راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی از دوستان میدونه تو Gears os War چقدر از قدرت 360استفاده شده .مثلا از سازنده گان Lost Planet این سئوال پرسیده شده {در E3 امسال } در جواب گفتند 60% از کل قابلیتهای دستگاه استفاده شده. بعد چرا پروژه ساخت بازی Frame City Killer کنسل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این تنظیم لنز چیه؟یعنی چه جوری لنز رو تنظیم میکنید؟
در مورد این که دات کام هم ادمای خوبی هستند من هم همین نظر رو دارم
واقعا ادم های خوبی هستند چون من رفتم table tennis رو خریدم اوردم خونه دیدم کار نمیکنه زنگ زدم گفتم کار نمیکنه گفت:: الان واست با پیک یکی دیگه از table teninis میفرستم.
منم گفتم اگه میشه saints row رو هم بزارید که اگه اون table tennis هم نیومد saints row رو بردارم.
بعد من هم اون یکی تنیس رو امتحان کردم وقتی نیومد saints row رو گرفتم
تازه پول پیک رو هم ازم نگرفت!!!

ببخشید ولی من که طرفدار 360 هستم و میخوام بخرم دارم قاطی می کنم:mad:

یعنی چی تنظیم لنز؟

برید توی گوگل سرچ کنید ،

Lens Adjust
Lens Adjusting
Optic Adjust
Optic Adjusting

همچین چیزی وجود نداره

توی XBOX-SCENE هم حرفی از این زده نشده

اگر اینطوریه چرا کسایی که از دیسک اورژینال استفاده می کنن این مشکل براشون پیش نمیاد

آقا طاهر امیدوارم توضیح بدید چون قبل از این که این مشکلات رو بخونم این صفحه رو به این نیت باز کردم که پست بزنم و بگم که 600 تومنم حاضره و میخوام 360 بخرم از آقا تکاوچ و اطلاعات راجع به دستگاههایی که درحال حاضر دستشونه یا قراره به دستشون برسه بگیرم.

ییعنی چی رایت بد و خوب؟

اگر از آقا تکاوچ بگیریم که اینقدر تعریفشون رو می کنید ، این مشکلات رو نداره؟

دارم دیوونه میشم لطفا توضیح بدید:mad:

اگه 360 نخری اشتباه بزرگی کردی.در ضمن از این PAL و U/C هم بیا بیرون 360 360 دیگه فرقی نمیکنه .در مرد تنظیم انز هم من کنسولم رو بردم پیش تکاوچ جان و اون زحمتش رو کشید:blushing: :cheesygri

خوب ببین یه جایی هست که بشه ازش خرید ولی خوب یارو به شدت کلاه بردار و نامرد تشریف داره...حتما خودت فهمیدی کی رو میگم...پاسکال توی مجتمع پارک.:evil:
نمیدونم 360 چند میده ولی برا کپی خور کردن 100 تومن میگیره و با پست میفرسته تهران که امکان ضربه خوردن دستگاه تو پست هم هست...بازی کپی 15 تومن (احتمالا روی مزخرفترین dvd که به دستش برسه:mad: ) ...حالا هر طور که راحتی...برای من که از خارج اوردن.
به نظر من از تهران بگیر.

دستت درد نكنه.رفتم پرسيدم ولي مرتيكه كلاه بردار ميگه دونه اي 700 هزار تومن:mad: :mad:
ولي خدا رو شكر حد اقل بازي هاش رو مياره.
بازم ممنون:love:

ببخشید ولی من که طرفدار 360 هستم و میخوام بخرم دارم قاطی می کنم:mad:

یعنی چی تنظیم لنز؟

برید توی گوگل سرچ کنید ،

Lens Adjust
Lens Adjusting
Optic Adjust
Optic Adjusting

همچین چیزی وجود نداره

توی XBOX-SCENE هم حرفی از این زده نشده

اگر اینطوریه چرا کسایی که از دیسک اورژینال استفاده می کنن این مشکل براشون پیش نمیاد

آقا طاهر امیدوارم توضیح بدید چون قبل از این که این مشکلات رو بخونم این صفحه رو به این نیت باز کردم که پست بزنم و بگم که 600 تومنم حاضره و میخوام 360 بخرم از آقا تکاوچ و اطلاعات راجع به دستگاههایی که درحال حاضر دستشونه یا قراره به دستشون برسه بگیرم.

