راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا طاهر من یه سوال دارم...
مایکروسافت برای لنز دستگاه عمر خاصی رو تعیین نکرده:confused:(یعنی بگه حداقل یا حداکثر تا چه وقت درست میمونه؟)

دوستان خيلي ممنونم كه به صحبتهاي بنده توجه كرديد !!!!!!!!!!!!!
قانون كپي رايت يا ميزان حقوق افراد چه ربطي به موضوع اين تاپيك داره ؟؟؟
لطفاً بحث رو ادامه نديد ، در غير اينصورت پستهاتون پاك ميشه.
ممنون
طاهر جان دوست خوبم، من اصلا قصد نداشتم تاپیک رو از بحث اصلی دور کنم دو پست آخرم هم در جهت اطلاع رسانی بود، ولی دوستان منو به حواشی کشوندن:( هدفم هم از مطرح کردن بحث کپی رایت این بود که دوستانی که این همه دردسر کشیدن برا 360 ، حس نکن که فقط خودشون این مشکلات رو دارن ...

2pack360.jpg

آقا قيمت pre و core چنده؟
adidas world cup چنده؟

آخرین ویرایش:
با عرض معزرت از طاهر خوان باید به دوستانی که در رابطه با کپی رایت صحبت کردن عرض کنم که مد چیپ و هر چیز دیگه که برای ارزون کردن قیمت بازی ها باشه از اروپا میاد اونا از تکاوچ و غیره سریع تر هستند و فکر نکنید برای کشور جهان سومی مد چیپ میسازند نه برای خودشان میفروشن شما اگر یک بار به اروپا بری الان بازی های کپی هم فروخته میشه ولی نه به صورت علنی

آقا طاهر من یه سوال دارم...
مایکروسافت برای لنز دستگاه عمر خاصی رو تعیین نکرده:confused:(یعنی بگه حداقل یا حداکثر تا چه وقت درست میمونه؟)
من كه چيزي در اين مورد جايي نديدم !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد پيشنهاد دوستان عزيز كه گفته بودن دسته جمعي پول بذاريم و ADSL بگيريم تا بتونيم بازيهاي جديد رو دانلود كنيم ،‌ميخواستم بگم كه پيشنهاد خوبيه و لطفاً همه دوستاني كه موافق هستن بيان و موافقتشون رو اعلام كنن ، تا ببينيم كلاً چند نفر موافق اينكار هستن.
بعد اگر تعداد مناسبي از دوستان جمع شدن ببينيم چيكار ميشه كرد.
من هم در صورتي كه شرايط مناسب باشه موافقم هستم.

در مورد پيشنهاد دوستان عزيز كه گفته بودن دسته جمعي پول بذاريم و Adsl بگيريم تا بتونيم بازيهاي جديد رو دانلود كنيم ،‌ميخواستم بگم كه پيشنهاد خوبيه و لطفاً همه دوستاني كه موافق هستن بيان و موافقتشون رو اعلام كنن ، تا ببينيم كلاً چند نفر موافق اينكار هستن.
ببینم طاهر جان حجم این بازی ها هر کدوم چقدره؟>
شاید من بتونم بدون صرف هزینه بیشتر براتون دانلود کنم.....,فقط بگید می تونم از پسش بر بیام یا نه.....

ببینم طاهر جان حجم این بازی ها هر کدوم چقدره؟>
شاید من بتونم بدون صرف هزینه بیشتر براتون دانلود کنم.....,فقط بگید می تونم از پسش بر بیام یا نه.....
اگه ADCL256 هم داشته باشي 6-7 ساعت طول ميكشه شايدم بيشتر.
اين فكر تو به نظرم زياد عملي نيست.

بچه ها به این راحتی هم نيست داونلود کردن بازيهای 360 که !
اول اینکه از کجا میخواين aDsl بگيرين !؟ [ چون منطقه ها فرق میکنه ! ] مثلا میتونين 512 داتک رو 45 تومان بگيرين ولی اگر منطقه شيخ فضل الله باشين سرعتتون 2 ، 3 kb هست
sarcastic_hand.gif
چون تو این منطقه پهنای باند کم داره ! ولی پارس آنلاين مثلا 256 ، 45 تومان هست !
که خب میگه 20 گيگ هم ترافيک بيشتر نداره که البته بيربط میگه ! در کل اونوقت تورنتهای مخلتف که هميشه اماده نيستن ! بايد سيد زياد [ در کل تورنت قوی ] باشه که به راحتی بگيرين و سرعت داونلود تورنت ها هم خيلی کمتر از داونلود مستقيم هست با اکانتهای شير aDsl !
يعنی روی 7 ، 8 ساعت که هيچی ! روی 24 ساعت فول تايم هم برای يک بازی حساب نکنيد به نظر من !!
همين :د

سلام من از شادی و یگانه قیمت گرفتم دستگاه(pre) رو شادی می گه دستگاه 550 + 50 کپی...یگانه می گه 480 دستگاه + 80 کپی...می خوام ببینم آیا اینا فرقی با هم ندارند؟(از نظر کیفیت(

Team Xecuter یه محصول عرضه کرده به اسم Blaster360 که بدون باز کردن 360 میتونید firmware رو عوض کنید. ودر 19 سپتامبر (3 روز دیگه) عرضه میشه.
اره ولی فک کنم بار اول باید در 360 باز بشه حد اقل برای نصب دستگاه بعد هر چند بار که بخای میتونی firmware بریزی
در مورد پيشنهاد دوستان عزيز كه گفته بودن دسته جمعي پول بذاريم و ADSL بگيريم تا بتونيم بازيهاي جديد رو دانلود كنيم ،‌ميخواستم بگم كه پيشنهاد خوبيه و لطفاً همه دوستاني كه موافق هستن بيان و موافقتشون رو اعلام كنن ، تا ببينيم كلاً چند نفر موافق اينكار هستن.
بعد اگر تعداد مناسبي از دوستان جمع شدن ببينيم چيكار ميشه كرد.
من هم در صورتي كه شرايط مناسب باشه موافقم هستم.
من هستم:cool:

سلام من از شادی و یگانه قیمت گرفتم دستگاه(pre) رو شادی می گه دستگاه 550 + 50 کپی...یگانه می گه 480 دستگاه + 80 کپی...می خوام ببینم آیا اینا فرقی با هم ندارند؟(از نظر کیفیت(

هر کدوم که NTSC/UC باشه بهتره
از نظر کپی خور کردن هم هیچ فرقی باهم ندارن
یعنی اون 50 تومنیه هیچ فرقی با 80 تومنیه نداره
==================================
کسی نمیدونه دستگاه UC پال تو تهران جایی هست یا نه ؟!

هر کدوم که NTSC/UC باشه بهتره
از نظر کپی خور کردن هم هیچ فرقی باهم ندارن
یعنی اون 50 تومنیه هیچ فرقی با 80 تومنیه نداره

آخه جفتشون UCاند ولی نمی دونم چرا شادی 70 تومن گرون تر می ده!! می ترسم این یگانه ایه مشکلی داشته باشه!(شایدم نداشته باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or