راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان عزيز ، با اين اوصاف در مورد دانلود بازيها از اينترنت (و در نظر گرفتن اينكه ممكنه بعد از دانلود 7 گيگابايت Image يك بازي ، اون Image مشكل داشته باشه و كار نكنه) فكر ميكنم ما فعلاً اقدامي نكنيم سنگين تر باشه. چون امروز با پارس آتلاين تماس گرفتم و در مورد قيمتهاشون سوال كردم كه معلوم شد اينترنت با سرعت 384 كيلو دانلود با محدوديت 30 گيگابايت در ماه رو ميدن 60هزار تومن ! بدون محدوديت دانلود هم اگر بخواي ارزونترينش 250هزار تومن در ماه هست با سرعت 512 كيلو !!!
شركتهاي ديگه هم كه پرس و جو كرديم همشون خط هاشون مشكل داره و يا اغلب كنده !
فقط اين وسط داتك تو يه سري مناطق سرعت خوبي ميده كه تعداد اون مناطق هم بعيد ميدونم زياد باشه !
بهرحال اگر كسي اينترنت درست و حسابي سراغ داشت يه ندايي بده.
ممنون

توجه ........ توجه

يگانه xbox 360 pre رو ميده 470 هزار تومن به قول دوستان احتمالا توبه كرده ......
2 تا xbox 360 رو گذاشته تو ويترين ......
و تو ويترين دسته . هارد . مموري و چيزاي ديگه هم گذاشته ......
من كه ميرم فردا بخرم .....
خوبه ..........
40 هم هزينه كپي خور كردن.....

من از شادي بگيرم يا از يگانه ... كي ميگه يگانه بده جوون به اين خوبي ....من اون روز تو مغازش فقط 15 ربع داشتم سوال مي كردم بد بخت به همه سوالها جواب داد ......در ضمن يكي ادرس آقا تكاوچ رو برا من پيام بده ..... يگانه هارد و مموري و دسته و..... كلي چيز برا xbox آورده ......يه قسمت ويترين مغازش شده xbox ... تاز ميده 470 تومن .....
چطوره ؟
بگيرم ؟

آقا من هر چی در مورد تنظیم لنز تو اینترنت سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم :confused: هیچ کدوم از اعضای xbox-scene
و ... انگار این مشکل رو ندارن و فقط ما داریم! [آقا ماجرا چیه؟]:blushing:
راستی اینم یه راهنمای کامل برای هک 360 به وسیله ی Firmware و گرفتن کپی از روی دیسک های اریجنال [این کپی زدن از روی دیسک های اریجنال واقعا کار سختیه
56.gif
]
نویسنده در این راهنما با زبان بسیار ساده و با عکس های زیاد کپی خور کردن رو آموزش داده [حتما مطالعه کنید]
برا کپی خور کردن دستگاه به 2 فایل نیاز دارید که در این راهنما لینک دانلودشون نیست ولی این 2 فایل رو میتونید از این لینک دریافت کنید

آقا من هر چی در مورد تنظیم لنز تو اینترنت سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم :confused: هیچ کدوم از اعضای xbox-scene
و ... انگار این مشکل رو ندارن و فقط ما داریم! [آقا ماجرا چیه؟]:blushing:
راستی اینم یه راهنمای کامل برای هک 360 به وسیله ی Firmware و گرفتن کپی از روی دیسک های اریجنال [این کپی زدن از روی دیسک های اریجنال واقعا کار سختیه
56.gif
]
نویسنده در این راهنما با زبان بسیار ساده و با عکس های زیاد کپی خور کردن رو آموزش داده [حتما مطالعه کنید]
برا کپی خور کردن دستگاه به 2 فایل نیاز دارید که در این راهنما لینک دانلودشون نیست ولی این 2 فایل رو میتونید از این لینک دریافت کنید

گرفتن کپی از دیسکهای کپی چی؟فرقی می کنه؟

تنظیم لنز هم زنگ بزن به یگانه یا شادی بپرس شاید واست انجام بدن!

در جواب دوستان عزیزی که در مورد Adsl پرسیده بودند , باید بگویم که به نظر من پارس آنلاین گران ترین و آشغال ترین سرویس Adsl را در تهران عرضه می کند. من تا حالا 3 تا Isp را امتحان کردم و الان هم مدت یک سال هست که از داتک سرویس 512 بدون محدودیت حجمی گرفتم ماهی 45000 تومان و خیلی هم راضی هستم. با این سرویس , من ماهی 90 گیگا بایت دانلود دارم و میانگین سرعت دانلود من با این سرویس 58 کیلوبایت در ثانیه است و تا خالا هم به هیچ مشکلی برخورد نکرده ام و از سرویهای پارس آنلاین خیلی بهتره.
در مورد سرویس های ارزون تر Adsl هم باید به عرضتون برسونم که من چند وقت پیش تو روزنامه همشهری یک آگهی سرویس Adsl دیدم که شرکت صبا نت سرویس 256 رو ماهی 10000 تومان می داد. من این سرویس رو تست نکردم ولی دوستان می توانند که شماره این Isp را از 118 به دست آورند و جزئیات کامل را سئوال کنند.

