اگر احتمال خرابیه دستگاه به وسیله ی
Firmware را 98% فرض بگیریم
احتمال خرابی توسط نصب Mod-chip میشه 90%
اما در مورد کنسول هایی که آقا تکاوچ کپی خور کردند، باید بگم که چه مقدار از بچه ها دچار مشکل شدند ؟
یه مورد دیگه هم اینکه تکاوچ جان اون 60 تومنی که برای کپی خورد کردن کنسول از من یا دوستم گرفت بعد از اون هر مشکلی که پیش اومد براش خودش تا اینجا برامون حل کرده
نمونش هم مشکل ضعیف بود لنز Hitachi-lg بود .
تنها مزیتی که یک سری از Mod-chip ها نسبت به Fw دارند اینه که دستگاه را به صورت Free-region در میاره.
در کل من فکر میکنم کسانی که پیش تکاوچ خان مراجعه کردند میدونند که در قبال مشتری خیلی مسءولیت پذیر تر است از فروشگاه هایی که خودتون در جریان کارشون هستید. به قول بعضی ها وظیفه ی خودم دونستم که یه مقدار شفاف سازی کنم
در نهایت هم خودتون میدونی که چیپ نیاز به مقدار نسبتا زیادی لحیم کاری داره
در ضمن فکر کنم کمتر کسی حاضر بشه که 2 تا غریبه ی شهرستانی را 24 ساعت خونه ی خودش نگه داره و ....
================
و اما در مورد طاهر جان که فکر کنم خیلی از بچه های این سایت واقعا از زحماتی که توی این چند وقت کشیدند مدیونش هستند ، باید بگم که
جز ضرر ، هیچ سودی به شخصه برای ایشون نداشتم !!!!
امیدوارم که روزی بشه جبرانش کنم
فقط اینا بگم که ایشون جزو معدود کسانی هستش که ...
===================
Firmware را 98% فرض بگیریم
احتمال خرابی توسط نصب Mod-chip میشه 90%
اما در مورد کنسول هایی که آقا تکاوچ کپی خور کردند، باید بگم که چه مقدار از بچه ها دچار مشکل شدند ؟
یه مورد دیگه هم اینکه تکاوچ جان اون 60 تومنی که برای کپی خورد کردن کنسول از من یا دوستم گرفت بعد از اون هر مشکلی که پیش اومد براش خودش تا اینجا برامون حل کرده
نمونش هم مشکل ضعیف بود لنز Hitachi-lg بود .
تنها مزیتی که یک سری از Mod-chip ها نسبت به Fw دارند اینه که دستگاه را به صورت Free-region در میاره.
در کل من فکر میکنم کسانی که پیش تکاوچ خان مراجعه کردند میدونند که در قبال مشتری خیلی مسءولیت پذیر تر است از فروشگاه هایی که خودتون در جریان کارشون هستید. به قول بعضی ها وظیفه ی خودم دونستم که یه مقدار شفاف سازی کنم
در نهایت هم خودتون میدونی که چیپ نیاز به مقدار نسبتا زیادی لحیم کاری داره
در ضمن فکر کنم کمتر کسی حاضر بشه که 2 تا غریبه ی شهرستانی را 24 ساعت خونه ی خودش نگه داره و ....
================
و اما در مورد طاهر جان که فکر کنم خیلی از بچه های این سایت واقعا از زحماتی که توی این چند وقت کشیدند مدیونش هستند ، باید بگم که
جز ضرر ، هیچ سودی به شخصه برای ایشون نداشتم !!!!
امیدوارم که روزی بشه جبرانش کنم
فقط اینا بگم که ایشون جزو معدود کسانی هستش که ...
===================
آخرین ویرایش:

] بازی Dead Rising رو سفارش دادم!