راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
من از یک نفر شنیدم که کپی خور کردن xbox360 مشکلاتی داره که یکی از اونها اینه که دیگه بعضی از بازی ها روی کنسول اجرا نمیشن
آیا این حرف درسته؟
هر بازی با توجه به رجیونش رو دستگاهت اجرا میشن اگه بازیش رجیون فری باشه روی همه ی دستگاه ها اجرا میشه;)
البته اگه مدچیپ بیاد دیگه فرقی نمیکنه چون همه ی بازی ها رو دستگاه اجرا میشن!

تبدیل برق 360

بچه های که 360 دارن لطفا بگن چه تبدیل برقی بهتره. مال من 300 وات معمولی .فکر کنم که نه ایرانیه البته رو دستگاه بهم دادن .اگه بده یا ضرر داره لطفا راه نمایم کنید

تبدیل برق من 1000 ,وات هستش اونم از sony توی شیراز گرفتم 23000 تومن
خیلیم عالیه یعنی بعد از 5 ساعت بازی تازه شروع میکنه به گرم شدن
یه تبدلی قبلا داشتم روش نوشته بود 300 وات که ظاهرا برای ایکس باکس 360 که
فقط 203 وات قدرت لازم داره بس بود ولی تا اومدم دستگاه رو برا اولین بار وصل کردم دیدم داره یه بو هایی میاد

همچین که گشتم دیدم از این تبدیلس چراغ دستگاه و هم بعد از چند ثانیه (حدودای 30 ثانیه)
قرمز میکرد
زنگ زدم به اقا تکاوچ گفت سریع دستگاه و از برق بکش برو یه ترانس بخر (ای بر این پوله بی پدر لعنت):( :(

مال من 500 وات هست:D
راستی امتحانی بازی های رو که از مالزی اورده ند رو اورده! [چه جمله ای شد!] همه بازی با جلد و چاپ رو دیسک هستند؛ ولی این موجود ... میده بازی ها رو دونه 20000 تومن! [نتیجه گیری اخلاقی: از هر جا می خرید فقط از کامبیز امتحانی نخرید!]:cheesygri

تبديل برق 350 واتش كافيه ، البته به شرط اينكه واقعاً 350 وات باشه !
البته براي خود من هم 500 وات صنعتي هست.
قيمتش هم حدود 15 تومنه.
--------------------------------------------------------------------------
خوب ،‌ دوستان عزيز يه فكري به ذهنم رسيده ، لطفاً هر كسي از دوستان كه 360 داره بياد و بازيهايي رو كه اگر آقا تكاوچ بياره ازش ميخره بگه ، تا ببينيم چه بازيهايي طرفدار بيشتري داره و در نتيجه من برم به آقا تكاوچ بگم تا اون بازيها رو سريعتر تهيه كنه !
اينطوري ديگه تكاوچ نميره بازيي بياره كه اصلاً هيچ كس نخواد و در عوض بچه ها دنبال بازي ديگه اي باشن !!!

قربون دستت بگو oblivion-pal رو بیاره که region free کامله و dead rising-pal و perfect dark zero-bonus edition که اینم region free کامله.جان من بگو dead rising-pal رو بیاره.

طاهر جان ببخشیدا ولی اگه بهم بگی error code:0102 یعنی چی ممنون می شم
درضمن اگه از error code:0021 خبری داری بگو
از وقتی که بردم پیش...این جوری شده
:praying:
0102 unknown error
این یعنی دستگاه نمیدونه چه مرگشه یکی از دلایل میتونه اتصالی یا لحیم مردگی باشه که براحتی درست میشه ولی باید دست ادم وارد بدی
error code:0021
این یعنی فیرم ویر رو بد ریختی و dvd درایوت ایراد داره ببر پیش اقای ... که اینکارو کرده و بگو مثل اولش کنه وگرنه کارت خیلی سخت میشه
دستگاه رو دست هر کس ندین چون میان درست کنن میزنن داغونش میکنن ایراد اولت راحت درست میشه ولی دومی سخته برو ببین چیکار کرده
ویرایش:برای ارور اول ممکنه ایراد از ترانفورماتور کاهندت باشه که احتمالا درست کار نمیکنه ولی اول باید ارور دوم رو درست کنی بعد ترانسفورماتور خوب بخری و سالم

آخرین ویرایش:
من نميدونم شما احيانا صبر ندارين ؟!