گرفتن کپی از دیسکهای کپی چی؟فرقی می کنه؟
نمیدونم ولی فکر کنم طاهر بدونه:blushing:
تنظیم لنز هم زنگ بزن به یگانه یا شادی بپرس شاید واست انجام بدن!
بنا به مشکلاتی نمیتونم و میخوام خودم این کارو انجام بدم:cheesygri
اگه کسی لینکی در این مورد داره بده

بچه ها ، يه خبر خوب دارم : :cheesygri
همين الان تكاوچ به من زنگ زد گفت كه ديسك اين بازيهايي كه مي‌نويسم به دستش رسيده(12 عنوان) و بايد بشينه Image ازشون بگيره ، هر وقت هر كدوم كه آماده رايت شد خبرشو ميدم :
Saint's Row
Perfect Dark Zero
Hitman : Blood Money
Far Cry : Instincts Predator
Blazing Angels
Condemned : Criminal Origins
Test Drive : Unlimited
Dead Or Alive 4
Enchanted Arms
Rockstar Table Tennis
Lord Of The Ring : Battle For Middle Earth
Quake 4

در ضمن همه بازيها (تا جايي كه الان من اطلاع دارم) روي سيستمهاي U قابل اجرا هستن ولي فعلاً نمي‌دونم هر كدوم مربوط به چه Region ي هستن ، پس در نتيجه نمي‌تونم بگم ، كدوم روي سيستمهاي Region ديگه اجرا ميشه ، به محض اينكه خبرش رسيد بهتون اطلاع ميدم.

در پاسخ به چند تا سوال هم بايد بگم ، كپي گرفتن از ديسكهاي كپي آسونتره ، البته يه سري هاشون نمي دونم چرا وسط كار گير ميكنن (يعني وقتي داري Image ميگيري)
در مورد تنظيم لنز هم من لينك خاصي سراغ ندارم ولي بايد تو اينترنت جستجو كرد ، البته چيزي كه من از تنظيم كردن لنز ديدم و اطلاعات دست و پا شكسته اي كه از الكترونيك دارم اينه كه مقاومتهاي متغيري در داخل درايو وجود دارند كه با تغيير دادن اونها (البته تغيير دادن منطقي و درست ، نه ديمي !) قدرت لنز كم و زياد ميشه. البته يك رنج نرمال وجود داره كه بايد مقاومتها در اون محدوده تنظيم بشن وگرنه حتي خطر سوختن ليزر لنز دستگاه وجود داره !!!
بهرحال تا اطلاعات دقيقي از نحوه انجام اين كار بدست نياورديد ، اصلاً اقدام به انجامش نكنيد كه فكر نمي كنم بتونيد وضعيت رو بهتر از چيزي كه الان هست بكنيد.
در ضمن براي كپي خور كردن دستگاه بجز اون لينك دو تا فايلي كه جناب Sasy360 دادن (كه در اصل نرم افزار mtkflash هست كه براحتي تو اينترنت پيدا ميشه) ، به فايلهاي هك شده فرمور احتياج هست كه اونا رو نميشه به اين راحتي ها تو اينترنت پيدا كرد ، چون از نظر قانوني سايتها مجاز به پخش فايل فرمور نيستن !

آخرین ویرایش:
در مورد تنظيم لنز هم من لينك خاصي سراغ ندارم ولي بايد تو اينترنت جستجو كرد ، البته چيزي كه من از تنظيم كردن لنز ديدم و اطلاعات دست و پا شكسته اي كه از الكترونيك دارم اينه كه مقاومتهاي متغيري در داخل درايو وجود دارند كه با تغيير دادن اونها (البته تغيير دادن منطقي و درست ، نه ديمي !) قدرت لنز كم و زياد ميشه. البته يك رنج نرمال وجود داره كه بايد مقاومتها در اون محدوده تنظيم بشن وگرنه حتي خطر سوختن ليزر لنز دستگاه وجود داره !!!
خیلی جالبه ولی آقا تکاوچ میگفت که لنز نمیتونه یه جاهای از دیسک های کپی رو بخونه برا همین باید تنظیم بشه!!:confused::-"
در ضمن براي كپي خور كردن دستگاه بجز اون لينك دو تا فايلي كه شما داديد (كه در اصل نرم افزار mtkflash هست كه براحتي تو اينترنت پيدا ميشه) ، به فايلهاي هك شده فرمور احتياج هست كه اونا رو نميشه به اين راحتي ها تو اينترنت پيدا كرد ، چون از نظر قانوني سايتها مجاز به پخش فايل فرمور نيستن !
طوری که این راهنما توضیح داده به هیچ فایل اضافه ی دیگری نیاز نیست وفقط یه نرم افزار hex editor نیاز هست که خودش لینک دانلودش رو داده، که لینک هم کار میکنه خدا رو شکر:D

