راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگر احتمال خرابیه دستگاه به وسیله ی
Firmware را 98% فرض بگیریم
احتمال خرابی توسط نصب Mod-chip میشه 90%
اما در مورد کنسول هایی که آقا تکاوچ کپی خور کردند، باید بگم که چه مقدار از بچه ها دچار مشکل شدند ؟
یه مورد دیگه هم اینکه تکاوچ جان اون 60 تومنی که برای کپی خورد کردن کنسول از من یا دوستم گرفت بعد از اون هر مشکلی که پیش اومد براش خودش تا اینجا برامون حل کرده
نمونش هم مشکل ضعیف بود لنز Hitachi-lg بود .
تنها مزیتی که یک سری از Mod-chip ها نسبت به Fw دارند اینه که دستگاه را به صورت Free-region در میاره.
در کل من فکر میکنم کسانی که پیش تکاوچ خان مراجعه کردند میدونند که در قبال مشتری خیلی مسءولیت پذیر تر است از فروشگاه هایی که خودتون در جریان کارشون هستید. به قول بعضی ها وظیفه ی خودم دونستم که یه مقدار شفاف سازی کنم
در نهایت هم خودتون میدونی که چیپ نیاز به مقدار نسبتا زیادی لحیم کاری داره

در ضمن فکر کنم کمتر کسی حاضر بشه که 2 تا غریبه ی شهرستانی را 24 ساعت خونه ی خودش نگه داره و ....
================
و اما در مورد طاهر جان که فکر کنم خیلی از بچه های این سایت واقعا از زحماتی که توی این چند وقت کشیدند مدیونش هستند ، باید بگم که
جز ضرر ، هیچ سودی به شخصه برای ایشون نداشتم !!!!
امیدوارم که روزی بشه جبرانش کنم
فقط اینا بگم که ایشون جزو معدود کسانی هستش که ...
===================

آخرین ویرایش:
0102 unknown error
این یعنی دستگاه نمیدونه چه مرگشه یکی از دلایل میتونه اتصالی یا لحیم مردگی باشه که براحتی درست میشه ولی باید دست ادم وارد بدی
error code:0021
این یعنی فیرم ویر رو بد ریختی و dvd درایوت ایراد داره ببر پیش اقای ... که اینکارو کرده و بگو مثل اولش کنه وگرنه کارت خیلی سخت میشه
دستگاه رو دست هر کس ندین چون میان درست کنن میزنن داغونش میکنن ایراد اولت راحت درست میشه ولی دومی سخته برو ببین چیکار کرده
ویرایش:برای ارور اول ممکنه ایراد از ترانفورماتور کاهندت باشه که احتمالا درست کار نمیکنه ولی اول باید ارور دوم رو درست کنی بعد ترانسفورماتور خوب بخری و سالم
با تشكر از اين دوست خوبمون كه اين مطالب رو عنوان كردن ميخواستم بگم كه مطالب ايشون كاملاً صحيحه و من هم كه الان داشتم جستجو ميكردم به نتايجي مشابه صحبتهاي ايشون رسيدم كه نشون ميده 0021 ميتونه از Firmware درايو باشه ، اگر درايوتون هيتاچي الجي باشه كه احتمال اينكه دقيقاً مشكل از Firmware باشه بسيار بيشتره !
---------------------------------------------------------------------------------------

در مورد صحبتهاي سامان جان هم بايد بگم كه حرفهاي ايشون كاملاً درست و بجاست ، در حال حاضر جاهاي زيادي هستن كه حداقل ادعا ميكنن كه 360 رو كپي خور ميكنن اما تا به كسي كه اينكار رو انجام ميده اطمينان كامل نداريد (منظورم اينه كه تا بهتون اثبات نشده كه اون طرف واقعاً اينكاره اس) ورنداريد كنسول خودتون رو بديد دستش كه بزنه دخلش رو بياره !
الان هم من نمي‌گم كه همه بيان كنسولشون رو بدن دست تكاوچ ، فقط حرفم اينه كه كساني كه به حرف من اطمينان دارن بدونند كه من هم بكار تكاوچ اطمينان دارم ، حالا ديگه تصميم با خودتونه.
-------------------------------------------------------
احسان جان ممنونم از لطف شما ، من هر كاري كردم فقط بخاطر بچه هاي خوب سايت بوده و در ضمن خيلي كوچيكتر از اين حرفها هستم كه كسي بخواد مديون من باشه !

