Hamed PC
کاربر سایت
سلام
بچه ها ماس افکت دو نیاز به هاردم داره؟؟
نه نیازی نداره
بعد از اتمام دیسک 1 دیسک 2 رو توی دستگاه میذاری
سلام
بچه ها ماس افکت دو نیاز به هاردم داره؟؟
قیمت ها معلوم نمی کنهدوستان
من میخام تا شنبه 360 بگیرم قیمتا بالا که نمیره ؟
داخل لباف 260 قیمت دارم خوبه؟
راستی میتونم هارده 360 رو به پی سی وصل کنم اصلا هاردش چند گیگه؟
فرق 2010با2009 چیه؟
ممنون
این لینک درست قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلفقیمت ها معلوم نمی کنه
به اینجا سر بزن
قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف
الایت هارد 120 گیگ رو ش داره . کلا هارد 360 . 20 60 120 250 گیگ رو داره
برای وصل کردنش هم میشه ولی احتمال داره هارد بالا نیاد. که یه نوع کابل داره که بگیری راحت میشی
فکر نکنم فرق انچنانی بین 9 و 10 باشه
حالا این یکچیزی گفت بابک شما به دل نگیر!روزی 5 تومن گرون میشه؟!
پس با این حساب تا دو هفته دیگه میشه 400 تومن!!

سلام
یه جا تو سایت بود که طریقه ی شناخت درایو های لایت آن بدون باز کردن جعبه بود.. گیرش نمیارم الان... میتونید آدرسشو بدید؟
ممنون
مال منم همينجوري هست. وقتي كه باتري كامل شد خود به خود دستكاه خاموش ميشه.اكه باتر خالي باشه دستكاه خاموش نميشه تا زماني كه usb رو بيرون نياري.فكر نكنم مشكلي بيش بياد ولي بهتر كه usb رو خارج كني.دوستان وقتی پلی اند شارژ کیت رو که میزنم به دستگاه و داره شارژ می کنه،خاموش که می کنم دستگاه هنوز روشن می مونه تا وقتی usb رو در نیوردم!
این مشکلی برا کنسول ایجاد نمی کنه>؟
سلام دوستان من یک عضو جدیدم :smile:
ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟
تو پست های قبلی خوندم قیمت ها داره بالا میره.درسته یا میتونم منتظر بمونم؟:smile:

سلام من یه سوال داشتم من resident evil 5 رو گرفتم و می خواستم نصبش کنم اما تا 48% که میره یه پیغام میاد که باید یه برنامه پاکش کنید م دوباره نصب کنید بعدش از محیط نصب بیرون میاد من که نفهمیدم منظورش چی بود. این مشکل سی دی هستش چون 92 گیگ جا دارم و 3 روز قبل یه بازی جدید رو بدون مشکلی نصب کردم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی که تا 48% نصب شده چیزی رو هارد نصب نشده و بازی رو خودش پاک کرده؟؟؟باید بازی تا 100% بشه که کامل نصب بشه و اگه نصفه نصب بشه بازی ناقصی رو هاردم نصب نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدین؟:confused:
سلام دوستان من یک عضو جدیدم :smile:
ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟چه نوعی بگیرم بهتره؟
تو پست های قبلی خوندم قیمت ها داره بالا میره.درسته یا میتونم منتظر بمونم؟:smile: