راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

در مورد مشكل شما تو بازي Table Tennis ، احتمالاً شما هم تنظيم لنز احتياج داريد. البته نوع ديسك و همچنين كيفيت رايت هم مهمه ، شايد اگر همون بازي رو روي ديسك بهتري داشته باشيد ديگه به اين مشكل برنخوريد.
من نمیدونم این SAMSUNG کجاش از LG بهتره . واقعا من وقتی فهمیدم که درایو دستگام LG هست خدا رو صد هزار مرتبه شکر کردم. چون اصلا از محصولات SUMSUNG راضی نیستم .تا حالا ما هرچی لوازم خانگی SAMSUNG داشتیم دو روزه خراب شده ولی LG ها ماشالا مثل اسب کار میکنن . شاید الان درایوهای SAMSUNG یه ذره از LG باشه ولی به مرور زمان ضعف خودشو نشون میده.;)

من نمیدونم این SAMSUNG کجاش از LG بهتره . واقعا من وقتی فهمیدم که درایو دستگام LG هست خدا رو صد هزار مرتبه شکر کردم. چون اصلا از محصولات SUMSUNG راضی نیستم .تا حالا ما هرچی لوازم خانگی SAMSUNG داشتیم دو روزه خراب شده ولی LG ها ماشالا مثل اسب کار میکنن . شاید الان درایوهای SAMSUNG یه ذره از LG باشه ولی به مرور زمان ضعف خودشو نشون میده.;)
دوست عزيز ، ايشالا درايوتون هميشه مثل اسب كار كنه ، فكر كنم اين بار دهم هست كه شما هي مياي ميگي اين درايو از اون درايو بدتره يا بهتره ! البته تو هر محصولي كيفيتهاي مختلف ديده ميشه ، شما هم كه درايوتون LG هست ، واقعاً شانس آورديد كه مشكل تنظيم لنز نداريد ، در ضمن مگه تا حالا چند تا ديسك كپي مختلف رو با دستگاهتون تست كرديد كه اينقدر مطمئن هستيد !
در ضمن تو اون پست من كه شما نقل قول كرديد ، مگه حرفي از بهتر يا بدتر بودن سامسونگ و الجي زده شده !!!

آخرین ویرایش:
تو رو خدا اون هايي كه نوي اصفهان زندگي ميكنن و 360 دارن نشوني جايي رو كه خريدن بگن چون من هيچ جا پيدا نكردم اگه بگين ممنون ميشم
اگر نه من مجبورم برم تهران.
خوب ببین یه جایی هست که بشه ازش خرید ولی خوب یارو به شدت کلاه بردار و نامرد تشریف داره...حتما خودت فهمیدی کی رو میگم...پاسکال توی مجتمع پارک.:evil:
نمیدونم 360 چند میده ولی برا کپی خور کردن 100 تومن میگیره و با پست میفرسته تهران که امکان ضربه خوردن دستگاه تو پست هم هست...بازی کپی 15 تومن (احتمالا روی مزخرفترین dvd که به دستش برسه:mad: ) ...حالا هر طور که راحتی...برای من که از خارج اوردن.
به نظر من از تهران بگیر.

همین الانش هم میتونید هارد 200 گیگ خودتون رو وصل کنید به 360!!!

از راه USB
مهبد جان میشه این هارد 200 گیگ رو به 360 وصل کرد ولی دستگاه هارد رو به عنوان Storage Device نمیشناسه برا همین روش Save نمیکنه!

دمت گرم SAM ولی نشود یا نفهمیدم یا باید خر فهمم بکنی .
من از سایت xs.com اقدام کردم ولی نمیشه لعنتی:mad: :confused:

سلام.
اسمم امین هست;)
اون سایت رو بی خیال برو به سایت مقابل: http://www.suprfile.com
عکست رو که اپلود کردی در قسمت Direct لینک مستطیل اول رو میان اون
قرار بده مطمئن باش درست میشه!

خبر!!! خبر!!!

دات کام از این به بعد بازی هاشو روی DVDهای HP می زند.

آقا طاهر...مشکلی که برایrockstar پیش اومده برای من هم پیش اومد...ولی وقتی دیسک رو با دستمال تمیز می کنم دستگاه اونو می خونه!!! اما وقتی دستگاه رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم، دوباره همون رو میگه یا میگه دیسکتو با دستمال تمیز کن!!!
:eek:
علت چیست؟؟؟

خبر!!! خبر!!!