سلام طاهر جان بي زحمت به اقا تکاوچ بگو دو تا بازيsaints row-far cry که بازيهاي خوبي هم هستند رو بياره در ضمن من نميدونم چرا بعضي از دوستان هي ميان ميگن فلان بازي رو palکه region free هستش بياره مثل همين dead rising که اقا تکاوچ نسخه ntsc/uc رو اورده که رويj هم مياد ايشون که نميتونه باز بره دنبال نسخه پال بگرده اقا تکاوچ کنسول ntsc/uc رو ميفروشه واز بازيهايntsc/uc هم پشتيباني ميکنه والبتهj هم تا حدي وبقول اقا طاهر همين dead rising نسخه پالش قرار بود يه جاهاييش سانسور بشه که البته نشد ولي بهترين نسخه که از همه زودتر هم ميادntsc/uc هستش دوستاني هم که دستگاه pal دارن دو تا مغازه panasonic و داتکام بازي هايي که روي پال اجرا بشن روداره

آخرین ویرایش:
خوب گفته 20000 تومن اگه مالزي باشه!!!
من 30000 تومن دادم cd سنگاپوري رو گرفتم واسه xbox معمولي!!!
بابا همین 2 صفحه قبل نبود که یکی از دوستان گفت بازی های مالزی رسیده دونه 15000 تومن؟!!:confused: آقا اگه دوربین مخفیه به ما هم بگید!:cheesygri

راستی یه 2 دقیقه پیش زنگ زدم آقا تکاوچ [:love:] بازی Dead Rising رو سفارش دادم!:D چقدر آدم گلیه این تکاوچ جان دمش گرم، حالا این آدم رو مقایسه کنید با امتحانی:((

می خوام یه حقیقتی رو اعتراف کنم :
من 360 تمو دادم آقا تکاوچ برام کپی خور کرده (آقای...) و درایوش هم LG-HITACHI هستش
حالا باید چیکار کنم TAHER جان؟؟:confused:
منو چرا می ترسونی یعنی دیگه فرمویر درست نمی شه؟:(
اگر ببرم پیش تکاوچ دوباره درست می شه
راستی یجا خوندم نوشته بود به احتمال زیاد (0102)از RAM,CPU,GPU هستش.
تقریباً یه دو هفته ای می شه که دادمش به تکاوچ و 2 روز اول رو راحت بازی می کردم و لی روز سوم وسط بازی یهویی گیر می کرد و روز چهارم ارور 0021 داد روز پنجم 0102 روز ششم 0102 روز هفتم دوباره 0102 و روز هشتم تونستم برم توی بازی و یه دست کال 2 زدم و روز نهم و دهم و ...=0102 :( :((

سلام به همه بچه ها
اقا ما داشتیم ورودی های تلویزیون و نگاه میکردیم
که یه هو چشمون خورد به av 4 dvd
ایکس باکس و به اون وصل کردیم دیدم تصویر خیلی خیلی بهتر شد
ببینم این همون hd هستش؟
من که موندم کیفیت رفته اسمون
یکی بیاد یه توضیحی بده منم برم تا شما جواب و میدین
ghost recon بازی کنم
یه چیزی بگم این بازی اخرشه
من که اصلا علاقه ای به این سبک نداشتم نشستم دارم بازی میکنم
خودتون دیگه عمق فاجعه رو درک کنید :cheesygri :cheesygri :cheesygri

طاهر جان به تکاوچ جان بگو بازی های EA رو بیشتر بیاره مثل : fight night round 3 ntsc/j
و مایکروسافت مثل: pefect dark zero نسخه ی رجیون فری
kameo:elements of fire
and:
farcry
(fight night round 3 and perfect dark zero and farcry are1080i)

سلام به همه بچه ها
اقا ما داشتیم ورودی های تلویزیون و نگاه میکردیم
که یه هو چشمون خورد به av 4 dvd
ایکس باکس و به اون وصل کردیم دیدم تصویر خیلی خیلی بهتر شد
ببینم این همون hd هستش؟
من که موندم کیفیت رفته اسمون
یکی بیاد یه توضیحی بده منم برم تا شما جواب و میدین
ghost recon بازی کنم
یه چیزی بگم این بازی اخرشه
من که اصلا علاقه ای به این سبک نداشتم نشستم دارم بازی میکنم
خودتون دیگه عمق فاجعه رو درک کنید :cheesygri :cheesygri :cheesygri
راستی مگه لنز دستگاه رو درست کردی؟

