راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

می خوام یه حقیقتی رو اعتراف کنم :
من 360 تمو دادم آقا تکاوچ برام کپی خور کرده (آقای...) و درایوش هم LG-HITACHI هستش
حالا باید چیکار کنم TAHER جان؟؟:confused:
منو چرا می ترسونی یعنی دیگه فرمویر درست نمی شه؟:(
اگر ببرم پیش تکاوچ دوباره درست می شه
راستی یجا خوندم نوشته بود به احتمال زیاد (0102)از RAM,CPU,GPU هستش.
تقریباً یه دو هفته ای می شه که دادمش به تکاوچ و 2 روز اول رو راحت بازی می کردم و لی روز سوم وسط بازی یهویی گیر می کرد و روز چهارم ارور 0021 داد روز پنجم 0102 روز ششم 0102 روز هفتم دوباره 0102 و روز هشتم تونستم برم توی بازی و یه دست کال 2 زدم و روز نهم و دهم و ...=0102 :( :((
دوست عزيز ، در مورد 0102 همونطور كه قبلاً هم گفته شده ميتونه از لحيم كاري نامناسب يكي از همون بخشهايي باشه كه خودتون نام برديد (CPU,GPU,RAM) كه راه حل هايي براي رفع احتمالي مشكل در اينترنت ذكر شده.
اما در مورد 0021 كه مساله Firmware ميتونه باشه ، اگر شما برديد پيش آقا تكاوچ پس 100% نسخه backup فرمور اصلي شما پيش تكاوچ هست (البته مگه خودتون نسخه Backup رو روي CD از تكاوچ نگرفتيد ؟). با اين اوصاف به تكاوچ زنگ بزنيد و باهاش هماهنگ كنيد و كنسولتون رو ببريد پيش تكاوچ تا نسخه جديد فرمور رو براتون بريزه تا مشكل كد 0021 (timeout) حل بشه.
اما در مورد خطاي 0102 هم چون اصلاً ربطي به Firmware و هك كردن و اين جور مسائل نداره خودتون بايد تصميم بگيريد كه چيكار ميخوايد بكنيد.
در مورد Firmware خيالتون كاملاً راحت باشه. ;)

آخه می دونی چیه طاهر جون راهم دوره اون دفعه هم بزور بردمش جمهوری حالا باید یه سر ببرم توپخونه بعد فرداش برم بگیرم و بعد یه سر ببرم پیش تکاوچ بعد فردا برم بگیرم ببینم اگه خودت بودی زورت نمی اومد؟
شایدم چون برق خوب بهش نمی رسه همه ی مشکلا یهو بوجود اومدن.
می تونم براش با پیک بفرستم؟؟
اگه با پیک بفرستم دوباره برام با پیک می فرسته؟؟
راستی قرار بود یه هفته پیش backup 360 رو برام با پیک با یه سری بازی بفرسته ولی یادش رفت و قرار شد که همون فایل رو e-mail بزنه ولی متاسفانه بازم مثل اینکه یادش رفته:(

آقا طاهر ماجرای تنظیم لنز 360 چی:confused: ه.؟؟؟؟؟ که اگه نشه بعضی از بازی ها رو نمی یاره یا وسط بازی ارور میده
ماجراي تنظيم لنز اينه كه چون ديسكهاي اورجينال با ديسكهاي كپي فرق ميكنن ، پس در نتيجه نحوه خوندن اين ديسكها هم با اورجينال فرق ميكنه.
البته بجز مواقعي كه لنز مشكل ديگه اي داره ، با تنظيم لنز ميشه خوندن ديسكهاي كپي و براي درايو راحت تر كرد كه البته باز هم اين تنظيم لنز براي همه كنسولها احتياج نيست و كاملاً شانسي هست كه درايو كنسول شما نياز به تنظيم لنز داشته باشه يا نه.
تنظيم لنز هم كار بسيار حساسي هست كه ريسك هم داره.
در هر صورت تا واقعاً نياز به اينكار نداريد اقدام به انجامش نكنيد !
---------------------------------------------------------------------------------
جناب I AM XBOX جواب شما رو هم در پيغام خصوصي دادم.

