيفه . ؟؟؟؟؟؟

اقا من الان شیرازم اگه بخوام ایکس باکس 360 بگیرم چنده از کجا بگیرم

اون از بازی های افتضاحش نظیر گنجی با اون گرافیک
البته ببخشیدا، شما که پلی 3 رو نداری از کجا میدونی که گنجی گرافیکش افتضاحه ؟

البته نظر من هم فعلا ایکس باکس 360 برای خریدمناسبتره
ولی در کل باید آینده نزدیک رو هم دید . پلی استیشن 3 و Wii هم که بیشتر جا بیفتن، اونموقع دیگه مطمئنا ایکس باکس 360 مناسبترین انتخاب نخواهد بود

من Ps2 رو فقط براي Mgs3 خريدم . ولي ديگه نبايد گفت كه بازي هاش افتضاحه . Dmc4 . در ضمن گنجي رو شما از كجا ميدوني گرافيكش ضعيفه . ؟؟؟؟؟؟

چون من خودم گنجی رو در Ps2 تمومش کردم و نسخه Ps3 رو هم دارم بازی میکنم و اگر با نسخه Ps2 مقایسه کنی راحت میشه فهمید در نسخه pS3 نه تنها گرافیک تغییری نکرده بلکه دچار افت هم شده
از Ps3 بعید بود بازی نسل جدید کنسولش رو به این صورت ارائه بده :confused:

اگه حل میشه؛پس قیمت 360رو با فن اضافی اعلام کنید!!
در ضمن من که نگفتم مشکل گرمایی داره نگیر.
وظیفه اطلاع رسانی بود که گفته شد!

البته این طور هم نیست که همه ی 360 ها مشکل گرمایی داشته باشن و مجبور به خرید فن باشه!

مثل devil may cry 4 و فاینال فانتزی

فاینال فانتزی هنوز اعلام نشده!

در ضمن گنجي رو شما از كجا ميدوني گرافيكش ضعيفه . ؟؟؟؟؟؟

گیم اسپات:biggrin1:

دوستان من یه چیزی رو یادم رفت بپرسم .

برای استفاده از 360 حتما لازم نیست که تلوزیون Hd داشته باشیم ؟ تلوزیون های معمولی (همین Crt ها) هم کارمون رو راه میندازه ؟ درسته دیگه ؟

آخه تنها مزیت تلوزیونی که میخوام 360 رو بهش وصل کنم اینه که 29 اینچ تشریف داره .

گیم اسپات:biggrin1:

غلط كرد

البته این طور هم نیست که همه ی 360 ها مشکل گرمایی داشته باشن و مجبور به خرید فن باشه!

امين زوركي نميشه از يه كنسول طرفداري كرد . اين مشكل كه توي همشون هست و ما هم مسخره نمي كنيم والا شايد من اول x360 بخرم با اين كه بدم ازش مياد ( حالا كو پول :p )

البته ببخشیدا، شما که پلی 3 رو نداری از کجا میدونی که گنجی گرافیکش افتضاحه ؟

البته نظر من هم فعلا ایکس باکس 360 برای خریدمناسبتره
ولی در کل باید آینده نزدیک رو هم دید . پلی استیشن 3 و Wii هم که بیشتر جا بیفتن، اونموقع دیگه مطمئنا ایکس باکس 360 مناسبترین انتخاب نخواهد بود

دوست عزیز شما از کجا فهمیدی که من تری ندارم ؟
باید به این هوش شما جایزه داد :cheesygri
من خودم بازی کردم که دارم در موردش حرف میزنم
تا جا افتادن ps3 ما با ایکس باکس فعلا پیش میریم تا در اینده ببینیم چه اتفاقی قراره رخ بده

دوستان من یه چیزی رو یادم رفت بپرسم .

برای استفاده از 360 حتما لازم نیست که تلوزیون Hd داشته باشیم ؟ تلوزیون های معمولی (همین Crt ها) هم کارمون رو راه میندازه ؟ درسته دیگه ؟

آخه تنها مزیت تلوزیونی که میخوام 360 رو بهش وصل کنم اینه که 29 اینچ تشریف داره .

سلام
نه حتما لازم نیست . فیش پشت دستگاه دیکه تنظیم بروی HD و TV معمولی رو داره . که برای استفاده هر کدوم رو که داری روی همون تنظیم میکنی
ولی اگر HD باشه خیلی بهتره میتونی گرافیک بازی رو مشاهده کنی :p

غلط كرد

:biggrin1:

امين زوركي نميشه از يه كنسول طرفداري كرد . اين مشكل كه توي همشون هست و ما هم مسخره نمي كنيم والا شايد من اول x360 بخرم با اين كه بدم ازش مياد ( حالا كو پول :p )

به خدا این طوری نیست که همشون مشکل گرمایی داشته باشن!:)
بعضی هاشون دارن که مجبور میشی براش فن بخری...

دوست عزیز شما از کجا فهمیدی که من تری ندارم ؟
باید به این هوش شما جایزه داد :cheesygri
راستش خودت تو خط پایین مطلب قبلیت گفته بودی :
من خودم پول داشته باشم و قیمت پایین بیاد برای Ps3 حتما میخرمش فقط و فقط برای یک بازی
اونم MGS
پس نیاز به هوش بالایی نداره ، هرکی این جمله رو بخونه میتونه بفهمه که شما قراره یه پی اس 3 بخری ، ;)

مبارکه
:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or