راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من یه عکس از بازی کپی خودم گرفتم میخواستم دوستان بگن که آیا این بازی آقا تکاوچ هست یا نه؟ [منظورم از رو دست خط هست]

COD2.jpg

این هم یه عکس بود که حدود یه ماه پیش از دش بورد ایکس باکس خودم گرفته بودم گفتم بزارمش:cheesygri:blushing:

xboxdashbord.jpg
بله ، اين ديسك دقيقاً از ديسكهاي آقا تكاوچ هست ، فكر كنم دست خط برادرش باشه.
راستي ‌، شما اين ديسك از كجا به دستتون رسيده ؟ من يادم نمياد براي اهواز ديسك بازي فرستاده باشيم !

آخرین ویرایش:
من هم احتمال زیاد میدم از کابل باشه چون خودم تازگی برای وصل کردن HDTV به PC یک کابل VGA 10 متری خریدم
کلا شکل و شمایلش و پکش با چیزی که توی سایت دیدم فرق داشت
حال 1 ماه دیگه میگم از المان برام بیارند
سلام منم رفتم بازی dead rising رو از آقا تکاوچ گرفتم . خیلی باحاله فقط طریقه ی save کردنش یه خورده زاقارته:cheesygri
اولا که حالشا ببر که واقعا بازیه تکیه
بعدش هم ما یکی از فامیلامون شوهرش آلمانیه ، شو که براش گذاشتیم حوصلش سر رفت ، بعدش که صحبت از GAME شد گفتم که XBOX 360 دارم... خلاصه براش که آوردم یکمی MOTO GP بازی کرد دید که خیلی سخته ، DEAD RISING را که گذاشتم
خدا براتون بد نخواد داشت صندلی را از جا میکند ، دسته ی دستگاهم که داشت خورد میشد ، خلاصه به دهنش خیلی مزه کرد.... ببخشید بی ربط بود
چرا کسی جواب منو نداد؟
امین جان من خبری ندارم ولی همین FIRMWARE به نظر من فعلا کافیه ، فقط یه دستگاه NTSC/UC بخر ، بازی هاش فتا و فراوونه ...
دوستانی 360 رو به مانیتور وصل کردن لطفا بگن تصورش چقدر با تلویزیون فرق داره .2. روی مانیتور معمولی جواب میده :blushing:
TV های معمولی بیشترین رزلوشنی که دارند 640.480 هستش
همون رزلوشنی که اکثر بازی های PS2 و XBOX 1 اجرا میشدند
برای همین نسل قبل TV انتخاب خوبی بود برای بازی
ولی داخل تنظیمات XBOX 360 که بری میتونی رزلوشن را از 640.480 تا حدودا یکی بالاتر از 1280.1024 تنظیم کنی(البته فکر کنم اگر مانیتور ساپورت کنه بیشتر هم بشه ، تو این مورد من زیاد نمیدونم)
البته اون 640.480 که توی XBOX 360 میبینی با 640 معمولی فرق داره
و به این دلیل که تمام بازی های XBOX 360 قابلیت 4AA را دارند
زمانی که کنسولی رزلوشن بالا داشته باشه میتونید روی TV هایی با ابعاد بزرگ که قابلیت HD دارند تماشا کنید بدونه اینکه افت کیفیت تصویر داشته باشید
در صوتی که توی نسل قبل (PS2 ، XBOX...) به دلیل پایین بودن رزلوشن هر مقدار که ابعاد TV بیشتر میشد کمبود پیکسل ها بیشتر توی چشم میخورد
در نهایت MONITOR ( مخصوصا WIDE SCREEN) میتونه جایگزین خوبی برای یک HT-TV گرون قیمت باشه
البته طاهر جان در اینمورد خیلی بیشتر میدونند ,اطلاعات در مورد HD-TV کافی نیست

بله ، اين ديسك دقيقاً از ديسكهاي آقا تكاوچ هست ، فكر كنم دست خط برادرش باشه.
راستي ‌، شما اين ديسك از كجا به دستتون رسيده ؟ من يادم نمياد براي اهواز ديسك بازي فرستاده باشيم !
طاهر جان من این بازی رو از برادران امتحانی خریدم [کامبیز
65.gif
] اون ها هم این بازی رو از تهران سفارش داده بودن ، ولی نه از تکاوچ جان؛ پس نتیجه میگریم که خیلی از مغازه ها از تکاوچ میگیرن:cheesygri

یه سوال فنی ایشالا یکی جوابش و هم فنی بده
سوالم اینه
دی وی دی هایی که کپی میشن به همه دستگاه هایی کپی خور شدن میخوره؟
یعنی من فرضا اگه از مغازه ای توی شیراز دیسک کپی بگیرم
میتونم روی دستگاهم که اقا تکاوچ کپی خورش کرده بازی و اجرا کنم
یا نه باید حتما از همون جایی که دستگاه و خریدم بازی بگیرم؟