ییعنی چی رایت بد و خوب؟

اگر از آقا تکاوچ بگیریم که اینقدر تعریفشون رو می کنید ، این مشکلات رو نداره؟

دارم دیوونه میشم لطفا توضیح بدید:mad:
دوست عزيز شما داريد ميگيد كه چرا ديسك اورجينال اين مشكلات رو نداره !!! خوب معلومه چون اورجيناله ! كيفيت ديسك اورجينال با ديسك كپي فرق داره خوب. در ضمن من مواردي رو هم سراغ دارم كه دستگاه ها حتي با ديسك اورجينال مشكل دارند كه البته خيلي كم اين مساله پيش مياد.
در ضمن اينكه شما دستگاه رو از تكاوچ بخريد و احتياج به تنظيم لنز نداشته باشه ، هيچ تضميني نيست ، براي اينكه تكاوچ كه خودش كنسول رو توليد نمي‌كنه كه ، اون ميره كنسول رو آكبند ميگيره و اگر خواستيد كپي خور شده تحويل شما ميده و ديگه اين به شانس شما بستگي داره كه چه درايوي در بياد (سامسونگ يا الجي) و همچنين احتياج به تنظيم لنز داشته باشه يا نه ! اگر از خود تكاوچ دستگاه رو بخري و احتياج به تنظيم لنز داشته باشه ، خودش برات انجام ميده.
رايت بد و خوب هم يعني اينكه طرف با چه سرعتي رايت ميزنه و اينكه رو چه ديسكي ميزنه ، چون تو خوندن ديسك تاثير داره. مسلماً بازيي كه روي ديسك TDK يا HP رايت ميشه از نظر كيفيتي بالاتر از بقيه ديسكها هست.
شما هم در زمينه خريد كنسول اگر سوال داريد با تكاوچ تماس بگيريد از خودش سوال كنيد.
در ضمن چون تو ايران دستگاه هيچ ضمانتي نداره (البته هرجاي دنيا كه در دستگاه رو باز كنن ، ضمانت از بين ميره) ممكنه شما كنسول رو بخري و بعد از چند وقت كنسول از كار بيافته !!! اون وقت ديگه نمي‌توني بياي يقه تكاوچ يا هر كس ديگه اي كه دستگاه رو ازش خريدي بگيري ! اينا رو گفتم تا خدايي نكرده هيچ سوتفاهمي پيش نياد وگرنه قصد ترسوندن شما رو ندارم ، ممكن هم هست كه سالهاي زيادي بدون مشكل ، ايشالا، از كنسول استفاده كنيد و لذت ببريد.
در هرحال در خريد همچين چيز گرون قيمتي بايد همه جوانب رو در نظر گرفت و براي همه جور اتفاق هم آماده بود.
--------------------------------------------------------------------------------------
دوستان خوبم ، اين آخرين ليست از بازيهاي موجود در دست آقا تكاوچ هست :

Saints Row U-P-J
Hitman : Blood Money U-P-J
Far Cry : Instincts Predator U-P-J
Condemned : Criminal Origins U-P-J
Dead Or Alive 4 U-P-J
Call Of Duty 2 U-P-J
Ridge Racer 6 U-P
Prey P-U-J
MotoGP 2006 U-J-P
Tomb Raider Legends U-J-P
Full Auto P-U-J
Oblivion U-J
Dead Rising U-J
Enchanted Arms U-J
Need For Speed: Most Wanted U-J
Perfect Dark Zero U
Madden NFL 2006 U
Ghost Recon: Advanced War Fighter U
Battlefield 2: Modern Combat U
FIFA 06 Road To FIFA World Cup U
FIFA World Cup Germany 2006 J
Germany World Cup 2006 J
Project Gotham Racing 3 J
Top Spin 2 J

ديگه فكر نمي كنم لازم باشه بگم ، U و J و P يعني چي ;)

در جواب دوستانی که مایل به تنظیم لنز XBOX360 هستند ؛ یک لینک فایل PDF پیدا کردم که توضیح کاملی در مورد تنظیم درایو های سامسونگ همراه با عکس می دهد. (البته نحوه تنظیم درایو های دیگر مانند LG و .... شبیه به تنظیم سامسونگ می باشد.)
امیدوارم که توانسته باشم کمکی کرده باشم.