از اول هم می دونستم که نباید ps2 رو بفروشم بعد برم 360 که بیخود ترین کنسوله بگیرم .
دیگه کار از کار گذشته و باید صبر می کردم و یه Wii می خریدم به نظر شما یه sega که بشه باهاش بازی کرد بهتره یا یه 360 سوخته؟؟؟:(
من که می خوام 360 تمو بدم نمکی ببره باهاش خوش باشه!
قراره mortal kombat با کفیت hd 480p برای Wii هم بیاد .
Wii is the best console in the history!!!!
وقتی بشه بکس رو با سنس بازی کرد بهتره یا با دکمه؟
تازه این طوری بهتر می تونی بجنگی مخصوصاً بازی های شمشیری و قارچ خور!!
تازه 4 تا دسته از این سنسی ها می خوره بهش 4 تا دسته ی گیم کیوب .
تازه مموری های ارزون قیمت هم بهش می خوره :2 تا مموری SD یا همون رم موبایل
تازه پول یه 8mb ps2 رو می ری میدی یه 256mb sd می خری.
تازه خود کنسول 512mb حافظه داره!!
نوع دی وی دی هم double layer هست.
همراه خودش هم یه دی وی دی با کلی بازی سنسی داره از جمله: box,golf,bowling,
table tennis,tennis,...
من 360 رو می فروشم می دم نینتندو می خرم .
آخه مایکروسافت تو رو چه به کنسول ساختن.
راستش رو بخواید من تا دیروز یکی از طرفداران 360 بودم ولی چون منو علاف کرد حالم ازش بهم خورد: هوو:sick:

بچه ها ميشه بپرسم بجزكشورما ديگه چه كشورايي واسه داشتن كنسولهاي جديد اين همه دردسرميكشن؟مثلا هميشه مرسوم بوده ازوسيله اي استفاده بشه كه جديدتره ولي اينجا برعكس درموردهمين Pspها بجايي كه دنبال ورژنهاي جديدباشيم دنبال ورژنهاي قديمي مي گرديم چراواسه اينكه راحت ترهك بشن تازه باقيمتي بالاترازورژنهاي جديد وحالاهم 360درحالي كه خيلي ازخانوادهها استطاعت مالي ندارن بچه هاي عشق بازي مثل ما باكلي مصيبت پول جمع ميكنيم تا بتونيم يه كنسول بگيريم ولي تامدتها چي نصيبمون ميشه اتلاف شدن وقت صرف هزينه بالا وانواع واقسام مشكلات نرم افزاري وسخت افزاري لطفا يه نفربگه چرا مانميتونيم مثل بچه هاي كشورهاي ديگه طعم واقعي استفاده ازيه كنسول روبچشيم؟راست گفتن هرچقدرپول بدي همون قدر آش ميخوري.

از اول هم می دونستم که نباید ps2 رو بفروشم بعد برم 360 که بیخود ترین کنسوله بگیرم .
دیگه کار از کار گذشته و باید صبر می کردم و یه Wii می خریدم به نظر شما یه sega که بشه باهاش بازی کرد بهتره یا یه 360 سوخته؟؟؟:(
من که می خوام 360 تمو بدم نمکی ببره باهاش خوش باشه!
قراره mortal kombat با کفیت hd 480p برای Wii هم بیاد .
Wii is the best console in the history!!!!
وقتی بشه بکس رو با سنس بازی کرد بهتره یا با دکمه؟
تازه این طوری بهتر می تونی بجنگی مخصوصاً بازی های شمشیری و قارچ خور!!
تازه 4 تا دسته از این سنسی ها می خوره بهش 4 تا دسته ی گیم کیوب .
تازه مموری های ارزون قیمت هم بهش می خوره :2 تا مموری SD یا همون رم موبایل
تازه پول یه 8mb ps2 رو می ری میدی یه 256mb sd می خری.
تازه خود کنسول 512mb حافظه داره!!
نوع دی وی دی هم double layer هست.
همراه خودش هم یه دی وی دی با کلی بازی سنسی داره از جمله: box,golf,bowling,
table tennis,tennis,...
من 360 رو می فروشم می دم نینتندو می خرم .
آخه مایکروسافت تو رو چه به کنسول ساختن.
راستش رو بخواید من تا دیروز یکی از طرفداران 360 بودم ولی چون منو علاف کرد حالم ازش بهم خورد: هوو:sick:

با این که من خودم طرفدار ps3 ام ولی فکر کنم شما درست با دسگاهت برخورد نکردی که به این روز افتاده ولی اگه نتونستی درست کنی من ازت میخرم.

