Salam be dostan kasi khabari az on tv dare ke roye x360 nasb mishe va mishe bazi kard?? toye iran omade ? chande
قيمته Core Pack UC يا Per چنده ( Orginal ) كجا داره
360 من فكر كنم ديگه نمي شه با Fw كپي خوركرد بايد وايسم Mod-Chip بياد مي خوام يه طوري به فروشمش يه پولي بزارم روش يكي ديگه بگيرم
قيمته Core Pack UC يا Per چنده ( Orginal ) كجا داره
360 من فكر كنم ديگه نمي شه با Fw كپي خوركرد بايد وايسم Mod-Chip بياد مي خوام يه طوري به فروشمش يه پولي بزارم روش يكي ديگه بگيرم![]()
آقا قیمت Core رو توی دوبی نداری؟
نه قيمت ندارم ، ولي اگر ميخواي 360 بگيري حتي فكر Core رو هم نكن چون اصلا به صرفه نيست .
بزرگترين مزيتي كه Pre نسبت به Core داره هاردشه كه مموري اصلا نميتونه جايگزين هارد بشه ، به نظر من 20GB هارد كم هم هست .
چون مثلا سيوهاي بازي Oblivion هر كدوم 3 MB جا ميگيرن و سيوهاي بازي SC هر كدوم 1 MB . فقط سيوهاي همين دو بازي 1 GB از هارد من رو اشغال كرده .
شايد هم بخواي به Marketplace وصل بشي و تريلر و دمو و ... دانلود كني كه در اينصورت نياز به گفتن نداره كه مموري جوابگو نيست .
علاوه بر هارد ، Pre دسته بيسيم داره كه خودش دنيايي داره ! ، لذت بازي كردن با بيسيم يه چيز ديگس .
در ضمن كابل Ethernet رو هم داره ( هدستو در نظر نميگيريم چون چيز چرتيه ، فقط بدرد چت ميخوره )
با توجه به جميع جوانب ، اگر بخواي بعدا اين امكانات رو به Core اضافه كني قطعا خيلي بيشتر برات آب ميخوره نسبت به پك
ميل خودته ولي بنظر من نيازي به كابل VGA نيست ، لذت كنسول بازي روي تلويزيونهاگه 80 هزار تومن هم برای کابل VGA و مموری 64 کنار بذارم، سرجمع میشه چیزی حدود 370 تومن. که من دقیقا تا همین حدود میتونم پول جور کنم. اگه بخوام Pre بخرم باید چیزی حدود 420 تومن بدم. یعنی 50 تومن بیشتر. که هر چقدر هم بیارزه من ندارم!! ( چیه خب ندارم دیگه!)
خب ميتوني با پولت پرايدو بخري ! :cheesygriالان مثلا من 7 ملیون تومن پول دارم. و یکی هم میاد میگه ماشین پرادو رو جای 60 ملیون بهم میده 10 ملیون. خب داره یه پیشنهاد استثنایی میده. اما نکته اینجاست که من 7 ملیون بیشتر ندارم. حالا پرادو 60 ملیونی میخواد همون 60 ملیون باشه یا ده ملیون!
همه چي پيدا ميشه ، من خودم UC گرفتم .پ.ن یکم: ریجن NTSC توی دوبی پیدا میشه یا فقط پاله؟
كابل فك كنم 50 تومن باشه ، مموري رو هم بايد زنگ بزني بپرسي .قیمت کابل VGA و مموری 64، توی تهران و بازارهای جهانی!، با برندهای مختلف چنده؟ شنیدم مارکهای غیر ماکرو ارزون ترن.