راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

mod chip 360

فکرکنم دوستانی که 360دارن میدونن که اون رو با برنامه هک میکنن.کسانی که میخوان 360 بخرن 1ماه دندون رو جیگر مبارک بزارن تا modchip اصلی به نامGlobe 360 پاش به ایران برسه بعد بخرن.برنامه ای که با اون 360 رو هک میکنن فقط 70 درصد بازی ها رو میاره اونم فقط بازی های رو میاره که با ورژنخود 360 یکی باشه .قیمت Modchip به اضافه نقشه در میاد 46$ .ببخشید اگر بلد بودم عکسش رو میزاشتم ببینید. لطفا اگر کسی بلده راه نمایم کنه.

سلام دوستان
مدتی است که بیشتر از 2 دقیقه نمی تونم 360 بازی کنم بعد از 2 دقیقه یا صفحه سیاه می شه یا خط خط.
و وقتی دوباره می خوام روشن کنم سه تا چراغ قرمز توی اون گردی روشن می شه و باید کل کابلها و هارد را در بیارم و بعد 30 دقیقه صبر کنم و بعد دو باره وصل کنم و بعد روشن کنم و بعد دوباره 2 دقیقه بازی کنم!
کسی می دونه اشکال از چیه؟
خواهش می کنم اگه کسی می دونه بگه...
البته دستگاهم ntsc/j هست و برقش مستقیم نیست با ترانس وصل کردم.
البته قبلاً تا 4 ساعت هم باهاش بازی کردم ولی آخ نگفت.
و البته قبلاً این طوری شده بود به نظر من از ترانس هست چون یه سری آداپتورم سوخت و بعد باز کردم و دیدم که دیودش سوخته من هم چون دیود نداشتم جاش یک تیکه سیم گزاشتم.
خواهش می کنم یکی فقط جواب یک کلمه ای بهم بده...
1.مشکل از xbox
2.مشکل از آداپتور
3.مشکل از ترانس
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: تو رو خدا
شما دقيقاً بگو كه كدوم سه تا چراغ قرمز ميشه تا من بتونم بيشتر راهنمايي كنم !
منظورم اينكه از روبرو كه نگاه كني كدوما قرمز ميشن ، مثلاً سمت راست بالا و دو تاي پاييني يا ...
دقيقاً بگو !

فکرکنم دوستانی که 360دارن میدونن که اون رو با برنامه هک میکنن.کسانی که میخوان 360 بخرن 1ماه دندون رو جیگر مبارک بزارن تا modchip اصلی به نامGlobe 360 پاش به ایران برسه بعد بخرن.برنامه ای که با اون 360 رو هک میکنن فقط 70 درصد بازی ها رو میاره اونم فقط بازی های رو میاره که با ورژنخود 360 یکی باشه .قیمت Modchip به اضافه نقشه در میاد 46$ .ببخشید اگر بلد بودم عکسش رو میزاشتم ببینید. لطفا اگر کسی بلده راه نمایم کنه.
دوست عزيز خواهشاً اخبار غلط رو در سايت منتشر نكنيد !!!!
اين به ظاهر مدچيپي كه شما مي‌گيد تا اونجايي كه من اطلاع دارم نمي‌تونه كنسول رو Region Free كنه !!! يعني همين كار Firmware رو انجام ميده و فقط ميتونه ديسكهاي كپي همون Region رو اجرا كنه !!! پس در نتيجه به درد نمي‌خوره !!!
شما لطف كنيد منبعي رو كه نوشته فرمور فقط 70% بازيهاي Region مربوط به كنسول رو اجرا ميكنه به من نشون بديد ؟؟؟؟؟؟؟
من نمي‌دونم اين درصدها رو چجوري حساب ميكنيد خدا وكيلي !
شما لطف كنيد اخباري رو كه مي‌نوسيد با منبع باشه !!!
نمي‌دونم بار چندم هست كه گفته ميشه لطفاً اگر منبع معتبر براي مطلبتون نداريد ، اونرو به عنوان خبر مطرح نكنيد ! از اين به بعد پستهايي كه باعث گمراه شدن ديگران بشه بدون هيچ تعارفي پاك ميشه !

