ببخشید ولی من که طرفدار 360 هستم و میخوام بخرم دارم قاطی می کنم
یعنی چی تنظیم لنز؟
برید توی گوگل سرچ کنید ،
Lens Adjust
Lens Adjusting
Optic Adjust
Optic Adjusting
همچین چیزی وجود نداره
توی XBOX-SCENE هم حرفی از این زده نشده
اگر اینطوریه چرا کسایی که از دیسک اورژینال استفاده می کنن این مشکل براشون پیش نمیاد
آقا طاهر امیدوارم توضیح بدید چون قبل از این که این مشکلات رو بخونم این صفحه رو به این نیت باز کردم که پست بزنم و بگم که 600 تومنم حاضره و میخوام 360 بخرم از آقا تکاوچ و اطلاعات راجع به دستگاههایی که درحال حاضر دستشونه یا قراره به دستشون برسه بگیرم.
ییعنی چی رایت بد و خوب؟
اگر از آقا تکاوچ بگیریم که اینقدر تعریفشون رو می کنید ، این مشکلات رو نداره؟
دارم دیوونه میشم لطفا توضیح بدید
دوست عزيز شما داريد ميگيد كه چرا ديسك اورجينال اين مشكلات رو نداره !!! خوب معلومه چون اورجيناله ! كيفيت ديسك اورجينال با ديسك كپي فرق داره خوب. در ضمن من مواردي رو هم سراغ دارم كه دستگاه ها حتي با ديسك اورجينال مشكل دارند كه البته خيلي كم اين مساله پيش مياد.
در ضمن اينكه شما دستگاه رو از تكاوچ بخريد و احتياج به تنظيم لنز نداشته باشه ، هيچ تضميني نيست ، براي اينكه تكاوچ كه خودش كنسول رو توليد نميكنه كه ، اون ميره كنسول رو آكبند ميگيره و اگر خواستيد كپي خور شده تحويل شما ميده و ديگه اين به شانس شما بستگي داره كه چه درايوي در بياد (سامسونگ يا الجي) و همچنين احتياج به تنظيم لنز داشته باشه يا نه ! اگر از خود تكاوچ دستگاه رو بخري و احتياج به تنظيم لنز داشته باشه ، خودش برات انجام ميده.
رايت بد و خوب هم يعني اينكه طرف با چه سرعتي رايت ميزنه و اينكه رو چه ديسكي ميزنه ، چون تو خوندن ديسك تاثير داره. مسلماً بازيي كه روي ديسك TDK يا HP رايت ميشه از نظر كيفيتي بالاتر از بقيه ديسكها هست.
شما هم در زمينه خريد كنسول اگر سوال داريد با تكاوچ تماس بگيريد از خودش سوال كنيد.
در ضمن چون تو ايران دستگاه هيچ ضمانتي نداره (البته هرجاي دنيا كه در دستگاه رو باز كنن ، ضمانت از بين ميره) ممكنه شما كنسول رو بخري و بعد از چند وقت كنسول از كار بيافته !!! اون وقت ديگه نميتوني بياي يقه تكاوچ يا هر كس ديگه اي كه دستگاه رو ازش خريدي بگيري ! اينا رو گفتم تا خدايي نكرده هيچ سوتفاهمي پيش نياد وگرنه قصد ترسوندن شما رو ندارم ، ممكن هم هست كه سالهاي زيادي بدون مشكل ، ايشالا، از كنسول استفاده كنيد و لذت ببريد.
در هرحال در خريد همچين چيز گرون قيمتي بايد همه جوانب رو در نظر گرفت و براي همه جور اتفاق هم آماده بود.
--------------------------------------------------------------------------------------
دوستان خوبم ، اين آخرين ليست از بازيهاي موجود در دست آقا تكاوچ هست :
Saints Row U-P-J
Hitman : Blood Money U-P-J
Far Cry : Instincts Predator U-P-J
Condemned : Criminal Origins U-P-J
Dead Or Alive 4 U-P-J
Call Of Duty 2 U-P-J
Ridge Racer 6 U-P
Prey P-U-J
MotoGP 2006 U-J-P
Tomb Raider Legends U-J-P
Full Auto P-U-J