راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بازی های 360

من که خودم از تکاوچ جان بازی میخرم .DVD هاش که تا حالا به مشکل بر نخرده . من که از جنس و سرعت رایت DVD هاش خیالم راحته . من که فکر نکنم از کس دیگه ای بازی بخرم . دوم این که طاهر جان ایشون رو به ما
معرفی کرده {یعنی طرف و کارش از نظر طاهر جان OK هست } منم 100% خیالم راحته . بعد هم بگم بازی هاش رو قبل از اینکه بده به دست ما رو کنسولش اول تست میکه....... اگر هم بازی ایراد داشته باشه{که 1% احتمال داره } گردن میگیره و تقصیر دستگاه ادم نمیندازه مثل بعضی ها { فروشگاه های توپ خونه }:cheesygri :love: :blushing:

4hw5gmq.jpg

The Best Game In History

آقاطاهر...
1.تکاوچ جان واسه تنظیم لنز پول هم میگیرن؟؟؟:blushing:
2.از کجا مطمئن شویم که حتما نیاز به تنظیم لنز داریم:confused:
3.حالا که دات کام هم با HP بازی هاشو 10 تومن میده آقا تکاوچ نمی خوان ارزون کنند:-"
1. مسلماً براي كاري كه انجام ميده بايد پول هم بگيره ديگه ، بالاخره باز كردن كنسول و تنظيم لنز دردسر داره.
2. اگر ديسك بازيي كه شما داريد بدون مشكل روي كنسول ديگه اي اجرا بشه ، در نتيجه شما نياز به تنظيم لنز داريد (و يا استفاده از ديسكهاي خام گرونتر و با كيفيت تر)
3. والا چي بگم ، ديسك دولايه كه ارزونتر نشده ، فقط دات كام قبلاً داشت با زدن روي ديسك GIMAX بيشتر سود ميكرد (GIMAX رو تكاوچ ميده 8 تومن) ، حالا ميزنه رو HP.

. 2. اگر ديسك بازيي كه شما داريد بدون مشكل روي كنسول ديگه اي اجرا بشه ، در نتيجه شما نياز به تنظيم لنز داريد (و يا استفاده از ديسكهاي خام گرونتر و با كيفيت تر)
.

یعنی اگه دیسک بازیی که ما داریم خراب باشه دیگه؟؟؟؟

دستت درد نكنه.رفتم پرسيدم ولي مرتيكه كلاه بردار ميگه دونه اي 700 هزار تومن:mad: :mad:
ولي خدا رو شكر حد اقل بازي هاش رو مياره.
بازم ممنون:love:
خواهش میکنم...
ولی خودت که دیدی چه کلاهبرداریه:mad: ...حالا میخای از کجا بگیری؟
در مورد باز کارت خیلی راحت تره!میتونی به اقا تکاوچ سفارش بدی برات میفرسته اینجوری هم پوز پاسکالو زدی هم یه dvd ارزونتر با قیمت بهتر(8 تومن به جای 15 تومن!) میخری:cool: اخه این یارو اصلا نمیدونه بازیاش ماله کدوم ریجنه...ولی شما هم یه 2 بار بهش زنگ بزن بهش بگو با این قیمتا همه از تهران بازی میخرن شاید قیمتاشو اورد پایین...

سلام
یه دوستی ما داریم که اونهم خودش یه دوست داره که مثل اینکه خودش مستقیما از اونور میاره و میخواستیم ببینیم که به درد میخوره سیستم با قیمتش یا نه ؟
سیستم pre که pal هستش رو به همراه کپی خور کردن و 10 تا بازی تقریبا 600 تومن میده
میرزه؟

سلام
یه دوستی ما داریم که اونهم خودش یه دوست داره که مثل اینکه خودش مستقیما از اونور میاره و میخواستیم ببینیم که به درد میخوره سیستم با قیمتش یا نه ؟
سیستم pre که pal هستش رو به همراه کپی خور کردن و 10 تا بازی تقریبا 600 تومن میده
میرزه؟

آره ولی اگه میتونه UC بگو بیاره.بحرحال خوب داره می ده!

1. مسلماً براي كاري كه انجام ميده بايد پول هم بگيره ديگه ، بالاخره باز كردن كنسول و تنظيم لنز دردسر داره.
2. اگر ديسك بازيي كه شما داريد بدون مشكل روي كنسول ديگه اي اجرا بشه ، در نتيجه شما نياز به تنظيم لنز داريد (و يا استفاده از ديسكهاي خام گرونتر و با كيفيت تر)
3. والا چي بگم ، ديسك دولايه كه ارزونتر نشده ، فقط دات كام قبلاً داشت با زدن روي ديسك GIMAX بيشتر سود ميكرد (GIMAX رو تكاوچ ميده 8 تومن) ، حالا ميزنه رو HP.

این بازی ها همشون روی دستگاه من میاد.نتیجه گیری خودم اینه که اشکال باید از سیدی ها باشه به هر حال پیش دات کام بردم و اونم گفت برام عوض می کنه.در ضمن داتکام just cause را اورده.
طاهر جان یه زحمتی برات داشتم به تکاوچ جان بگو این بازی هایی که داره پالشم بیاره در ضمن به تکاوچ بگو جان من به محض اینکه gears of war اومد هر سه نسخه ی pal,u و j اونها رو بیاره

دوستان سایتی هست که بشه از طریق اینترنت 360 گرفت ؟
من دیروز از کرج قیمت گرفتم گفت اگه بخوای میتونم برات بیارم 600 تومن اب میخوره :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or