راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

در مورد DVDها ، اينكه گفتيم نظرسنجي كنيم براي اين بود كه DVDهاي HP تو بازار كم گير مياد ، به همين دليل اگر تكاوچ بخواد به بازار بگه DVDهاي HP بيارن ، اون وقت مجبور ميشه همه رو بخره (چون آوردن DVD هاي HP كه گرونتره براي بازاريها صرف نداره و درنتيجه بايد سفارش بگيرن تا تعداد زيادي بيارن وگرنه ور ميدارن يه بسته 10 تايي ميارن) درنتيجه اين شد كه گفتيم نظرسنجي بشه تا ببينيم كه بچه ها بيشتر HP ميخوان يا ماركهاي ديگه !
حالا با اين وضعيتي كه پيش اومده و بيشتر با GiMax (يا به عبارتي ديسك ارزونتر) موافق هستن ، من به تكاوچ ميگم كه اگر تونست HP هم يه چندتايي هميشه داشته باشه (اگر بتونه پيدا كنه) تا اگر كسي از دوستان ديسك HP خواست ، براش رو HP بزنه و براي بقيه دوستان روي ديسكهاي ديگه بزنه.

اقا طاهر این gmax ها کیفیتش خیلی بده؟
بچه ها این بازی کام حسابی فعاله همه بازی ها رو اورده:از جمله saints row و table tennis و test drive unlimited
اینم لیست جدیده region بازیها:
http://www.xbox-sky.com/xbox360_regional_compatibility_guide/
خوشبختانه همه ی نسخه های rockstar table tennis به پال میخوره
uc و j به پال میخورن ولی هیچ کدوم به j نمیخورن:cheesygri

ديسكهاي GiMax كيفيتشون بد نيست ، به نسبت HP كيفيت پايينتري دان وگرنه ديسكهاي بدي نيستن ! همينطور يكي دو مارك ديگه هم هستن كه هم رده GiMax هستن.
بازيها رو هم روي ديسكهاي GiMax فكر كنم از همين امروز بتونيد به آقا تكاوچ سفارش بديد.
در ضمن جناب Rockstar ، اين بازي كام كه ميگيد فروشگاهش كجاست ؟

سلام
من چند روزه نبودم يكي لطف كنه اگه خبري شده به من بگه
خبره خاصی نیست
قیمت بازیهای آقا تکاوچ ارزون میشه
چند تا بازی جدیدم آورده که صفحه قبل هستش

این بازی کام بازیاشو چند میده ؟

پس منظور از بازي كام ، همون دات كام هست !!!
من فكر كردم يه فروشگاه جديد ديگه اي بايد باشه. تا اونجايي كه من هم اطلاع دارم اسم اون فروشگاه نبش زعفرانيه دات كام هست نه بازي كام !

پس اشتباه از من بوده (معذرت:blushing: )
من اشتباه گرفتم آخه تا حالا اسم بازی کام رو نشنیده بودم وقت دات کام برام آشنا بود و به خاطر اینکه آرشیو توپی از بازی های کنسول داره فکر کردم همونه که دوستان می گن

آقا من یه چیزی رو نمیفهمم این دیسک های کپی چه فرقی از لحاظ فیزیکی با دیسک ها اریجنال داره که دیسک های کپی لنز رو ضعیف میکنه ولی اریجنال ها نه؟
پس چرا سی دی رام کامپیوتر لنزش ضعیف نمیشه در حالی که همش داره سی دی کپی میخونه؟!:confused:
3 تا بازی کپی هم داره ...
آقا من FUll AUTO رو میخرم!

آقا من یه چیزی رو نمیفهمم این دیسک های کپی چه فرقی از لحاظ فیزیکی با دیسک ها اریجنال داره که دیسک های کپی لنز رو ضعیف میکنه ولی اریجنال ها نه؟
پس چرا سی دی رام کامپیوتر لنزش ضعیف نمیشه در حالی که همش داره سی دی کپی میخونه؟!:confused:

آقا من FUll AUTO رو میخرم!
كي گفته بازي اورجينال لنز رو ضعيف نمي‌كنه !!!
به مرور زمان و با استفاده از كنسول لنز ضعيف ميشه منتها كيفيت ديسك مورد استفاده در سرعت ضعيف شدن لنز موثر هست !
يه نكته هم بگم و اونم اينكه گاهي اوقات ديسك اورجينال فشار بيشتري به لنز مياره تا ديسك كپي (نمونه‌اش رو هم احتمالاً بعضي هاتون باهاش برخورد داشتيد).
اين وسط بحث اينه كه ديسك با كيفيت تر ، در داخل درايو كنسول راحت تر خونده ميشه و در نتيجه به لنز فشار كمتري وارد ميشه (اينطور نيست كه اصلاً فشار وارد نكنه ، ديسك اورجينال هم به لنز فشار وارد ميكنه).
در ضمن در مورد 360 دقيقاً زير DVD-ROM چيپهاي اصلي كنسول (CPU و GPU) به همراه Heatsinkهاي مربوطه قرار دارن كه گرماي زيادي توليد ميكنن كه اين مورد هم به درايو فشار وارد ميكنه.
مهم ترين نكته اينه كه شما از هر ديسكي كه استفاده ميكنيد سعي كنيد هيچ خشي روي ديسكهاتون نيافته كه ديگه ديسك خش دار فشار بيشتري به لنز وارد ميكنه و در كل عمر مفيد كنسول رو پايين مياره.

-----------------------------------
در ضمن مگه نگفتم لطفاً كسي پست بي ربط به موضوع تاپيك نزنه (جناب I AM XBOX)، محل خريد و فروش تو تاپيك مربوط به خودشه نه اينجا !!! مطلب شما به قسمت بازارچه منتقل شد ، لينك : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1775

آخرین ویرایش:
یک سوال از آقای طاهر:
چند تا عکس از داخل 360 بزار و طریقه ی باز کردنش رو هم بگو چون یه چیزی توش شیکسته و صدا می ده.
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
تو رو خدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or