بعضي هاتون شدين شبيه اين بچه ها كه براي خريدن اسباب بازي بي تابي ميكنن. بابا صبر كنيد يدونه مود چيپ درست حسابي يا هر چيز ديگه اي بياد و بعد بخريد تا اينطوري مثه خيلي ها توي گِل نمونيد.

اين همه پول دادين خريدين، بعد بردين پيش يه بابايي كه پول خون باباش رو ميگيره يه فرم ور كج و كنجول براتون نصب ميكنه و ميده دست شما و دست شما هم به هيچ جا بند نيست و آخرش ميشين مثه اين بنده خدا كه كنسولش تركمون زده !

بله ميدونم به من ربطي نداره ولي من خودم اين بلاها سرم اومده و دوست ندارم بقيه اينطوري ضدحال بخورن. فقط من خيلي وقت پيش دوزاريم افتاده اما شما هنوز كارايي ميكنين كه من يكي ازتون توقع ندارم !

و اين وسط از اين حرصم ميگيره كه يه سري افراد بدجوري دارن از شما سو استفاده ميكنن تا جيب خودشون پر شه.

اقا سامان ادمین محترم میشه شفاف سازی کنین(به یاد اکبر غمخوار):cheesygri
شما ادمین این سایت هستین باید اونایی که سو استفاده میکنن رو معرفی کنین
که بچه هایی که میان توی سایت شما آگاه بشن

اقا سامان ادمین محترم میشه شفاف سازی کنین(به یاد اکبر غمخوار)
شما ادمین این سایت هستین باید اونایی که سو استفاده میکنن رو معرفی کنین
که بچه هایی که میان توی سایت شما آگاه بشن

به نظر خودم حرف من شفاف بود. به هر حال بازهم توضيح ميدم.

اولا صرف اينكه من ادمين سايت هستم، دليل نميشه كه از همه چي خبر داشته باشم. قصد رسوايي كسي رو هم نداشتم. فقط خواستم به بقيه بگم كه بهتره بيشتر فكر كنن. و منطقي تر باشن. و از همه مهمتر صبر داشته باشن. مثه بچه ها نباشن. چون آدم بالاخره ميفهمه كه توي زندگي بايد صبر كنه. زياد هم صبر كنه. صبر هم آسون نيست.

برو پیش Behzad اواتارتو بهش نشون بده یه مقامی بهت میده
39.gif

من نميدونم شما احيانا صبر ندارين ؟!

بعضي هاتون شدين شبيه اين بچه ها كه براي خريدن اسباب بازي بي تابي ميكنن. بابا صبر كنيد يدونه مود چيپ درست حسابي يا هر چيز ديگه اي بياد و بعد بخريد تا اينطوري مثه خيلي ها توي گِل نمونيد.

اين همه پول دادين خريدين، بعد بردين پيش يه بابايي كه پول خون باباش رو ميگيره يه فرم ور كج و كنجول براتون نصب ميكنه و ميده دست شما و دست شما هم به هيچ جا بند نيست و آخرش ميشين مثه اين بنده خدا كه كنسولش تركمون زده !

بله ميدونم به من ربطي نداره ولي من خودم اين بلاها سرم اومده و دوست ندارم بقيه اينطوري ضدحال بخورن. فقط من خيلي وقت پيش دوزاريم افتاده اما شما هنوز كارايي ميكنين كه من يكي ازتون توقع ندارم !

و اين وسط از اين حرصم ميگيره كه يه سري افراد بدجوري دارن از شما سو استفاده ميكنن تا جيب خودشون پر شه.

الان بطوری غیر مستقیم با تکاوچ بودید دیگه :d
ها به طاهر بگی :d:d

ولی جدا از شوخی ، خوب درسته پول تو جیبشون رفت ، ولی میدونی چند نفر دعای خیر پشت سرشون کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or