آقا طاهر...مشکلی که برایrockstar پیش اومده برای من هم پیش اومد...ولی وقتی دیسک رو با دستمال تمیز می کنم دستگاه اونو می خونه!!! اما وقتی دستگاه رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم، دوباره همون رو میگه یا میگه دیسکتو با دستمال تمیز کن!!!
علت چیست؟؟؟

با همون 10 تومن میفروشه؟
راستی بازی table tennis رو من با دو تا dvd انجام دادم هر دو disk unreadable داد.
هر دو dvd هم gimax بود.
خواستم بدونم مثلا اگه بازی nfs/j رو که به پال نمیخوره تو دستگاه بزاریم چه error ی میده؟

با همون 10 تومن میفروشه؟
راستی بازی table tennis رو من با دو تا dvd انجام دادم هر دو disk unreadable داد.
هر دو dvd هم gimax بود.
خواستم بدونم مثلا اگه بازی nfs/j رو که به پال نمیخوره تو دستگاه بزاریم چه error ی میده؟
میزنه رژیون دیسک با دستگات فرق داره
far cry من هم gimax بود.
در مورد 10 تومن هم یادم رفت بپرسم ولی احتمال زیاد همونه.چون آدمای خوبین و وقتی یه قیمت میدن دیگه بالا نمیبرن(تا حالا که اینجوری بود!!!)

میزنه رژیون دیسک با دستگات فرق داره
far cry من هم gimax بود.
در مورد 10 تومن هم یادم رفت بپرسم ولی احتمال زیاد همونه.چون آدمای خوبین و وقتی یه قیمت میدن دیگه بالا نمیبرن(تا حالا که اینجوری بود!!!)

ربطی به نوع DVD نداره چون من Oblivion رو روی Gimax دارم و از این مشکلا نداره!

آقا یه سوال مهم تا حالا کسی با دیسک های مالزی از این مشکلات داشته؟ [که مثلا error نخوندن دیسک و ...] با دات کام چطور؟:confused:
راستی اینم لینک اصلی همون راهنمای کپی خور کردن 360 هست که گزاشتم انگار قبلیه عکساش وا نمیشه
http://sickmods.net/shared-directories/deakphreak/firmware-flash/
این راهنما 100 درصد تست شده و جواب داده:cheesygri

آخرین ویرایش:
خبر!!! خبر!!!

علت چیست؟؟؟
من روي قضيه اين لنزها يه كمي تحقيق كردم ، و به اين نتيجه رسيدم كه هردو درايو Samsung و LG از يك نوع لنز استفاده ميكنند ! فقط مساله اي كه وجود داره اينه كه تو كارخونه هر درايو بصورت جدا تنظيم ميشه و در نتيجه ممكنه بعضي درايوها (در هردو مدل) با مشكل خوندن ديسك مواجه باشن. در ضمن اين نكته رو هم بايد بگم كه ظاهراً درايوهاي ساخته شده براي 360 (لنز درايو) كلاً از كيفيت خيلي بالايي برخوردار نيستن و جنس ارزون قيمت هستن !!!
در نتيجه كساني كه خيلي با مشكل Read Error مواجه ميشن ، چاره ندارن جز تنظيم لنز و نكته بسيار مهم اينه كه تنظيم لنز هم هيچ ضمانتي براي حل شدن مشكل نميده !
يعني اگه درايوتون تو حالت عادي راحت ديسكها رو ميخونه كه هيچ ، اگر نمي خونه بايد تنظيم لنز بشه و اگر شانس بياريد با تنظيم لنز مشكل حل ميشه.
البته براي بار چندم هم ميگم كيفيت ديسك مورد استفاده و همچنين رايت ديسك هم بسيار مهمه !

آقا چه بد بختی داریم با این تنظیم لنز! سر Dead Rising هم سر لود مرحله ی چهارم ارور Unable to read disc میده!:mad::(
همین مرحله رو دیشب رد کردم ولی الان برا لودش ارور میده
آقا هر کی اطلاعاتی در مورده تنظیم لنز داره بده [آخه من چه طوری دستگاه رو بدم دست آقا تکاوچ؟!]

آقا چه بد بختی داریم با این تنظیم لنز! سر Dead Rising هم سر لود مرحله ی چهارم ارور Unable to read disc میده!:mad::(
همین مرحله رو دیشب رد کردم ولی الان برا لودش ارور میده
آقا هر کی اطلاعاتی در مورده تنظیم لنز داره بده [آخه من چه طوری دستگاه رو بدم دست آقا تکاوچ؟!]
كسي تو اهواز نيست كه بتونه اين كار رو انجام بده ؟ بالاخره يه آدم مطمئن بايد پيدا بشه !؟

كسي تو اهواز نيست كه بتونه اين كار رو انجام بده ؟ بالاخره يه آدم مطمئن بايد پيدا بشه !؟
فروشنده های اهوازی نمیدونن پیچ گوشتی T12 چیه! خیلی زور بزنن میتونن یه میکرو تعمیر کنن!!
63.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or