در ضمن براي كپي خور كردن دستگاه بجز اون لينك دو تا فايلي كه جناب Sasy360 دادن (كه در اصل نرم افزار mtkflash هست كه براحتي تو اينترنت پيدا ميشه) ، به فايلهاي هك شده فرمور احتياج هست كه اونا رو نميشه به اين راحتي ها تو اينترنت پيدا كرد ، چون از نظر قانوني سايتها مجاز به پخش فايل فرمور نيستن !
توی راهنمای کپی خور کردنی که من خوندم(که البته معتبر هست) چیزای لازم برای هک کردن درایو 360 لیست شده بود:
1) Xbox 360 with Hitachi Drive ایکباکس 360!
2) Commodore4Eva/ firmware فایل فیرمور مخصوص درایو
3) Torx t10 screwdriver head پیچ گوشتی:cheesygri
4) A PC with a suitable SATA chipset کامپیوتر با مادر برد sata دار
البته اگه تجربه کار سخت افزاری(مث باز کردن در pcو...)بهتره بی خیال این کار شین...
اینم فایلای لازم :
http://www.xbox360-hacks.com/category/3
فک کنم منظور اقا طاهر همین فایلا بوده.

بچه ها من تمامی راهها برای اتصال دسته سیمدار X360 به کامپیوتر رو بلدم
در ضمن تونستم برنامه ی کاملی پیدا کنم که هر بازیی ، (تکرار می کنم ، همه بازی ها) رو با دسته بازی کنید

این یگانه دسته سیم دار X360 رو چند میده؟

هر کس هم میخواد از دسته X360 اش توی پیسی استفاده کنه (البته دسته سیمدار)
یا مثل من دسته x360 بخره وصلش کنه به پیسی فکر کنه x360 داره:cheesygri

برام آف بزاره» Gameware_360@yahoo.com

آخرین ویرایش:
saint row

بچه ها من امروز پیش تکاوچ جان بودم و بازی Saint's Row رو ازش گرفتم . سبکGTA هست ولی با گرافیک و فیزیک خیلی بیشتر . کیفیت بازی های که تکاچ میده خدایش خوبه. از طاهر جان هم برای راه نمایی هاش ومعرفی تکاوچ به ما کمالتشکر را دارم:love:

آخرین ویرایش:
Blaster360!

اون محصولی که قرار بود بیاد اومد و حالا 360 به راحتی و با یک دکمه فرمورش عوض میشه.
We are very happy to finally reveal our next exciting product for the Xbox 360 modding community. A couple of weeks ago we gave you a sneak peak at a device that allowed flashing your firmware without ever having to open up your Xbox 360 again. No soldering, no cutting of the case - just plug 'n' go. You only ever have to open up your case once. We don't need to tell you how many different firmwares have been released in the last few months and who knows how many more? No longer will you have to have your Xbox in pieces all the time, no longer will you have to take the Xbox apart every time you need to update new features and functions or essential bug fixes.

We have designed this to be as ergonomically sound as the Xbox 360 itself. Its functionally perfect and works so good that we believe all firmware modders will be using this as standard by the end of the year, it just makes life SO MUCH EASIER !

Imagine using this along with the X360 USB - Firmware modding has never been so simple !

Features:
  • Once installed never open up the case again to update firmware
  • Works with ALL drives
  • No soldering, no cutting, no problem !
  • 5 minute install
  • Xbox Mode & PC Mode Switch
  • Modeb Enabled for Hitachi
  • Molex Power connector (no lugging around the 360 PSU)
  • Superior quality design
  • Ergonomically matched to the 360 case
  • LED Glow feature (see video)
  • LED Glow Off / Led Perm On / LED Off switch
blaster_2.jpg

blaster_1.jpg

As ever we have no lead time and no launch price yet - however we are targeting a release at the end of October.​

On another note - X360USB Will be shipped to resellers on September 19th​
http://www.bazicenter.com/forums/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=84515

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or