آقا من یه سوال داشتم اما جان خودتون مسخره نکنید!!!!
مدچیپ درست کاملا کنسول رو رجیون فری میکنه؟
یعنی این قصایای u , pal و از این قضایا با اومدن مدچیپ کاملا برطرف میشه؟

در این که مد چیپ کار میکنه یا قیمتش درسته یا نه طاهر جان یک سری به سایت
در مورد آمار هم بگم یکی از دوستانم که کارشه گفته . www.modchipstore.com
اين سايتي رو كه شما لينك داديد رو اگر خودتون هم بريد بخونيد هيچ چيزي در مورد Region Free‌كردن كنسول توسط اين چيپ نگفته !!! در ضمن دوست شما كه كارش اينه نميشه منبع معتبر !
دوست شما مگه همه بازيهاي 360 رو ورداشته رو Firmware هك شده تست كنه و درصد خطا بگيره !

مدچيپي كه بخواد 360 رو كاملاً Region Free كنه هنوز نيومده !
يه چيزي رو هم بدونيد و اونم اينكه هر مدچيپي كه بخواد بره تو كار Region Free كردن كنسول بايد به Motherboard اصلي كنسول وصل بشه نه درايو كنسول !

اره!ولی اگه از اول همین تاپیکو بخونی همه چی رو خودت یاد میگیری;)
در ضمن هنوز تا اومدن مد چیپ اصلی خیلی مونده و این مد چیپهایی که الان هست رجیون فری نمیکنن.
الان بهترین راه همون firmware هست.

شما دقيقاً بگو كه كدوم سه تا چراغ قرمز ميشه تا من بتونم بيشتر راهنمايي كنم !
منظورم اينكه از روبرو كه نگاه كني كدوما قرمز ميشن ، مثلاً سمت راست بالا و دو تاي پاييني يا ...
دقيقاً بگو !

سمت چپ بالا و دو تای پایینی.:eek: :(

سمت چپ بالا و دو تای پایینی.:eek: :(
خوب با اين حساب يكمي اوضاع وخيم بنظر ميرسه. در اين حالت براي گرفتن Error Code كه نشون دهنده مشكل دستگاه هست بايد مراحل زير رو بدقت طي كنيد :

1) كنسول رو روشن كن و منتظر بمون تا سه چراغ قرمز روشن بشن.
2) حالا كاري رو كه ميگم انجام بده و عدد Error Code رو يادداشت كن. در اين حالت چراغهاي قرمز به تعداد مشخصي روشن و خاموش ميشن كه نشون دهنده يك عدد هستن ، به اين ترتيب :
همه چهار چراغ چشمك ميزنند يعني عدد صفر
يك چراغ يعني يك
دو چراغ يعني دو
سه چراغ يعني سه

3) براي اينكه كنسول شروع به نشون دادن كد بكنه حالا دكمه كوچيكي كه مربوط به شناسايي دسته هاي كنسول هست (همون كه كنار جاي مموري كارت قرار گرفته) رو بگير و در حاليكه اين دكمه رو فشار دادي و نگه داشتي يكبار دكمه Eject درايو رو بزن و به تعداد چراغهاي چشمك زن توجه كن و رقم اول رو بدست بيار ، حالا يكبار ديگه دكمه Eject رو رها كن و دوباره فشار بده ، به اين ترتيب رقم دوم هم بدست مياد ، يكبار ديگه Eject رو رها كن و فشار بده و رقم سوم رو هم يادداشت كن و براي بار آخر Eject رو رها كن و فشار بده تا رقم چهارم هم بدست بياد.
4) حالا عدد ساخته شده از اين 4 رقم رو بنويس تا ببينيم مشكل چي ميتونه باشه.

موفق باشيد

سلام.اون دوستمون مرام نذاشت:(
كسي ميدونه كجا توي تهران 360 پال پرميوم داره؟با چه قيمتي؟(ntsc نميخوام بازي ارجين در دسترسه)
مموريه 60 رو تو تهران جايي داره؟

قیمت 360

پریمیوم پال رو نمیدونم اما دیگر ورژن ها هست و هر فروشنده ای با مرامش قیمت میده .در حد انصاف 520 تا 550اگر خواستی آدرس بدم:cheesygri

محمدرضا جان
فکر نمیکنم الان کسی پریمیوم پال بفروشه .
توی پایتخت کور پال داره 430 تومن فکر کنم .
اگه پریمیوم بخوای فکر کنم باید از اونور آب بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or