طاهر جان به اقا تکاوچ بگو یک چنتا بازی pal خوبم بیاره.
در ضمن بچه ها برین saint row را بگیرید.خیلی باحاله.gta:sa رو بردارید گرافیکش و فیزیکشرو ببرید بالا و ماموریت های باحال اضافه کنید می شه saint row. در کل خیلی شبیه GTA .
به نظر من بهترین راه خرید 2 تا باتری قلمی شارژی و یک کابل Play & Charge kit هست؛ چون هم از پک باتری قابل شارژ ارزون تر در میاد و هم مزیتی که داره اینه که میتونی هنگام بازی باتری رو شارژ کنی
امروز رفته بودم پاساژ لباف ، بازيهاي كپي 360 كه از مالزي اومده و boxshot هم داره رو فروشگاه شادي آورده بود ، دونه اي 15000 تومن !!!
در مورد قيمت بازيها با آقا تكاوچ صحبت كردم ، گفت كه اگر بچه ها خواستن ميتونه قيمت رو به 8000 تومن كاهش بده و بجاي DVD خام HP از ديسكهاي GiMax استفاده كنه (همون ديسكهايي كه فروشگاه دات كام استفاده ميكنه).
حالا كساني كه موافق و مخالف هستن بيان نظرشون رو بگن تا ببينيم بالاخره چيكار بايد كرد.
اگر اكثريت بخوان كه قيمت بياد پايين به تكاوچ ميگم از ديسكهاي GiMax استفاده ميكنه و از اين طريق قيمت به هشت هزار تومن كاهش پيدا ميكنه.
در ضمن تا چند روز آينده به احتمال زياد بازيهاي ديگه اي هم بدست تكاوچ ميرسه كه حتماً خبرش رو بهتون ميدم.
نظر شما محترم ولی اینه که میگید ، کسی که 600 تومن پای دستگاه داده ، یکیش مثل خودم هنوز پول برای بازی نداشتم و همون بازیی که به صورت مجانی روی دستگاه تکاوچ جان میدند را دارم،الان رفتم زیره بار قرض
البته اینا گفتم که مشخص بشه که اون 600 تومن که خیلیا تهیه میکنند چه مصیبت هایی را باید بکشند
فعلا 110 تومن بدهی دارم تا زمانی که این پولا ندم نمیتونم بازی بخرم
پس خیلی از کسانی که 600 تومن پول دستگاه میدند دیگه از پول ژل سرشون یا تیغ اصلاح یا ... باید تا چند وقت بگذرند
در نهایت این یه رای گیری هستش و کسی حق نداره به نظر کسی اعتراض کنه
منم منظورم دقیقا اینه که دستگاهی رو که با کلی دردسر خریدی
لنزش و با چند تا دی وی دی ارزون قیمت ضعیف نکنی
ولی به هر حال
صلاح مملکت خویش خسروان دانند من که هر وقت خواستم بازی جدید
بگیرم میگم همون 10 تومن برام حساب کنن با دی وی دی های مرغوب
شما هم با 8 تو من بازی بگیر
به نظرم ین نظر سنجی کار درستی نیست
هر وقت کسی خواست بازی بگیره نوع دی وی دی شو خودش انتخاب میکنه
طاهر جان به اقا تکاوچ بگو یک چنتا بازی pal خوبم بیاره.
در ضمن بچه ها برین saint row را بگیرید.خیلی باحاله.gta:sa رو بردارید گرافیکش و فیزیکشرو ببرید بالا و ماموریت های باحال اضافه کنید می شه saint row. در کل خیلی شبیه GTA .
منم میگم رو hp بزنه اخه 2 تومن واسه شما چیه اگه فردا لنزتون خراب شد چیکار میکنید اینجا که مایکروسافت نمایندگی نداره اون وقت به غلط کردن میفتید واسه 2 تومن
من میخوام همراهه پستم عکس بزارم چه کنم؟
سلام به نظر من اگر مقدور هست اقاي تکاوچ چند تا ديويدي hp وچندتا ديويدي Gimax تهيه کنن و هر کسي تماس گرفت نوع دي وي دي رو خودش تعيين بکنه واگر مقدور نيست من هم Gimax ۸۰۰۰ تومان رو انتخاب ميکنم بالاخره هردوتا کپي هستن ديگه شما هم براي اين که لنز دستگاهتون خراب نشه بايد مواظب باشيد روي ديوي خش نيفته و تميز باشه کيفيت Gimax مگه چقدر پايين تره که لنز دستگاه رو خراب يا ضعيف بکنه فوقش قاب نداره ديگه اين همه کيف سيدي و ديويدي