آخرین ویرایش:
سلام ... من تازه عضو اين سايت شدم ... فردا هم مي خوام x360 بخرم . مدل pre با كپي خور ميگه 580 خوبه/؟؟؟؟؟؟؟ قسطي گيرم مياد ؟ يا بايد حتما آتيش زد؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان نكاتي كه بايد در خريد xbox 360 بايد رعايت كنيد . كه تا حالا تو اين 150 صفحه خوندم و چيز هايي كه مي دونم اينها هستند ...
.........................................
1 . دستگاه مال سال 2006 بعد از فوريه باشه .
2 . ورچسب هولوگرام hemr... (همچين چيزي)
3 . دستگاه ntsc باشه به دليل شازگاري با اكثر بازيها
4 . دستگاه pre بخريد چون از نظر اقتصادي خيلي به صرفه تره
هر چي ديگه يادم اومد بعدان مي نويسم ..... شما هم همين كار رو بكنيد.....

به نظرتون مي تونم دستگاه xbox 360 adidas world cup 2006 گير بيارم ؟
اگه ميشه از كجا ؟ چه قيمتي؟
............ببخشيد انقد پشت سر هم نوشتم 2 دليل داره
... 1 . هول شدم
2 . توي بازي سنتر تازه واردم .......

سلام به همه بچه ها
اقا ما داشتیم ورودی های تلویزیون و نگاه میکردیم
که یه هو چشمون خورد به av 4 dvd
ایکس باکس و به اون وصل کردیم دیدم تصویر خیلی خیلی بهتر شد
ببینم این همون hd هستش؟
من که موندم کیفیت رفته اسمون
یکی بیاد یه توضیحی بده منم برم تا شما جواب و میدین
ghost recon بازی کنم
یه چیزی بگم این بازی اخرشه
من که اصلا علاقه ای به این سبک نداشتم نشستم دارم بازی میکنم
خودتون دیگه عمق فاجعه رو درک کنید :cheesygri :cheesygri :cheesygri
بابا این بازی آخرش من که خیلی باهاش حال می کنم.

بچه ها ميشه بپرسم بجزكشورما ديگه چه كشورايي واسه داشتن كنسولهاي جديد اين همه دردسرميكشن؟مثلا هميشه مرسوم بوده ازوسيله اي استفاده بشه كه جديدتره ولي اينجا برعكس درموردهمين Pspها بجايي كه دنبال ورژنهاي جديدباشيم دنبال ورژنهاي قديمي مي گرديم چراواسه اينكه راحت ترهك بشن تازه باقيمتي بالاترازورژنهاي جديد وحالاهم 360درحالي كه خيلي ازخانوادهها استطاعت مالي ندارن بچه هاي عشق بازي مثل ما باكلي مصيبت پول جمع ميكنيم تا بتونيم يه كنسول بگيريم ولي تامدتها چي نصيبمون ميشه اتلاف شدن وقت صرف هزينه بالا وانواع واقسام مشكلات نرم افزاري وسخت افزاري لطفا يه نفربگه چرا مانميتونيم مثل بچه هاي كشورهاي ديگه طعم واقعي استفاده ازيه كنسول روبچشيم؟راست گفتن هرچقدرپول بدي همون قدر آش ميخوري.
چه ربطی داشت به شقایق
شما هم الان می تونی بری مثل خارجی ها یه کنسول بخری بدون اینکه چیپ یا فرمورش کنی بازی های اصل بخری و راحت بازی کنی
بله شما می تونی برای هر بازی 60-70 تومن بدی و آش یا حلیم یا هر چی که دوست داری بخوری

عزیز پس خبر نداری که بچه های اینجا اگر بفهمن که می شه همچین کارای کرد چه قدر پول می دن تا بکنن و اینفدر پول بازی ندن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or