محمد رضا mr
کاربر سایت
دوستان لطفا هر راهی که برای جلوگیری از خرابی های xbox360مثل 3 چراغه شدنش و...هست بگین.
یه چیزی هم اضافه کنم که بازی ها رو روی هارد بریزید و از اونجا اجرا کنید.بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
روش های کولینگ رو روی Xbox360 انجام بدید /
ساعت بازی تون رو سعی کنید 2 ساعت کنید ( مثلا 2 ساعت بازی کنید بعد دو ساعت استراحت بدید )
اگه روی کنسولتون 12 ولت رو انجام داده اید ( روش خارجی ) بعد از اینکه کنسول رو خاموش می کنید یه نیم ساعتی بزارید فن روشن بمونه تا گرمای داخل کنسول رو بیرون بده
سعی کنید در جایی گرمی کنسولتون رو قرار ندید
اگه جایی زندگی می کنید که گرد و خاک زیادی وجود داره، سعی کنید چند ماه به چند ماه کنسولتون رو باز کنید و خاک گیری کنید ( تمیز کنید )
با انجام این کارها بازم نمی شه گفت کنسولتون صد در صد سه چراغ نمی شه / ولی به مقدار زیادی از سه چراغ شدنش جلوگیری می کنه
( بخصوصی که تو بردهای جاسپر گرمای کمتری تولید می شه با انجام این کارها احتمال خراب شدن خیلی کم می شه )
دیگه همینا تو خاطرم بود
سلام !
دوستان به نظرتون خرید پک قدیمی بهتره یا پک جدید + کابل HDMI ؟
چون برای من فقط هارد و کابل HDMI مهمه !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اختلاف قیمت پک قدیمی با جدید چندان زیاد نیست
با این حال اگه چک قدیمی بخرید بهتره
چرا اين قدر قيمت ها فضايي؟
دوستان اين افزايش قيمتها براي اينه كه جنس تو دبي كم شده . امروز تماس داشتم . اگه يه مقدار صبر كنيد تا بار جديد به دوبي برسه . قيمتها كاهش خوبي پيدا خواهد كرد
سلام !
دوستان به نظرتون خرید پک قدیمی بهتره یا پک جدید + کابل HDMI ؟
چون برای من فقط هارد و کابل HDMI مهمه !
من کابل HDMI شو حتما لازم دارم.اگه نظر منو میخوای پک جدیدشو بگیر.من دیروز با دوستم رفتیم یکی خرید اون

اگه ممکنه یکی شماره فروشگاه فتحی رو بده ممنون
http://forum.persiantools.com/t130505.html
سلام دوسته عزیزه جدیدسلام دوستان خسته نباشید
چند تا سوال داشتم که امیدوارم جواب سوالاتم رو بگیرم در ضمن من در ضمینه xbox360 یه مبتدی هستم پس از ابتدایی بودن سوالاتم ناراحت نشوید
من طی یکی دو هفته آینده میخوام یه 360 بگیرم که فکر کنم الایت جاسپر از همه بهتر باشه
چون تو شهر ما فروشگاهی برا فروش 360 وجود نداره پس میخواستم بیام تهران بگیرم
حالا اصل مطلب
این جاسپر آیا بازم 3چراغه میشه؟
کدوم ریجن بهتره؟
اصلا به طور کلی شما بخواین یه 360 بگیرین میرین مغازه بهش میگین کدوم مدل رو بده و از کجا میفهمین که همه چیش درسته؟
ممنون دوستان