http://dwl.xbox-scene.com/tutorial/XBOX_360_POT_CALIBRATION_V1.0_by_Moda.pdf#search=%22how%20to%20adjust%20xbox360%20laser%20lens%22

وست عزيز شما داريد ميگيد كه چرا ديسك اورجينال اين مشكلات رو نداره !!! خوب معلومه چون اورجيناله ! كيفيت ديسك اورجينال با ديسك كپي فرق داره خوب. در ضمن من مواردي رو هم سراغ دارم كه دستگاه ها حتي با ديسك اورجينال مشكل دارند كه البته خيلي كم اين مساله پيش مياد.
در ضمن اينكه شما دستگاه رو از تكاوچ بخريد و احتياج به تنظيم لنز نداشته باشه ، هيچ تضميني نيست ، براي اينكه تكاوچ كه خودش كنسول رو توليد نمي‌كنه كه ، اون ميره كنسول رو آكبند ميگيره و اگر خواستيد كپي خور شده تحويل شما ميده و ديگه اين به شانس شما بستگي داره كه چه درايوي در بياد (سامسونگ يا الجي) و همچنين احتياج به تنظيم لنز داشته باشه يا نه ! اگر از خود تكاوچ دستگاه رو بخري و احتياج به تنظيم لنز داشته باشه ، خودش برات انجام ميده.
رايت بد و خوب هم يعني اينكه طرف با چه سرعتي رايت ميزنه و اينكه رو چه ديسكي ميزنه ، چون تو خوندن ديسك تاثير داره. مسلماً بازيي كه روي ديسك TDK يا HP رايت ميشه از نظر كيفيتي بالاتر از بقيه ديسكها هست.
شما هم در زمينه خريد كنسول اگر سوال داريد با تكاوچ تماس بگيريد از خودش سوال كنيد.
در ضمن چون تو ايران دستگاه هيچ ضمانتي نداره (البته هرجاي دنيا كه در دستگاه رو باز كنن ، ضمانت از بين ميره) ممكنه شما كنسول رو بخري و بعد از چند وقت كنسول از كار بيافته !!! اون وقت ديگه نمي‌توني بياي يقه تكاوچ يا هر كس ديگه اي كه دستگاه رو ازش خريدي بگيري ! اينا رو گفتم تا خدايي نكرده هيچ سوتفاهمي پيش نياد وگرنه قصد ترسوندن شما رو ندارم ، ممكن هم هست كه سالهاي زيادي بدون مشكل ، ايشالا، از كنسول استفاده كنيد و لذت ببريد.
در هرحال در خريد همچين چيز گرون قيمتي بايد همه جوانب رو در نظر گرفت و براي همه جور اتفاق هم آماده بود.
اخه طاهر جان این تنظیم لنز خیلی چیز عجیبیه هیجا هم در موردش چیزی ننوشته!
من حدس میزنم این مشکل فقط با دیسک های تکاوچ و دات کام باشه! [یعنی کلا دیسک هایی که ایرانی ها رایت میکنن!]
راستی مشکلم با Dead rising درست شد، الان اونجام که با اره برقی میری تو دل زامبی ها!
120.gif
[دوستان یادتون باشه هیچ وقت دیسک رو با دستمال کاغذی تمیز نکنید چون پرز های کوچکی که رو دیسک میمونه مانع از خوندن دیسک میشه و حتما با پارچه ی نازک دیسک رو تمیز کنید]

آقاطاهر...
1.تکاوچ جان واسه تنظیم لنز پول هم میگیرن؟؟؟:blushing:
2.از کجا مطمئن شویم که حتما نیاز به تنظیم لنز داریم:confused:
3.حالا که دات کام هم با HP بازی هاشو 10 تومن میده آقا تکاوچ نمی خوان ارزون کنند:-"

آقاطاهر...
1.تکاوچ جان واسه تنظیم لنز پول هم میگیرن؟؟؟:blushing:
2.از کجا مطمئن شویم که حتما نیاز به تنظیم لنز داریم:confused:
3.حالا که دات کام هم با HP بازی هاشو 10 تومن میده آقا تکاوچ نمی خوان ارزون کنند:-"

دات.کام! با کاور و ليبل میده ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or