راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان لطفا هر راهی که برای جلوگیری از خرابی های xbox360مثل 3 چراغه شدنش و...هست بگین.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
روش های کولینگ رو روی Xbox360 انجام بدید /
ساعت بازی تون رو سعی کنید 2 ساعت کنید ( مثلا 2 ساعت بازی کنید بعد دو ساعت استراحت بدید )

اگه روی کنسولتون 12 ولت رو انجام داده اید ( روش خارجی ) بعد از اینکه کنسول رو خاموش می کنید یه نیم ساعتی بزارید فن روشن بمونه تا گرمای داخل کنسول رو بیرون بده

سعی کنید در جایی گرمی کنسولتون رو قرار ندید
اگه جایی زندگی می کنید که گرد و خاک زیادی وجود داره، سعی کنید چند ماه به چند ماه کنسولتون رو باز کنید و خاک گیری کنید ( تمیز کنید )

با انجام این کارها بازم نمی شه گفت کنسولتون صد در صد سه چراغ نمی شه / ولی به مقدار زیادی از سه چراغ شدنش جلوگیری می کنه

( بخصوصی که تو بردهای جاسپر گرمای کمتری تولید می شه با انجام این کارها احتمال خراب شدن خیلی کم می شه )

دیگه همینا تو خاطرم بود

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
روش های کولینگ رو روی Xbox360 انجام بدید /
ساعت بازی تون رو سعی کنید 2 ساعت کنید ( مثلا 2 ساعت بازی کنید بعد دو ساعت استراحت بدید )

اگه روی کنسولتون 12 ولت رو انجام داده اید ( روش خارجی ) بعد از اینکه کنسول رو خاموش می کنید یه نیم ساعتی بزارید فن روشن بمونه تا گرمای داخل کنسول رو بیرون بده

سعی کنید در جایی گرمی کنسولتون رو قرار ندید
اگه جایی زندگی می کنید که گرد و خاک زیادی وجود داره، سعی کنید چند ماه به چند ماه کنسولتون رو باز کنید و خاک گیری کنید ( تمیز کنید )

با انجام این کارها بازم نمی شه گفت کنسولتون صد در صد سه چراغ نمی شه / ولی به مقدار زیادی از سه چراغ شدنش جلوگیری می کنه

( بخصوصی که تو بردهای جاسپر گرمای کمتری تولید می شه با انجام این کارها احتمال خراب شدن خیلی کم می شه )

دیگه همینا تو خاطرم بود
یه چیزی هم اضافه کنم که بازی ها رو روی هارد بریزید و از اونجا اجرا کنید.
کنسول رو به صورت افقی بزارید تا به لنز فشار نیاد

سلام !
دوستان به نظرتون خرید پک قدیمی بهتره یا پک جدید + کابل HDMI ؟
چون برای من فقط هارد و کابل HDMI مهمه !

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اختلاف قیمت پک قدیمی با جدید چندان زیاد نیست
با این حال اگه چک قدیمی بخرید بهتره

بابا من از طاهر پرسیدم گفت 4تا بیشتر نمونده.... لفتش نده اگه میخای بخری از نکست بخر یا از فتحی....شمارش رو خواستی بهم بگو.... اگه الایت های بار مغازه ها تموم بشه عمرا الایت قدیمی گیرت نمیاد....;)

سلام دوستان خسته نباشید
چند تا سوال داشتم که امیدوارم جواب سوالاتم رو بگیرم در ضمن من در ضمینه xbox360 یه مبتدی هستم پس از ابتدایی بودن سوالاتم ناراحت نشوید
من طی یکی دو هفته آینده میخوام یه 360 بگیرم که فکر کنم الایت جاسپر از همه بهتر باشه
چون تو شهر ما فروشگاهی برا فروش 360 وجود نداره پس میخواستم بیام تهران بگیرم
حالا اصل مطلب
این جاسپر آیا بازم 3چراغه میشه؟
کدوم ریجن بهتره؟
اصلا به طور کلی شما بخواین یه 360 بگیرین میرین مغازه بهش میگین کدوم مدل رو بده و از کجا میفهمین که همه چیش درسته؟
ممنون دوستان

سلام دوستان خسته نباشید
چند تا سوال داشتم که امیدوارم جواب سوالاتم رو بگیرم در ضمن من در ضمینه xbox360 یه مبتدی هستم پس از ابتدایی بودن سوالاتم ناراحت نشوید
من طی یکی دو هفته آینده میخوام یه 360 بگیرم که فکر کنم الایت جاسپر از همه بهتر باشه
چون تو شهر ما فروشگاهی برا فروش 360 وجود نداره پس میخواستم بیام تهران بگیرم
حالا اصل مطلب
این جاسپر آیا بازم 3چراغه میشه؟
کدوم ریجن بهتره؟
اصلا به طور کلی شما بخواین یه 360 بگیرین میرین مغازه بهش میگین کدوم مدل رو بده و از کجا میفهمین که همه چیش درسته؟
ممنون دوستان
سلام دوسته عزیزه جدید
اولا که جاسپر هم ممکنه 3 چراغ بشه ولی احتمالش خیلی کمه
ثانیا الان انتخابهایه زیادی نداری که گیج بشی چون فقط الیت هست و آرکید
با توجه به اینکه فقط یه هارده 120 رو 110 هزار تومن میفروشن ، به نظره من بهترین انتخاب
همون الیت هست با برده جاسپر که البته تو پکهایه جدید کابل HDMI و کامپوننت رو نمیزارن
که قیمته جهانیشت 300$ هست ، ولی فروشنده هایه محترم همون
قیمته قدیم میدن ( حدودا)
پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر بیا یه الیته جاسپر بگیر چون با این شایعه ها که را انداختن تا 1 ماه دیگه بعید نیست قیمتا رو الکی گرون کنن;)

بالاخره من هم ایکس باکسم رو خریدم:love:
مدل:سری جدید XBOX 360 ELITE :biggrin1:
راستی وقتی من کنسول رو روشن کردم مستقیم وارد داشبورد شد:(
1.به نظر شما به من دست دوم دادن؟:((
2.پشت کنسول رو که دست میزنم یه گرمای ملایمی میاد آیا ممکن است به من فالکن داده باشند؟؟:-"
چند تا بازی هم خریم روشون زده TNT و DVD هم موج داشت :eek:
3.به نظر شما همه ی بازی های موجود در بازار DVD شون موج داره؟؟:confused:
آخه میگن میگیره درایوت رو میپکونه:(
بعد این که وقتی رفتم تو بازی ها دیدم چند تا بازی رو هارد نصب شده ولی بازی ها به صورت DEMO و TRIAL بودند
4.دوستان وقتی وارد my xbox میشود و وارد system setting میشوید وگزینه ی memory را انتخاب میکنید چند تا گزینه میبینید؟ من فقط گزینه ی هارد رو میبینم:((

از همه ی دوستان که من را در ضمینه ی خرید XBOX راهنمایی کردند ممنونم:love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or