راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یک سوال از آقای طاهر:
چند تا عکس از داخل 360 بزار و طریقه ی باز کردنش رو هم بگو چون یه چیزی توش شیکسته و صدا می ده.
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
تو رو خدا
من پيشنهاد نمي‌كنم كه خودتون كنسول رو باز كنيد چون احتمال صدمه خوردن بهش زياده !
بهرحال من كه براي خودمو باز نكردم. تو اينترنت جستجو كنيد ، احتمالاً روش باز كردنش بايد نوشته شده باشه.

اقا بعد از مدت ها که پول و دادیم 360 ما هم رسید دستمون

10 تا بازیم همراش گرفتم ولی
8 تاش کار نمیکنه

2 تا بازیه fifa road و tomraider کار میکنه

به اقا تکاوچ زنگ زدم گفت که چون دستگاهت و با اتوبوس هایی که بار میارن
اووردی دستگاه ضربه خورده و لنزش مشکل پیدا کرده و ضعیف شده
گفت بیار خودم برات درست میکنم
به حرف اقا تکاوچ شکی نیست
ولی یه سوال برام پیش اومد لنزی که ضربه خورده چرا دو تا بازی و خیلی راحت اجرا میکنه؟؟:confused:

:((

يه امكان ديگه هم هست اونم اينه كه سي دي هات خوب رايت نشدند/اون 8تارو ميگم.
شايد اقا تكاوچ هم درست گفته باشه/ممكنه اون 8تا لود بيشتري رو دارن واسه همين لنزت نميكشه...

اقا بعد از مدت ها که پول و دادیم 360 ما هم رسید دستمون

10 تا بازیم همراش گرفتم ولی
8 تاش کار نمیکنه

2 تا بازیه fifa road و tomraider کار میکنه

به اقا تکاوچ زنگ زدم گفت که چون دستگاهت و با اتوبوس هایی که بار میارن
اووردی دستگاه ضربه خورده و لنزش مشکل پیدا کرده و ضعیف شده
به حرف اقا تکاوچ شکی نیست
ولی یه سوال برام پیش اومد لنزی که ضربه خورده چرا دو تا بازی و خیلی راحت اجرا میکنه؟؟:confused:

:((
لنز كه ضربه نخورده ، احتمالاً به دستگاه ضربه خورده و لنز از تنظيم خارج شده ، به همين دليل يه سري ديسكها رو نمي تونه براحتي اجرا كنه ، بهرحال ميشه گفت لنز دستگاه حساسترين قسمت نسبت به ضربه و تكانهاي شديد هست.
شما كنسول رو ببر پيش آقا تكاوچ ، ايشالا لنز رو دوياره تنظيم كنه تا به حالت اول برگرده.
قضيه اينكه دو تا بازي رو اجرا ميكنه هم مثل اين هست كه مثلاً CD-ROM كامپيوتر كه مشكل دار ميشه يه سري ديسكها رو ميخونه و يه سري ديگه رو نمي‌خونه.

--------------------------------------------------------------------------------------

از دوستان خواهش ميكنم به اين مطلب توجه كنند :
شماره تلفني كه از آقا تكاوچ تو سايت گذاشته شده ، شماره تلفن منزلشون هست ، به همين دليل از همه دوستان خواهش ميكنم كه اگر سوالي دارن كه در سايت امكان پاسخگويي به اون هست ، ديگه زنگ نزنن به آقا تكاوچ !
اگر در مورد كپي خور كردن دستگاه سوال داريد ، يا اگر ميخوايد كنسول رو از آقا تكاوچ بخريد يا مي‌خوايد ببريد ايشون كپي خور كنه و يا ميخوايد بازي بخريد، زنگ بزنيد بهش.
در ضمن نمي دونم اين ديگه چه صيغه اي هست كه كسي كه نه كنسولش رو از آقا تكاوچ گرفته و نه برده پيش اون كپي‌خور كنه (كنسول رو كپي‌خور شده از جاي ديگه خريده) به مشكل فني كه تو كار كنسول برخورد ميكنه زنگ ميزنه به آقا تكاوچ تا از پشت تلفن ايشون ، مشكلش رو حل كنه !!! اگر كنسول رو از آقا تكاوچ گرفتيد يا برديد پيش اون و كپي‌خور كرديد و بعد كنسولتون بي هيچ دليلي به مشكل برخورده زنگ بزنيد به تكاوچ نه اينكه هر كي از راه رسيد به هر مشكلي برخورد كرد تلفن رو برداره زنگ بزنه خونه تكاوچ !
بالاخره هر چي باشه تكاوچ هم به اندازه كافي سرش شلوغ هست (بنده و برخي از دوستان ديگه كه با تكاوچ بيشتر برخورد داشتن ميدونن كه چقدر سرش شلوغه) كه نتونه به كارهاي خودش برسه چه برسه به اينكه بخواد پشتيباني تلفني هم بكنه !
در ضمن چون من خودم رو مسئول معرفي كردن تكاوچ تو سايت ميدونم ، از اينكه تكاوچ از دست من به خاطر اين كار ناراحت بشه ، اصلاً خوشم نمياد !
پس لطفاً براي كارهاي ضروري و مربوط به ايشون (مثل خريد كنسول ، كپي‌خور كردن ، خريد بازي و همين‌طور كساني كه دستگاهشون توسط تكاوچ كپي‌خور شده) بهش زنگ بزنيد و در غير اينصورت مشكلات خودتون رو تو سايت مطرح كنيد !
با تشكر از همه دوستان فهيم در سايت

