راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به گوشت و خون اینترنت تشنن ! من نمیدونم چه پدر کشتگی دارن با اینترنت !!!
فهمیدن دیگه فیلترینگ فایده نداره اومدن پرسرعت رو محدود کردن که مثلا ضد حال بزنن به ملت !
از این به بعد دیگه بازیهای 360 هم دیرتر به دستمون میرسه.

یه سوال بی ربط :
بازیهای 360 رو میتونیم بریزیم رو هارد اجرا کنیم ؟

مگه PES 06 اومده ؟!!! (برای XBOX 360)
بعدش با این وضعیت که پیش اومده ، اگر یه بازی جدید بیاد فروشنده ها چی کار میکنند ؟
نه ماله 360 نیومده!
فکر کنم شرکتهای بازی رایت کن ایرانی فرق میکنن وضعیتشون و اون ها رو محدود نمیکن!!

بعدش با این وضعیت که پیش اومده ، اگر یه بازی جدید بیاد فروشنده ها چی کار میکنند

آقا تکاوچ که دانلود نمیکنه اوریجینال میاره و ازش رایت می کنه واسه همینه که نظر سنجی می ذاره که ببینه کدوم بازی طرفدار بیشتری داره تا بیاره.

مگه PES 06 اومده ؟!!! (برای XBOX 360

Palش رو آقا تکاوچ آورده!

بازیهای 360 رو میتونیم بریزیم رو هارد اجرا کنیم ؟

فعلا نه ولی اگر بتونی هم باید دو 1 و 400 پول دوتا گرافیک 7950GX2 + پردازنده ی 3 هسته ای + .رم 4 گیگ و غیره بدی که بازی راحت اجرا بشه که نمیصرفه!

فعلا نه ولی اگر بتونی هم باید دو 1 و 400 پول دوتا گرافیک 7950gx2 + پردازنده ی 3 هسته ای + .رم 4 گیگ و غیره بدی که بازی راحت اجرا بشه که نمیصرفه!
:)
اینو که خودم میدونستم.
منظورم هارد 360 بود !

اقا كمكم ميخوام وقتي دارم دستور MTKFLASH W /m X40a.bin يا هرچيزي ديگه رو مي نويسم

بعد كه MASTER انتخا ب ميكنم مي نويسه PORT:930:Salve,Master:a0 بعد هي پايينش ( - ) علمت تايپ چشمك ميزنه بعد Esc ميزنم نوشته Status 51 : Should Be 70 گير كرده بعدش هم اومدم Rom va RW رو FLASH كنم اونام گير كردن رو يه شماره ديگه چي كار كنم فكر كنم MainBord مشكل داشته باشه

هالا بازي ميزارم توش يه Demo مياد ميگه Play Disc Insert دستگاه Orginal شوده

راستي به كدوم SATA بايد وسل كرد رو جعبه MainBord نوشته SATA2 رنگش هم بنفشه

ميخوام Drive انتخاب كنم NF4 Pri SAT2 MASTER or NF4 Pri SAT2 Slave جاي SATA عوض مي كنم عوض ميشه مثال NF4 Sec SAT2 MASTER or NF4 Sec SAT2 Slave
يا NF4 Pri SAT1 Master ...
ببین من هم یه چنین مشکلی داشتم، اول حتما کابل SATA رو به پورت SATA1 روی مادربورد نصب کن [ریز روی مادربورد شماره ی پورت ساتا رو نوشته] بعد ادامه ی راه رو برو، اگه مشکل داشتی من توضیحات بیشتری میدم
ــــــــــــــــ
یه مشکلی هم جدیدا خودم پیدا کردم: وقتی یه بار دیگه دستگاهم رو کپی خور کردم و بستمش، هر بار که روشنش میکنم یه صدای قیژ کوتاه میده که خیلی آزار دهندس:evil: کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟:love:
ــــــــــــــ
چند وقت پیش که رفتم مغازه ی امتحانی یه 360 های پرمیومی اورده بود که NTSC بودن ولی اداپتور برقشون یه سوویچ ولتاژ داشت، یعنی دیگه نمیخواست تارنس بخری!! [میشد مستقیم به برق 220 ولت شهری وصلش کرد]
اگر یه بازی جدید بیاد فروشنده ها چی کار میکنند ؟
فروشنده ها رو نمیدونم ولی منه مصرف کننده میرم دیسک مالزیش رو میخرم!!:cheesygri

آخرین ویرایش:
تصویب شد؟؟:eek:
اونایی که قبلا مثلا 512 داشتن چیکار میکنن؟؟
اونا سرعتشون شده 128 ؟؟

دوست عزیز هنوز اجرایی نشده و بعید می دونم اجرایی بشه.

من الان 1 مگ در ثانیه دارم یعنی 2 تا خط 512 آی دی اس ال را با هم با به طور همزمان استفاده می کنم.

خب این طور که دوستان میگن اجرا شده;)
پسر خوب این نامه برای ما ارسال شد چون ما ISP داریم و این نامه ماله 2 ماه پیشه که تازه گندش دراومده.....

این قانون فقط برای کاربران خانگی هستش و شامل کافی نت ها و ..... نمیشه.

تاپیک هم منحرف شد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or