ااگه میشه یه توضیحی بیزحمت بدین سر این دی وی دی های بازی ارجینال
چی میاد
یعنی مثله رایت سی دی عادی رایت میشن و تموم یا نه یه کارای دیگه ایم روشون میشه؟

امین چرا جوش بازیه جدید میزنی تو که هنوز دستگاها نخریدی !؟
این که 360 پر است از بازی های جذاب شکی توش نیست
نگران چی هستی ؟
من از روزی که X360 خریدم با اینکه سیستمم نسبتا به روز هستش دیگه دلم نمیخواد روی Pc بازی کنم
فقط همون Ut2004 را رو Pc تمرین میکنم و دیگه هیچی
در ضمن هیچ کدوم از بازی هایی بازی کردم (به جز Gr:aw) امتیاز بالای 9 نداشته
ولی دارم عشق و حال میکنم

راستی امین الان اصفهان هستی ؟
یه پیغام خصوصی الان بهت میزنم

یه سوال فنی ایشالا یکی جوابش و هم فنی بده
سوالم اینه
دی وی دی هایی که کپی میشن به همه دستگاه هایی کپی خور شدن میخوره؟
یعنی من فرضا اگه از مغازه ای توی شیراز دیسک کپی بگیرم
میتونم روی دستگاهم که اقا تکاوچ کپی خورش کرده بازی و اجرا کنم
یا نه باید حتما از همون جایی که دستگاه و خریدم بازی بگیرم؟

ااگه میشه یه توضیحی بیزحمت بدین سر این دی وی دی های بازی ارجینال
چی میاد
یعنی مثله رایت سی دی عادی رایت میشن و تموم یا نه یه کارای دیگه ایم روشون میشه؟
DVDهاي كپي اگر براي روش فرمور كپي شده باشن ، به دستگاه شما مخورن ، اما چون بجز فرمور يكي دو تا چيپ هم هست كه همين كار فرمور رو انجام ميده ، بازيهايي كه با استفاده از اون چيپها اجرا ميشن روش كپي كردنشون فرق ميكنه و به روش فرمور نمي‌خورن ، منتها بنظرم چون در حال حاضر تو ايران فقط از روش فرمور استفاده شده همه بازيهايي كه تو بازار هستن براي همين روش تهيه شدن و روي دستگاههاي فرموري كار ميكنن.
روش كپي كردن ديسك اورجينال هم واقعاً دردسر بزرگي هست (طبق چيزهايي كه من خوندم تو اينترنت) و كپي كردن ديسكهاي 360 به اين سادگي ها هم نيست كه فكرش رو ميكنيد.

سلام
اقا ما ديروز داشتيم با 360 بازيمي كرديم كه داداشم اومد برعكسش كرد! رو دي وي دي خش افتاد ميخوام بدونم به لنز اسيب رسيده يا نه؟
نه ، اون خشي كه روي ديسك ميافته از لنز نيست بلكه از چيزهايي هست كه دور و بر لنز هستن!
خيالت راحت باشه ، طبق اطلاعات بنده خود لنز هيچ وقت با ديسك برخورد نمي كنه مگر اينكه اتفاق عجيب غريبي بيافته.

لطفاً هرکسی که آدرس یه تعمیر کار 360 رو داره بهم بده.(مشکل برق داره)
البته اگه همچین کسی توی ایران باشه!!
یه نفر هم بیاد روش باز کردن 360 رو کامل بهم توضیح بده خودم رفتم یه چند تا عکس دیدم فقط طریقه ی باز کردن عقبش رو نوشته بود.

طاهر جان ببخشیدا ولی اگه بهم بگی error code:0102 یعنی چی ممنون می شم
درضمن اگه از error code:0021 خبری داری بگو
از وقتی که بردم پیش...این جوری شده
:praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying:
:praying: :praying:
:praying:

من نمیدونم شما چرا از همون فروشنده که دستگاه رو بهتون داد تبدیل نگرفتید که حالا مشکل برق پیدا کنید.شادی خودش به من یه تبدیل 500 وات که مارکش هم SONY بود بهم داد .هیج مشکلی هم نداره (البته مجانی بهم دادها):cheesygri

من نمیدونم شما چرا از همون فروشنده که دستگاه رو بهتون داد تبدیل نگرفتید که حالا مشکل برق پیدا کنید.شادی خودش به من یه تبدیل 500 وات که مارکش هم SONY بود بهم داد .هیج مشکلی هم نداره (البته مجانی بهم دادها):cheesygri

این شادی کپی خور [ فرموير و ،،، ] هم میکنه ؟

سلام
من از یک نفر شنیدم که کپی خور کردن xbox360 مشکلاتی داره که یکی از اونها اینه که دیگه بعضی از بازی ها روی کنسول اجرا نمیشن
آیا این حرف درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or