دوست عزيز ، در مورد 0102 همونطور كه قبلاً هم گفته شده ميتونه از لحيم كاري نامناسب يكي از همون بخشهايي باشه كه خودتون نام برديد (CPU,GPU,RAM) كه راه حل هايي براي رفع احتمالي مشكل در اينترنت ذكر شده.می خوام یه حقیقتی رو اعتراف کنم :
من 360 تمو دادم آقا تکاوچ برام کپی خور کرده (آقای...) و درایوش هم LG-HITACHI هستش
حالا باید چیکار کنم TAHER جان؟؟:confused:
منو چرا می ترسونی یعنی دیگه فرمویر درست نمی شه؟![]()
اگر ببرم پیش تکاوچ دوباره درست می شه
راستی یجا خوندم نوشته بود به احتمال زیاد (0102)از RAM,CPU,GPU هستش.
تقریباً یه دو هفته ای می شه که دادمش به تکاوچ و 2 روز اول رو راحت بازی می کردم و لی روز سوم وسط بازی یهویی گیر می کرد و روز چهارم ارور 0021 داد روز پنجم 0102 روز ششم 0102 روز هفتم دوباره 0102 و روز هشتم تونستم برم توی بازی و یه دست کال 2 زدم و روز نهم و دهم و ...=0102![]()
![]()
اما در مورد 0021 كه مساله Firmware ميتونه باشه ، اگر شما برديد پيش آقا تكاوچ پس 100% نسخه backup فرمور اصلي شما پيش تكاوچ هست (البته مگه خودتون نسخه Backup رو روي CD از تكاوچ نگرفتيد ؟). با اين اوصاف به تكاوچ زنگ بزنيد و باهاش هماهنگ كنيد و كنسولتون رو ببريد پيش تكاوچ تا نسخه جديد فرمور رو براتون بريزه تا مشكل كد 0021 (timeout) حل بشه.
اما در مورد خطاي 0102 هم چون اصلاً ربطي به Firmware و هك كردن و اين جور مسائل نداره خودتون بايد تصميم بگيريد كه چيكار ميخوايد بكنيد.
در مورد Firmware خيالتون كاملاً راحت باشه.