یک وقت در کنسول را باز نکنی

در جواب 2 دوستی که گفتن یک صدایی از دستگاه میاد باید بگم چیزی نیست اون یک بسته هست که در تمام لوازم میزارن که از رطوبت داخل دستگاه جلوگیری شود

من یه مشکلی با تصویر توی مانیتور دارم
فکر کنم مال فیش Vga باشه که جنس مرغوبی نداره
تصویر زیاد شفاف نیست ، و رنگها سایه میندازند ،
مثل زمانی که فیش آنتن Tv ایران مشکل داره و سایه میندازه میخواستم بدونه کسی این مشکلا نداره ؟
========================

این مشکل بیشتر به درایور دستگاه مربوط میشه که Lg باشه یا Samsung
این مشکل را دوسته من هم داشت ، ولی برد پیش تکاوچ جان و کاملا درست شد

===============================
ديگه زنگ نزنن به آقا تكاوچ
طاهر جان اون چند تا پستی که توش شماره تلفن ایشون هست را پاک کنید، اینطوری خیلی بهتر میشه

راستی طاهر جان GR:AW به دستم رسید ... خلاصه ... خودت میدونی

آخرین ویرایش:
آقا من یه عکس از بازی کپی خودم گرفتم میخواستم دوستان بگن که آیا این بازی آقا تکاوچ هست یا نه؟ [منظورم از رو دست خط هست]

COD2.jpg

این هم یه عکس بود که حدود یه ماه پیش از دش بورد ایکس باکس خودم گرفته بودم گفتم بزارمش:cheesygri:blushing:

xboxdashbord.jpg

من یه مشکلی با تصویر توی مانیتور دارم
فکر کنم مال فیش Vga باشه که جنس مرغوبی نداره
تصویر زیاد شفاف نیست ، و رنگها سایه میندازند
من هم احتمال زیاد میدم از کابل باشه چون خودم تازگی برای وصل کردن HDTV به PC یک کابل VGA 10 متری خریدم اما بعضی چیزها مثل آیکون ها و نوشته ها کمی سایه دارند در صورتی که با کابل 1.5 متری که همراه خود LCD بود تصویر فوق العاده شفاف و عالی هست.

سلام.
چرا کسی جواب منو نداد؟
من شاید زیاد پست ندم تو این تاپیک ولی همیشه اخبارش رو دنبال میکنم الان چون چند وقتی هست در مسافرت به سر میبرم خبری زیادی ندارم فقط خواستم بدونم خبر خاصی از هک شدن و .... در مورد360 چی هست:)

کابل وی جی ای

دوستانی 360 رو به مانیتور وصل کردن لطفا بگن تصورش چقدر با تلویزیون فرق داره .2. روی مانیتور معمولی جواب میده :blushing: .

بازی های کپی xbox 360

من امروز رفته بودم پاساژ لباف همونطور که آقا طاهر هم گفتن شادی بازی های کپی xbox 360 رو آورده بود که باکس شات هم دارند و روی دی وی دی ها هم عکس بازی چاپ شده مثل بازی های ps2 که از مالزی میان و این بازی های کپی xbox 360 نیز مثل بازی های ps2 یه لاک مخصوص در پشت دی وی دی دارن که البته برای xbox 360 خیلی تمیز تر کار شده قیمتشون هم 15.000 تومن هست البته شادی گفت که این بازی ها رو فقط به کسایی میده که دستگاه رو از خودش گرفته باشن و برای بقیه از روشون کپی میزنه ( البته فکر کنم :confused: )
فکر کنم حدود 25 یا 30 تا بازی آورده بود که من همش رو یادم نمیاد ولی اونایی که یادم هست می نویسم :
far cry
project gotham racing
perfect dark zero
criminal origin
که من far cry رو خریدم واقعا محشره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or