راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من دی وی دی درایو 360 م رو باز کردم که تنظیم لنزش کنم، مونده فقط فردا برم یه اوهم سنج بخرم دیگه تمومه :cheesygri
خداحافظ ارور اعصاب خورد کنه Unable to read the disc :D

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

agha torokhoda yeki khabari az region free x360 bede !! man daram divone misham ! harbazike mikham bekharam ntsc hast:( :( :( :( :neutral: :neutral:

jone man begid key miyad in barnamehe man rahat sham

سلام...
من اکثر بازی ها رو پالش رو سراغ دارم...بگو چی می خوای شاید بتونم برات جور کنم !
راستی داتکام گفته که احتمال زیاد G.O.W , Call of duty 3 رو هم بروز میارن...

اهم سنج یه دستگاهه که مقدار جریان الکتریکی دستگاه رو نشون میده توی حرفه و فن هم داشتیم.
میدونم اهم سنج چیه:cheesygri
چه ربطی داره به تنظیم لنز 360 ؟؟
خب اهم سنج مقدار جریان الکتریکی رو مشخص میکنه لنز رو که تنطیم نمیکنه!

مسبخشید بچها میدونم جاش اینجا نیست اما میخواستم بدونم چطوری میشه grawمراحلشو 2نفره بازی کرد تو مولتی پلیر میرم خیلی گزینه داره نمیدونم کدومش میشه مراحلشو بازی کرد همون مرحلهای اصلیشو میگو ها ؟

كابل فك كنم 50 تومن باشه ، مموري رو هم بايد زنگ بزني بپرسي .

اوف زور داره 50 تومن بدم این‌جا. الان برند Mad Catz قیمت کابلاش 13 دلاره!:

http://www.pricegrabber.com/p__Mad_Catz_Xbox_360_VGA_Cable,__16517444/search=Xbox+360+VGA+Cable
، لذت كنسول بازي روي تلويزيون

درسته ولی ما دوتا تی وی داریم که یکیش بی‌وقفه روشنه و مامان داره سریال می‌بینه! اون یکی هم تو اتاقم جا ندارم بذارم. و البته بابا هم داره با اون حال می‌کنه!

مسبخشید بچها میدونم جاش اینجا نیست اما میخواستم بدونم چطوری میشه grawمراحلشو 2نفره بازی کرد تو مولتی پلیر میرم خیلی گزینه داره نمیدونم کدومش میشه مراحلشو بازی کرد همون مرحلهای اصلیشو میگو ها ؟
میشه یکی جواب بده خیلی فوریه منون مبشم

من کابل VGA را به قیمت 30 تومن میفروشم
البته اصفهان هستم
دلیل فروشمم اینه که کابل اصل برام از آلمان آوردند
مگه اینی که میخوای بفروشی اصله که 30 تومان میدی ؟ نوش چنده مگه ؟
من 20 تومان میخوام یعنی اونقدر پول ندارم ;)

مگه اینی که میخوای بفروشی اصله که 30 تومان میدی ؟ نوش چنده مگه ؟
من 20 تومان میخوام یعنی اونقدر پول ندارم ;)
من یه بار از دات کام پرسیدم گفت 20 /30/40 تومانی هم دارم گفتم چه فرقی دارن گفت هیچی. راستی برای وصل کردن به مونیتور فقط همون کابل vgaلازم چیزه دیگهای که نمی خواد؟

اوف زور داره 50 تومن بدم این‌جا. الان برند Mad Catz قیمت کابلاش 13 دلاره!:

خود كنسول 399 دلاره ولي وقتي اولش اومده بود 1 مليون بود ، الان هم 500 تومنه .
به قيمتهاي بازاز جهاني توجه نكن ، اينجا ايرانه :)

من یه بار از دات کام پرسیدم گفت 20 /30/40 تومانی هم دارم گفتم چه فرقی دارن گفت هیچی. راستی برای وصل کردن به مونیتور فقط همون کابل vgaلازم چیزه دیگهای که نمی خواد؟

برندهاشون فرق داره. ماکرو از همه گرون‌تره. از لحاظ کیفی هم هیچ فرقی ندارن. برای وصل کردن 360 به مانیتور هم همین کابل کافیه. البته ممکنه به یه تبدیل ماه به ماده که قیمتش دور و بره هزار تومنه و همه جا گیر میاد احتیاج پیدا کنی.

آقا من دی وی دی درایو 360 م رو باز کردم که تنظیم لنزش کنم، مونده فقط فردا برم یه اوهم سنج بخرم دیگه تمومه :cheesygri
خداحافظ ارور اعصاب خورد کنه Unable to read the disc :D
ایول:cool: راهنماشو از کجا اوردی؟خودت میتونی یه راهنمای مختصر بنویسی؟ مثلا کجاهای دستگاه باید باز بشه؟
منم ال جی دارم میفهمم چی میکشی...5 تا بازی از تکاوچ گرفتم 2 تاش اومد!!!(البته یکیش رو سامسونگ هم نیومد که میخام بدم برام عوض کنه)
یعنی چی؟؟
این اهم سنج چی کار میکنه؟؟
ببین یه مقاومت متغیر هست که باید تغیرش بدی(فک کنم باید کمش کنی) تا قدرت لنز بره بالا برا همین اهم سنج لازم داره تا به انداره تغیرش بده وگرنه لنزت دود میشه میره هوا!
من کابل VGA را به قیمت 30 تومن میفروشم
البته اصفهان هستم
دلیل فروشمم اینه که کابل اصل برام از آلمان آوردند
حالا این یکی با اصلیه چه فرقی داره؟قیمتشم بیار پایین اخه من مشتریم :cheesygri
راسی dvd دولایه خام رو چند میدید؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or