دستگاه رو یکی از دوستام برد تهرون(اقا محمد) پیش اقا تکاوچ درستش کردم
یکی جواب منو بده این av4 dvd ]مون hd محسوب میشه
اخه کیفیتش خیلی بهتر از ویدیو های معمولیه
یه توضیحی رو هم اضافه کنم که رنگ این ورودی های دی وی دی
همرنگ با فیش hd دستگاه ایکس باکس هستش

دستگاه رو یکی از دوستام برد تهرون(اقا محمد) پیش اقا تکاوچ درستش کردم
یکی جواب منو بده این av4 dvd ]مون hd محسوب میشه
اخه کیفیتش خیلی بهتر از ویدیو های معمولیه
یه توضیحی رو هم اضافه کنم که رنگ این ورودی های دی وی دی
همرنگ با فیش hd دستگاه ایکس باکس هستش

نه این که شما می گی hd dvd محصوب نمی شه .
تازه قرار است کریسمس امسال یه دستگاه برای x360
بیاد که بتونه hd dvd رو بخونه .
موفق باشی :cool: :cool:

سلام دوستان
من چند روزی هست که مشغول خواندن این تاپیک بصورت کامل و تقریبا تازه وارد در این سایت هستم و در ضمن در حال حاضر XBOX360 ندارم .

با خواندن این تاپیک متوجه شدم که تقریبا هیچ کدام از دوستانی که XBOX360 خریده اند , دستگاه خود را هک شده خریده اند. شما چرا Firmware درایو دستگاه خود را خودتان هک نمی کنید و همیشه منتظر کسی هستید که این کار را برای شما انجام دهد. (با وجود این همه تاپیک و سایت هایی که در این مورد روی اینترنت وجود دارد و موجود بودن تمام فایل های مورد استفاده)

باور کنید که هک کردن درایو XBOX360 هیچ کاره سختی نیست و خودتان می توانید این کار را انجام دهید. من XBOX360 یکی از دوستانم را خودم و با توجه به اینکه تا حالا این دستگاه را ندیده بودم هک کردم و باید بگویم که اصلا کار سختی نیست.

دوم اینکه دوستانی که خط پرسرعت ADSL دارند می توانند جدیدترین بازی ها را از اینترنت دانلود کنند. راه دیگر این است که دوستانی که XBOX360 دارند جمع شوند و یکی را انتخاب کنند و یک اینترنت پرسرعت 512 را با هزینه حدود 45000 تومان در ماه را مشترک شوند و با این اینترنت می توانند در ماه حدود 90 گیگا بایت دانلود داشته باشند که اگر هر بازی به طور متوسط 7 گیگابایت باشد شما می توانید در ماه 13 بازی جدید را دانلود کنید و بین خودتان پخش کنید که فکر کنم مقرون به صرفه باشد.
من در زیر لیست بازی هایی که کپی آنها روی اینترنت هست را می گذارم :
Amped 3
Battlefield 2: Modern Combat
Black
Blazing Angels
Bomberman: Act Zero
Burnout Revenge
Call of Duty 2
Chromehounds
College Hoops 2K6
Condemned: Criminal Orgins
Dead or Alive 4
Dead Rising
Dynasty Warriors 5
Enchanted Arms
Far Cry Instincts Predator
Fifa 06: Road To The World Cup
Fifa World Cup Germany 2006
Fight Night Round 3
Football Manager 2006
Full Auto
Ghost Recon: Advanced Warfighter
Gun
Halo 2
Hitman: Blood Money
Kameo: Elements of Power
King Kong
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
Lord of the Rings: Battle For Middle Earth II
Madden NFL 06
Madden NFL 07
Major League Baseball 2K6
Moto GP 06
NBA 2K6
NBA Live 06
NCAA 07
Need For Speed: Most Wanted
NHL 07
NHL 2K6
NHL 2K7
Ninety Nine Nights
Ninja Gaiden Black
Oblivion: The Elder Scrolls IV
Outfit, The
Over G Fighters
Perfect Dark Zero
Prey
Project Gotham Racing 3
Quake 4
Ridge Racer 6
Rumble Roses XX
Saints Row
Table Tennis
Test Drive Unlimited
Tiger Woods PGA Tour 06
Tomb Raider: Legend
Tony Hawk: American Wasteland
Top Spin 2
Xbox Live Arcade Unplugged: Volume 1
Xmen: The Official Game

در آخر برای تمام دوستان آرزوی موفقیت می کنم .

آقای taher ازت خواهشمندم به آقا تکاوچ بگی بازی های j رو asia version بیاره تا منوهاش انگلیسی باشه
مثل فیفا و فایت نایت و... ودر کل بیشتر بازی های EA;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or